Kamila i Marcin 12.09.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nie doczytałam na co oferty spływają ale jeśli na bramy garażowe to my mamy bardzo ciepłe z Novofermu (na silnikach NICE) i jesteśmy póki co zadowoleni, jakby nie patrzeć używana codziennie (od listopada) czasem nawet parę razy dziennie.. syn jak złapie pilota to tylko bramy jeżdżą w górę i w dół.. tak samo z roletami.. łapie głównego pilota, przełącza kanały i jazda.. przynajmniej wiem, że mamy potestowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.09.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Oferty na bramy i okna, ja ostatnio zakręcona jestem A jak cenowo wychodzą te bramy? nie słyszałam o tej firmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.09.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dzięki Arnika za linka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 12.09.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 My mieliśmy wycenę na białe 2,25x2,5 za 2733zł/szt ze zwykłymi silnikami.. w końcu zaproponowali nam z silnikami NICE'a za 3000zł/szt (po bardzo promocyjnej cenie - więcej nie mogliśmy na bramy przeznaczyć), bo lepsze silniki i brama wjazdowa też mogłaby być obsługiwana tym samym pilotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.09.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 To faktycznie tanio wam się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 12.09.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 i najważniejsze, że to wtedy była najcieplejsza brama na rynku.. nie wiem jaka teraz jest, ale wydaje mi się, że to korzystny zakup.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozka11 12.09.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) WitamBardzo ładny masz projekt domu, już chciałabym być na takim etapie jak Ty. Niestety z papierami tak nam długo zeszło że oprócz fundamentów to prawdopodobnie nic nie zrobimy przed zimą.Życzę powodzenia w dalszej budowie;) Edytowane 12 Września 2012 przez bozka11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.09.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Hej.Ale mnie tu nie było ,ale u mnie teraz to ogródek.Robicie w tym roku dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.09.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Tak już mamy wybranych dachowców wstępnie termin mamy taki, że między październikiem a grudniem dach ma być gotowy. Dobrze, że udało się wstrzelić w terminy. Tylko kurcze z dachówką się ciągle waham, a raczej jej kolorem czarna czy antracyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 13.09.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dokładnie ten sam miałam problem ;D I pan sprzedawca powiedział : zdecydowanie polecam czarną. Po kilkunastu latach będziecie mieli antracyt No i mnie przekonał A generalnie podobno nie rośnie mech na czarnej ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 16.09.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 A ja chciałam antracyt, ale producent dachówki, którą sobie upatrzyłam nie miał tego koloru. Wzięłam więc " starą czerń angobowaną" - i od razu mam ni to czarny, ni to grafit. Bardzo fajnie wyszło i do grafitowego klinkieru na kominach pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Hej, wpadam wreszcie z rewizytą, przeczytałam dziennik od deski do deski:) Masz ładny podpis w stopce i rewelacyjne widoki z przyszłego domku (zawsze patrzę na otoczenie domu) Cena chyba niezła jak za dwie bramy, a i Krispol ma niezłe opinie. Dachówkę chciałam szarą, mam antracyt, ale głęboki mat, więc wygląda tak fajnie myszowato;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.09.2012 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Dzięki dziewczyny za opinię problem w tym, że obie jednakowo mi się podobają no jeszcze trochę czasu zostało, ostatnio jeździłam po oklicy i oglądałam dachy w drodze od pracy też wszystkie obejrzałam Kami u Ciebie oblukam jak dachówka dojedzie wiadomo już kiedy będzie? Ardea, Dusiaka właśnie to są plusy antracytu, szarej, dach nie wygląda tak hmmm...nachalnie, nie jest na pierwszym planie. Z czarną mam takie obawy właśnie, że przy tego rozmiarach dachu, przy czarnej dachówce, będzie widać w pierwszej kolejności dach, potem resztę domu....głupie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 18.09.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Drakulka chyba masz rację z tym czarnym dachem. Mój przyszły sąsiad ma czarną dachówkę i ona się rzuca w oczy, a mury nie. Teraz to już tak nie bardzo, bo domek prawie zasłonięty drzewami (10 lat mieszka), ale na początku to tylko... czarny dach. Antracyt, czy szarości są neutralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.09.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 dzięki DEZET za opinię czyli już jest na 90% antracyt do tego rynny też bez problemu się dobierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 20.09.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Nasza dachówka już leży na działce i czeka. Ta czerń to taka hmmmm..... "Czarnawa" Ale to już się uparł mój małżonek i nie było totamto. A czarny dach bije po oczach mocno, ale ten błyszczący. Ta betonowa to taka matowa bardziej i się nie świeci jak głupia No jak położą to zobaczymy. Śnieg się będzie szybciej topił Plan na więźbę jest na następną sobotę + poniedziałek, a gdzie tam dachówka... Hohoho jeszcze raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 20.09.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Kami u ciebie to inna bajka, bo nie macie takiego daszyska jak my więc problem przytłaczającej czerni odpada u was Będę czekać na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.09.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 ojej dawno mnie nie było, trochę się u Was działo strop zalany okna już wybrane? to szybko mów jakie bo ja nie jestem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 24.09.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 No proszę , co ja widzę To na zimę domek dostanie już czapeczkę , ach ależ to będzie radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 24.09.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 A z oknami tak można? U nas nie chcieli wstawić ani jednego okna zanim nie zrobimy chociaż wstępnego krycia dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts