DEZET 15.07.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Nie widzę problemu, żeby okna wstawić w międzyczasie robiąc wyżej. U mnie okna wstawiali, jak jeszcze nie miałem na dachu całej membrany położonej, ale w niczym to nie przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 16.07.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedzi Mam nadzieję, że nie będzie latających po oknach dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 18.07.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 No widzisz - nie ma jak to mamusiowe fora. Można fajowych ludzi poznać niechcący U nas: fundamenty zaizolowane mazidłem (mój małżonek - oj jak sie szorował ) zasypane ( to ja z łopatą i Tomasz traktor + tur ) i zalewa się dziś ława pod gospodarczy W planie na dziś/jutro: klejenie aquły do fundamentów domu i podsypanie. Już nawet nie mam zakwasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.07.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 No to super już!!! będzie teraz lecieć do przodu a co w tym roku planujecie zrobić? lecę do Ciebie zajrzeć czy są zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 19.07.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Dawno nie zaglądałam a tu już mury, nadproża do dachu niewiele brakuje. I gdzie podziała się wasza piwnica? taka dziura w ziemi była, a teraz posadzka prawie równo z terenem wyszła, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.07.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 na jakim etapie teraz jesteście? co tu taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 31.07.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 WitamNo proszę, jak pięknie Wam domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linds 08.08.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Hallo!!! Minął prawie miesiąc, co tam się u Was dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 09.08.2012 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Cisza i nie piszę bo się ślimaczymy parę dni mąż kończył robić kanał w garażu, do tego wymyślił w nim jakieś półeczki i trochę grzebaniny było. Trzeba było zrobić wieniec i go wylać na tej części pod garażem gdzie jest kanał. A że wszystko robione po pracy to tak się ciągnie. Teraz wszystko wysmarowane czeka na zasypanie. Ale żeby nie wołać koparki tak na chwilę to....dokończyliśmy kanalizację, jest już w domu, porobione kinety zbiorcze, obsypane piachem. Teoretycznie można już zasypywać. Kilka dni nie działo się nic, bo nie było czasu. Mam nadzieję, że niedługo wszystko ruszy szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linds 10.08.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 No to trzymam kciuki za większe postępy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 23.08.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Brawo!!!! Pięknie Ci idzie nie jeden "fachowiec" powinien strzelić buraka ha ha I ja też męzowi mówiłam, że się biorę za płytki, ale na razie coś mi nie wierzy jak mi nie wyjdzie ot najwyżej poprzestanę na fugowaniu Zacznij kłaść od pomieszczenia,które nie będzie narażone na zbyt częste odwiedzanie. Nie jest to lekka praca. Idzie mi wolno, ale jestem z siebie dumna. A co do fugowania, to wcale nie jest to takie proste jakby się wydałwało. Potem to czyszczenie......masakra. Trzymam za was kciuki.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 31.08.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 msdracula albo ten czas tak zasuwa albo ja tak długo nie byłam. Zaglądam a tu proszę już ściany, a za chwilę będzie strop. Ładnie, ładnie.W tym roku do jakiego etapu planujecie dotrzeć? My też w gronie zakredytowanych. Cieszyliśmy się, że w ogóle dostaliśmy kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 31.08.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 My jeszcze nie zakredytowani, ale wszystko przed nami plany mam oczywiście bardzo ambitne jak to ja mam nadzieję, że się uda zamknać przed zimą No długo musiało Cię u nas nie być, zwłaszcza, że u nas to powoooooli szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.09.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 hej jak tam domek? zbrojenie na strop zrobione? hm....może już cały strop zalany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 06.09.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 No właśnie! Jak tam? Bo coś cisza u ciebie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.09.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) No dłubiemy strop tzn. strop właśnie się zbroi muszę jakieś nowe foty porobić z monolitem trochę czasu schodzi ale już można sięwdrapać na górę i podziwiać pięęęęękne widoki ale cieszę się, że pomimo takich wolnych i mało spektakularnych efektów ktoś tu zagląda dzięki dziewczyny :* Edytowane 6 Września 2012 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.09.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Dachowcy też już wybrani, rozeznanie w tartakach zrobione, więc wreszcie tempo jest w miarę w porządku i wreszcie się dzieje No to i ja sie ciesze:) A pokrycie dachowe wybralas juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.09.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Dachówka już jakiś czas temu wybrana cementowa IBF, mamy producenta w okolicy i zniżkę, tylko co do koloru się waham czy czarna czy antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.09.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Kolejne oferty spływają na pierwszy rzut poleciały Krispol, Hormann, Wiśniowski....coś jeszcze jest warte uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ja mam Normsthala http://www.normstahl.pl/pl/produkty/bramy-garazowe.html i kilka dziewczyn też mają te bramy, i są zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts