lenowo 23.02.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 W kilku oknach zauważyłem rysy na szybach.Powstały chyba przy pierwszym ich myciu po opuszczeniu placu budowy przez ekipy budowlane.Czy ktoś z was może mi poradzić jak można takie zarysowania na szybach usunąć. Czy jedyną możliwością jest ich wymiana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 23.02.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Możesz spróbować małą tarczą polerską (krążek filcu) na szybkoobrotowej wiertarce. Ale tarcze musisz najpierw potraktować woskiem polerskim. Taką mam koncepcję............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 23.02.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Aha, daj znać jak wyszło, bo bardzo jestem ciekaw. Sam nie próbowałem, ale wiem że tak sie szkło poleruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Dzięki za radę.Jak się zrobi cieplej i znajdę czas to na pewno sprawdzę czy to przynosi efekt.lenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts