msdracula 05.01.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Witam! Zapraszam do komentowania naszych poczynań budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 05.01.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Witam :) Bardzo ładny projekt:) Budujecie z piwnica czy bez? Kiedy ruszacie z kopyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.01.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 (edytowane) Pierwszy gość witam, budujemy piwnicę, bo to ma być świątynia małża ( firma) i nie mamy strychu więc jakieś pomieszczenia gospodarcze muszą być. Ruszamy jak tylko pogoda pozwoli na robienie wykopu ( czyli odmarznie ziemia ) Edytowane 6 Stycznia 2011 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 06.01.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 HEj:) zycze powodzenia i bede obserwowac postepy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.01.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 o i kolejna dzielna kobitka ktora bedzie walczyc z budowaniem Faktycznie projekt calkiem skromny :) ja tez bede podgladac. Masz juz pomysly na np. kolor dachu, elewacji, okien. Ogolnie jakie klimaty sa ci bliskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.01.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Inspiracji dopiero szukam, tyle rzeczy mi się podoba ,że szok elewację planuję w kolorze kawy z mlekiem, dachówka ciemnobrązowa angobowana, okna brązowe ale dokładnie jeszcze nie oglądałam i nie zastanawiałam się głębiej nad tym podglądam cały czas wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 22.01.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam, gratuluję rozpoczęcia budowy...projekt super...tylko poprosimy rzuty:)pozdrawiam i życzę dużo wytrwałości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Trzymam kciuki i będę zaglądać. Nie rezygnuj nigdy ze Swoich marzeń. Walcz do końca I dom wcale nie jest za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 24.01.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 idę i ja do Ciebie:) wyczytałam , że rezygnujecie z kominka, nie będziesz żałować tej decyzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.01.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 rezygnujemy bo znajomi mają i strasznie się brudzi, kurzy z kominka, za duzo przy nim roboty, a i tak byłby odpalany okazjonalnie więc wolę te pieniądze wydać na coś innego po prostu dla nas jest zbędny, rodzice u siebie w domu też nie robili i ani przez moment nie żałowali swojej decyzji no a sąsiad co roku maluje salon rzuty obiecuję wkleić jak tylko moja bezzębna marudka zamieni się wreszcie w wampirka czyli mamy teraz akcję ząbki i mała postanowiła zadbać o to żebym nie marnowała zbyt wiele czasu na sen w nocy...ehhh a ja padam na pyszczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.02.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Gratulki .U nas też ja kierowałam budową ,zamawianie materiału itp.Fajny projekt też mamy z archou ,, Morelke" .Czymam kciuki za szybkie ocieplenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 01.02.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Widziałam wasz domek na zdjęciach u Ani iPawła, bardzo ładny domek dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.02.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dzięki fajnie ,że Ci się podoba .Marzeniem były rododendrony ale brakło nam na działce 2 metry ,a morelki są podobne zewnątrz do rodo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 01.02.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nam też się podobał w rododendronach, ale zależało nam żeby zmieścić się w kredycie z dopłatą, a on był za duży... zresztą mnie się prawie każdy domek z archonu podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.02.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 My do tej pory bez kredytu ,będziemy brać ale chyba pożyczkę hipoteczną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 01.02.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ooo...super! zawsze to lepiej nie mieć takiego garba do końca życia czyli budowaliście z oszczęności tak? mieliście coś więcej odłożone na początek? jak długo już budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.02.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Tak działka i fundamenty z oszczędności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.02.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ale przed nami też ten garb ale to na 10-15 lat max . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.02.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Zapomniałam budujemy od 28 kwietnia 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 01.02.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 15 lat to nie 30, więc i tak super no i szybko wam idzie a resztę to na bieżąco z zarobków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts