Sdgn 05.01.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Czy wśród Was są posiadaczki froterki do podłóg. Myślę o zakupie w celu pielęgnowania podłóg olejowanych. Czy ktoś już ma jakąś przetestowaną . Proszę o wszelkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 wraca stare gdy dzieckiem byłam jeździłam froterką po podłogach pastowanych, masakra, w końcu przesiadłam się na sukna - takie miałam obowiązki poza pastowaniem podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 05.01.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Sd***gn, tutaj jest troche na ten temat.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts