Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Werbenka- nasze marzenie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 995
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:) No widzisz - nie ma jak to mamusiowe fora. Można fajowych ludzi poznać niechcący ;)

U nas: fundamenty zaizolowane mazidłem (mój małżonek - oj jak sie szorował :D ) zasypane ( to ja z łopatą i Tomasz traktor + tur ) i zalewa się dziś ława pod gospodarczy :) W planie na dziś/jutro: klejenie aquły do fundamentów domu i podsypanie. Już nawet nie mam zakwasów :lol2:

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Cisza i nie piszę bo się ślimaczymy ;) parę dni mąż kończył robić kanał w garażu, do tego wymyślił w nim jakieś półeczki i trochę grzebaniny było. Trzeba było zrobić wieniec i go wylać na tej części pod garażem gdzie jest kanał. A że wszystko robione po pracy to tak się ciągnie. Teraz wszystko wysmarowane czeka na zasypanie. Ale żeby nie wołać koparki tak na chwilę to....dokończyliśmy kanalizację, jest już w domu, porobione kinety zbiorcze, obsypane piachem. Teoretycznie można już zasypywać. Kilka dni nie działo się nic, bo nie było czasu.

Mam nadzieję, że niedługo wszystko ruszy szybciej :)

• 2 weeks później...
Brawo!!!! Pięknie Ci idzie :D nie jeden "fachowiec" powinien strzelić buraka :D ha ha

I ja też męzowi mówiłam, że się biorę za płytki, ale na razie coś mi nie wierzy :D jak mi nie wyjdzie ot najwyżej poprzestanę na fugowaniu ;)

Zacznij kłaść od pomieszczenia,które nie będzie narażone na zbyt częste odwiedzanie.

Nie jest to lekka praca. Idzie mi wolno, ale jestem z siebie dumna.

A co do fugowania, to wcale nie jest to takie proste jakby się wydałwało.

Potem to czyszczenie......masakra.

Trzymam za was kciuki.Pozdrowionka :-)

• 2 weeks później...

No dłubiemy strop :) tzn. strop właśnie się zbroi :D muszę jakieś nowe foty porobić :rolleyes: z monolitem trochę czasu schodzi :) ale już można sięwdrapać na górę i podziwiać pięęęęękne widoki :)

ale cieszę się, że pomimo takich wolnych i mało spektakularnych efektów ktoś tu zagląda :D dzięki dziewczyny :*

Edytowane przez msdracula