kami1227 04.11.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Nioooo, wczoraj kupiłam projekt http://gotowe-projekty-domow.pl/arn_kiwi.htm Malutki ale nam w całości wydaje się idealny (no moooże kilka drobiazgów muszę zmienić ) I tak właśnie teraz planuję dziennik założyć, bo działka się odralnia, projekt wybrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.11.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Nioooo, wczoraj kupiłam projekt http://gotowe-projekty-domow.pl/arn_kiwi.htm Malutki ale nam w całości wydaje się idealny (no moooże kilka drobiazgów muszę zmienić ) I tak właśnie teraz planuję dziennik założyć, bo działka się odralnia, projekt wybrany fajny ten wasz projekt!!! nasz też nieduży tylko z dwoma garażami, ale to był warunek postawiony przez męża a sam domek ma 127m użytkowej To zakładaj dziennik, będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 08.11.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 fajny ten wasz projekt!!! nasz też nieduży tylko z dwoma garażami, ale to był warunek postawiony przez męża a sam domek ma 127m użytkowej To zakładaj dziennik, będę kibicować Wedle życzenia Byłaś główną motywatorką. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 08.11.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam,robicie coś teraz na budowie?Poproszę aktualne zdjęcie:).To na wiosnę mury będą pięły się do góry8) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.11.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 hej wpadłam w odwiedziny dzieje się coś u Was? czy zbieracie siły na nowy sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.11.2011 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Zapusciłam dziennik a to dlatego, że nic się nie dzieje..sezon zakończony...bez stropu..może jeszcze uda się przysypać ziemią piwnicę Nie będzie tej wstrętnej ziemi wszędzie Zaraz wstawię jakieś zaległe zdjęcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.11.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 szkoda że strop nie jest zalany ale tak czy inaczej wszystko powinno być ok. fajnie że macie piwnice super sprawa, my nie mamy, chcieliśmy ale to dodatkowy spory koszt, a na budowę i tak trzeba dużo kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.11.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 i jeszcze jedno nie zapuszczaj dziennika, ja tak zrobiła, zniknęłam z forum na około rok i teraz żałuje chcę nadrobić forumowe zaległości ale jest ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 23.11.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Obiecuję więcej nie zapuszczać dziennika Fajnie, że ktoś tu jeszcze zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 23.11.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 zagląda zagląda domek będzie śliczny z chęcią będę kibicować zresztą pewnie nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 28.11.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Wszyscy beda kibicowac !!! i nie nastrajaj sie negatywnie, planuj co i jak chcesz urzadzić. Może wydawać się ze to za wczesnie ale kazda aranżacja łazienki, kuchni musi być wszesniej zaplanowana, bo przecież elektryki, instalacji nie robi sie na końcu. Ja moja łazienke na poddaszu juz raz przerabiałam (instalacje) bo nie do konca przemyslelismy czego chcemy i choc ta akurat jest do wykończenia, to juz wiem że terazbedzie idealna Edytowane 28 Listopada 2011 przez maldarec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.11.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Instalacje to już mój tż sobie zaplanował a ja tworzę kuchnię, żeby było wiadomo gdzie gniazdka mają być no ale jakoś trzeba przetrwać tą zimę a raczej przestój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 30.11.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ŁAŁ!!!! Fajna ta Wasza piwnica. Tyle pomieszczeń, że wydaję się, iż jest to dom wybudowany w ziemi. Podziwiam Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.12.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Czesc i czolem:) Ja nie moge,ale duuuza jest ta piwnica. Jesli to dziadkowie pomurowai to pozadroscic kondycji. To jest naprawde kawał piwnicy A Ty planuj kobieto, planuj. Zima ma byc lekka wiec od konca lutego do roboty:)PS.W Ikei jest fajny program doplanowania kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Piwnica naprawdę robi wrażenie:) Ale ale, czy Wy jej nie powiększyliście?? Czy taka jak w projekcie jest??Ile ma metrów?? Bo jest znacznie większa niż nasza:D A zima na planowanie najlepsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.12.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Czesc i czolem:) Ja nie moge,ale duuuza jest ta piwnica. Jesli to dziadkowie pomurowai to pozadroscic kondycji. To jest naprawde kawał piwnicy A Ty planuj kobieto, planuj. Zima ma byc lekka wiec od konca lutego do roboty:) PS.W Ikei jest fajny program doplanowania kuchni już właśnie zaprojektowałam tylko przez zimę będę poprawki robić no dziadkowie sami ją wymurowali, spisali się na medal Piwnica naprawdę robi wrażenie:) Ale ale, czy Wy jej nie powiększyliście?? Czy taka jak w projekcie jest?? Ile ma metrów?? Bo jest znacznie większa niż nasza:D A zima na planowanie najlepsza:) Piwnica jest taka jak w projekcie ( prawie ) czyli jest pod całością częsci mieszkalnej...ta część co jest pod garażami jest do zasypania, jest wymurowane na wysokość 1,70 No i kawałek tej części garażowej nie będzie zasypany, zrobimy tam skład na węgiel, bo jest zaraz przy kotłowni a piwnica ma dokładnie 66,4 m kw. No w sumie dobrze, że ta zima jest, bo jest do planowania sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 My też "pozaprojektowo" zostawiliśmy nie zasypaną małą część pod pomieszczeniem przy garażu:)I dokładnie z takim samym przeznaczeniem: na węgiel gdybyśmy w przyszłości mieli uruchomić piec na paliwo stałe:) No i pochwal się początkami projektów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.12.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Chętnie bym się pochwaliła jakby już było czym to co zrobiłam to aż wstyd pokazywać ale przez zimę się wyrobię No taki składzik na węgiel to fajny pomysł a na początek jaki piec będziecie mieli, na gaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 06.12.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 super piwnica! podziwiam że tak sami budujecie i prześliczną macie córeczkę (jeśli dobrze policzyłam 5miesięcy młodszą od mojego synka i starszą równo o rok od mojej córci ). Powodzenia i będę śledzić Wasz dziennik ps. dziękuję za odwiedziny u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 21.12.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Jestem z rewizytą O kurna-aż się cisnie na język! Piwnica boska! Zazdroszczę ogromnie! U nas nie wchodziła w grę ze względu na podmokły teren, a tak bardzo chciałam ją mieć. W ogóle projekt domku bardzo fajny, będę zaglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts