mariwa 07.04.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa życzą Marcin z Iwoną http://img35.imageshack.us/img35/5774/easterl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 10.04.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Dziękuję za życzenia świąeczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.04.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam serdecznie. Przeczytałam i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 20.04.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 WitajJa jestem zadowoloma z BK (H+H) gwoździe wbijasz bez większego problemu, wiercąc kołki nie wpadasz w "puste" dziury....ale wybór należy do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 20.04.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Pszczółka witam i zapraszam mam nadzieję, że niedługo będzie więcej Fulek no właśnie to dla nas te największe plusy, łatwość obróbki, zwłaszcza, że wykończeniówka w całości będzie robiona samodzielnie...ale kuszą nas w hurtowniach cenami na porotherm...jesli faktycznie byłobu taniej, to tutaj plusem bedzie jedynie cena..Ale z drugiej strony czas też jest cenny i z BK będzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 20.04.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 My też sami robimy wykończeniówkę i np. okazało się,że wtawiając jedne rzwi trzeba było trochę zeszlifować, bo futryna się nie mieściła. Szczerze nie wyobrazam sobie jak to byłoby z porothermem...a BK....tarka można nawet "zjechać"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 25.04.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No i faktycznie padło na BK niby na m kw. porotherm jest tańszy, ale uwaga! o 5zł! czyli na całym domu byśmy zaoszczędzili raptem 500zł, nie licząc zaprawy...jakby tutaj też policzyć to pewnie ta różnica będzie jeszcze mniejsza...a nasz czas? bezcenny Więc będzie BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.04.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No msdracula, gratuluję postępów. Wyjdźcie Wy już wreszcie z tego podziemia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 25.04.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 He he no marzy mi się już jak zlikwidowaliśmy jedną kupkę ziemi ( czyt. trochę obsypaliśmy piwnicę) to jakoś tak dziwnie się zrobiło pusto, wszyscy nas widzą, już nie jesteśmy schowani trzeba będzie jakieś tuje szybko sadzić jak tylko bedzie możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 25.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam,gratuluję tych małych kroków ale własnymi ręcami czynionych. Poproszę o więcej zdjęć okolicy , bo tam nieśmiało ładne widoki się w kadr pchają. Tak sobie myślę, że jak zaczniecie murować ściany, to chyba oszalejecie ze szczęścia. Trzymam kciuki za jak najszybsze wylanie stropu. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 26.04.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Zrobiliście dobry wybór- BK jest łatwy w obróbce, ja kupiłem sobie piłę do cięcie BK i nawet cięcie wzdłuż bloczka nie jest problemem, choć trochę trwa. Ważne, żeby BK był suchy, bo jak namoknie jest b.ciężki i ciężko się tnie. Ale równie szybko wysycha, więc wilgoci się nie bójcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.04.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Janiseya dziękuję :* no widoki piękne, bo mieszkamy na górce i w dole mamy całe miasto z piętra to dopiero będzie widok pewnie Dezet nie ukrywam, że twoje opinie i dziennik nam trochę pomogły w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 27.04.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 czuję się zaszczycony i onieśmielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.05.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Gratuluje stropów i schodów, ja mam wciąż kaca po moich schodach, tym bardziej gratuluję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.05.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 fotorelacji nie ma ale oczywiście ja też muszę przyłączyć się do gratulacji, a wygląd ocenię jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.05.2012 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Wczoraj nie wyszło, ale dzisiaj zdjęcia już są dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.05.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 no to teraz kilka dni przerwy niech sobie schnie i co ruszacie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witaj Dracula:) Gratuluje ogromnych postępów!!!! Zalanie pierwszego stropu to dla nad był również kamień milowy:) Teraz to juz pójdzie!! I za chwilę wejdziesz do swojej kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.05.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Gratuluje stropu:) Jak juz wyjdziecie z piwnicy to bedzie i lzej i szybciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 07.05.2012 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Lukarna, Aniu jak tylko pogoda będzie ok to w tym tygodniu ściagamy boczne szalunki i kończymy ocieplać piwnicę i....zasypujemy będzie równo wreszcie MSU taaaa...już czytałam potem się wpakujemy w poddasze no ale już się nie mogę doczekać tego wygrzebania z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts