amalfi 05.01.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Jak w temacie. Więcej tu:http://centaurus.org.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Jest już pierwszy odzew Wplacilam na Lare i Zuzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina03 05.01.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 wplacone na Lare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Hurra!!! Już dwie osoby. Aż serce rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 dzisiaj mi sie komputer zbiesił i nie mogłam zrobić przelewu, ale wreszcie sie udało. Na Lare i na Zuzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 amalfi przeczytałam o klaczy kilka dni temu i nóż w kieszeni się otwiera teraz każdemu ,,wszystko" wolno. Bezmyślność ludzka nie zna granic. Myśleli, że to konik na biegunach Po przeczytaniu tej informacji prasowej doszłam do wniosku, że ci ludzie powinni jeszcze odszkodowanie zapłacić za znarowienie konia i karę za narażenie zdrowia i życia swojego dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Tak, niedługo będą z krajów trzeciego świata sprowadzać zakupione okazyjnie dzieci, jak paniczątko zapragnie mieć towarzysza do zabawy, a jak sie rozmyśli, to będą porzucać przy drodze. Nie wiem, czy ktoś widział w TV materiał o stadach bezdomnych koni, które zamarzają w Irlandii. Kupione jako zabawki, kiedy przyszedł kryzys, zostały porzucone. A podobno ludzie to "wyższe" istoty. Mnie też osłabia ta głupota i bezmyślność. Tak sobie myślę, że te akcje społeczne to nic nie uczą. Tylko kary i do tego surowe są w stanie coś zdziałać, bo chyba tłumaczenie nie nauczy empatii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 06.01.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Wpłaciłam. A temu @#$%owi kazałabym obejrzeć kilka nagrań z transportu koni,jako dodatkową atrakcję dolożyłabym filmik z rzeźni,a żeby wzmocnić efekt po tym wszystkim zafundowałabym mu podróż z transportem do Włoch.Oczywiście nie w szoferce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa D. 11.01.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Nie potrafię tego skomentować,bo musiałabym użyć wulgarnych słów.Same cisną się na usta.Trochę za póżno przeczytałam,nie wiem,czy jeszcze można zasilić ich konto na rzecz Lary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Lara już wykupiona, można na inne wpłacaća o Larze głośno jesthttp://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,8930191,Albo_na_sprzedaz__albo_do_rzezni__Konie___nietrafione.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa D. 12.01.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dzięki Jamles!Na pewno ode mnie pieniądze pójdą.Będę się interesować fundacją,zresztą nie pierwszą.Do tej pory były psy i koty,więc czas pomóc koniom!Pozdrawiam wszystkich,którym nie obojętny jest los naszych mniejszych PRZYJACIÓŁ!! Ewa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.01.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Tak, kamień z serca, jeśli chodzi o Larę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.01.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Zuzia też już uratowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.02.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Słuchajta, słuchajta, bo nie będę dwa razy powtarzać . Dostałam dziś oficjalne podziękowanie za wpłatę od Centaurusa. Z prośbą o 1 %, ale niestety mam w rodzinie dwoje bardzo chorych dzieci, więc od lat swój procent ofiaruję dzieciakom. Ale do rzeczy. Okazało się, że Lara jest w ciąży! Miałaby Braza niespodziankę . Zuzia miała problem z oswojeniem się z innymi końmi, ale podobno jest coraz lepiej. Mam zdjęcia obu, ale nie mam skanera w domu, więc wyśle w poniedziałek. Lara jest grubą ciężarówką, a Zuzia wygląda jak młodzieżówa. Fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Podciągam wątek (nie będę zakłądała nowego). Dla dwóch młodych ogierków. http://www.centaurus.org.pl/pozostale/bolek_i_lolek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 03.05.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Przerażajace jest to, ze potem ktoś idzie do mięsnego i kupuje tę koninę. Ludzie jedzą wszystko, co tylko można, szukają smaku nowych mies ot tak, dla urozmaicenia. Zwierzęta zabijaja, zeby przeżyć. A my niby jesteśmy lepszym gatunkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa D. 04.05.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Mam rozumieć,że wpłata na konto zbiórkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.05.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Mam rozumieć,że wpłata na konto zbiórkowe? Tak. Można w tytule zaznaczyć o którego konia chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa D. 05.05.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Może niewiele,ale zawsze coś.Mam nadzieję,że uda się je uratować!Podam tą wiadomość dalej.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts