terrenia 23.02.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Zdecydowałam się na okna w kolorze "złoty dąb" ze szprosem wewnętrznym w tym samym kolorze. Czy ktoś z Was ma już okna ze szprosem o grubości 26 mm? Czy z wnętrza domu nie wydaje się on za szeroki? a okna zbyt "zakratowane"? Czy gdybyście mieli jeszcze raz raz wybierać okna zamówilibyćsie ponownie 26 mm, czy może węższy szpros 18 mm.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 W zasadzie powinnam była napisać nie "szpros wewnętrzny" lecz "szpros międzyszybowy" Terrenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 24.02.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 WItam. Wszystko kwestia gustu. Ja nigdy nie zrobiłbym szprosów międzyszybowych, bo wyglądają tragicznie. Są sztuczne i nienaturalne. Właściwie co to niby jest? Atrapa szprosów.Takie jest moje zdanie.Więc rób jak Ci się podoba, bo każdy doradzi inaczej.U mnie są szprosy prawdziwe. Możesz zobaczyć na stronkach (adres w stopce, dział Budowa). Szerokość około 5cm. Są super. A Tobie mogą się w ogóle nie podobać... Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 5 cm są "tragiczne" zasłaniają "całe" okna to już chyba lepiej wogóle nie dawać, a jak juz to wąskie "międzyszybowe" nie zasłaniają okien a okna wygladają super, zwłaszcza z ciemnymi ramami ale i tak decyzja należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Jasne, że to wszystko kwestia gustu i nie ma co dyskutować nad tym czy się komuś szprosy międzyszybowe podobają, czy nie. Chodzi mi o raczej o to, czy ktoś kto zdecydował się na szpros międzyszybowy 26 mm, stwierdził potem, że gdyby miał wybierać po raz drugi wybrał by 18 mm. Chętnie przeczytam też opinie w rodzaju, wybrałem/am 26 mm i jest OK. Itp. Po prostu nie mam możliwości pooglądania jak toto prezentuje się w praktyce od środka domu, a okna prezentowane w salonach sprzedaży zwykle przedstawiane są ze szprosem 18 mm i są mniejsze od moich. POZDRAWIAM, Terrenia PS. Znowu problemy z logowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts