Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Werbenka- nasze marzenie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 995
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie folia na oknach (nie wszystkich) nie odklejona i wczoraj sprawdzałem- schodzi bez problemu po roku, ale inaczej się zachowuje na białych- gorzej schodzi.

Kamila- spróbuj delikatnie podgrzać folię suszarką i odklejać powoli, żeby ew. klej nie zostawał na drzwiach, bo potem to tylko jakiś rozpuszczalnik (koniecznie sprawdzić, czy nie narusza koloru drzwi).

Super, zarys budynku już jest. Zaczyna robić się coraz ciekawiej :D A instalacje- kiedy palujecie rozpocząć?? :)

Co do folii na oknach to sama jestem ciekawa, bo we wtorek u nas mają montować więc pewnie też trzeba będzie odkleić żeby potem nie było, że będę musiała zeskrobywać :p

Edytowane przez goshia7

Dezet u mnie okna orzech, tylko folia biała :yes:

Dzięki za rady :) chyba jednak folię zdejmiemy, bo w sumie bez różnicy czy teraz, czy za 3 miesiące, bo brudnych prac i tak teraz nie ma...

Gosia elektryka wczoraj zaczęta, mąż powycinał otwory i porobił część bruzd na parterze. W piwnicy już tak łatwo nie pójdzie bo bloczki twarde...No i czekam na foty waszych okien :)

Dezet u mnie okna orzech, tylko folia biała :yes:

Dzięki za rady :) chyba jednak folię zdejmiemy, bo w sumie bez różnicy czy teraz, czy za 3 miesiące, bo brudnych prac i tak teraz nie ma...

Gosia elektryka wczoraj zaczęta, mąż powycinał otwory i porobił część bruzd na parterze. W piwnicy już tak łatwo nie pójdzie bo bloczki twarde...No i czekam na foty waszych okien :)

hej msdracula, piekna Wasza Werbenka rośnie!!!! domek z więźbą to już wygląda tak domowo:yes:

teraz dłubanina w środku i późną wiosną pewnie przeprowadzka, jak planujecie?

pozdr

No to super :) pędzicie szybciutko. Kiedy planujecie przeprowadzkę?

A okna będą :yes: już niedługo :D

Cześć dziewczyny! dzięki za miłe słowa :hug:

Nita tak okna są niedzielone, większość jest od strony słonecznej więc szkoda mi było zasłaniać :) w sumie rzadko takie widuję i trochę zaryzykowałam, ale chyba jest ok nie? :lol2:

Luka okna są raczej standardowe. te większe to 150/140 a to większe w jadalni jest takie niższe, 150/170 :) jest to fix, będzie tam stał stół z widokiem na cały ogród tfuuu na początku pewnie zwały gleby i gruzu :lol2:

Dzięki za opinie :)

Dezet tak samo pomyślałam, przy fixie będzie stał stół z krzesłami, więc nie ma potrzeby otwierać, zwłaszcza, że tuż obok jest mniejsze okno salonu i tarasowe.

Luka aż muszę wrócić do Ciebie i zajrzeć na okna, bo teraz u Ciebie wnętrza królują i z twojego domku tylko lukarny pamiętam :p