msdracula 21.02.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Dzięki Ci dobra kobieto ten kawałek dziwny to miała być taka lada jakby, żeby trochę zamknać kuchnię, ale nie umiem za bardzo tego wstawić. Za tym skosem już nie ma ściany Teraz ja widzę tutaj te moje wypociny to szału nie ma Edytowane 21 Lutego 2012 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.02.2012 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A z tą ladą to coś w tym stylu bym chciała i układ podobny jest jak u mnie http://img62.imageshack.us/img62/2269/kuchniafx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 22.02.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Hej, hej to kiedy zaczynacie dalsze prace i od czego? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.02.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jak tylko pogoda pozwoli zaczynamy od wymurowania kanału i komina, potem już lecimy strop, w czasie przerwy technologicznej jak strop będzie sechł podziałamy coś z terenem, trzeba zrobić murek oporowy i wstawić naświetla do piwnicy no a potem to już pięterko, ale to już później jeszcze jest mnóstwo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.02.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 a można wiedzieć jak i z czego robicie komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.02.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Komin systemowy będziemy murować, a wykończony będzie struktonitem, bo elewację chcemy taką bardziej nowoczesną, rezygnujemy też z tych kolumn przy wejściu Dzięki za pomysł z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.02.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 sorry ale myślałam że z cegieł chcecie murować, dlatego pytałam. do jakiego etapu chcecie pociągnąć domek w tym roku? a może planujecie się już wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.02.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 planujemy jak najwięcej się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 A jak pogoda u Was?? Możecie zaczynać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.03.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mokro ale nie próżnujemy, w sobotę pogięliśmy całą stal i się okazało, że jakieś 300kg trzeba dokupić. W tygodniu też zaczynamy deskować strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Czesc Draculko Sami sie bierzecie za strop? Pozdrawiam ciepło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.03.2012 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 częściowo sami sami się zbroimy ale do deskowania będziemy korzystać z pomocy znajomego murarza. W tym czasie mąż bedzie musiał wymurować kanał i komin i domurować do końca piwnicę, bo z jednej strony jest zostawione wejście. Chcielibyśmy już wreszcie wyjść z tej gleby, osuwiska się takie porobiły, że niedługo nie będzie trzeba brać koparki do zasypania piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 12.03.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Wygląda na to, że sezon budowlany rozpoczęty i to na całego:-) Ten ostatni układ kuchni bardzo mi się podoba. W ogóle białe szafki i te ciemne płytki wyglądają bardzo dobrze, chociaż ja bałabym się białych szafek żeby kuchnia nie wyglądała zbyt sterylnie. Ale za to dodatki można dać w każdym kolorze do białych szafek. A ty o jakim kolorze kuchni myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 12.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Zdecydowanie już jest wiosna budowlana 2012:D.Cieszę się, że już prace u was ruszyły. To pozostaje tylko na zdjęcia czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.03.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Gratulację otwarcia sezonu budowlanego .Co chcecie w tym roku zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.03.2012 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Maldarec u mnie białej kuchni nie będzie, bo nie podoba mi się tamta to przykładowy układ, taką ladę bym chciała Janiseya no już się ruch robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 22.03.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Jak postępy w pracach na budowie? Może jakieś zdjęcia? Jak się pracuje w systemie weekendowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 24.03.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 tez jestem ciekawa postepow jak Wam idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 hej troszkę mnie nie było ale nie miałam czasu, teraz zajrzałam na chwilkę i przeczytałam w dzienniku że zaczęliście jak wam idzie? jak wasz strop? gdzie zdjęcia? gdzie relacje z placu budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.03.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 dawno nie zaglądałam do własnego dziennika jak tylko będzie co fotografować to obiecuję foty będą jak się pogoda nie spsuje całkiem to mam nadzieję, że jutro już coś będzie widać Janiseya a pracuje się fajnie przez tydzień zdążę się zmęczyć siedzeniem w domu i z chęcią jadę do pracy i odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts