Kwitko 03.12.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Dach wyszedł pięknie i dosłownie na ostatnią chwilę W zakupach nie pomogę bo dla mnie kibelek to po prostu kibelek i przez myśl by mi nie przeszło że musi być ładny Ale życzę podjęcia dobrej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 03.12.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 (edytowane) tutti dziękuję za opinię !!!! Kwitko dziękuje co do kibelka, to my teraz szukamy stelaża a nie kibleka ( do tego jeszcze ho ho ho daleko) głównie nam chodzi, żeby był bezawaryjny, a przede wszystkim spłuczka i te wszystkie elementy. bo z metalowym stelażu raczej nie ma co się zepsuć A wy jaki macie? czy nie robicie podwieszanych? Edytowane 3 Grudnia 2012 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.12.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 PO długich poszukiwaniach stelaż chyba wybrany, chyba będzie grohe. Firma myślę dobra i do tego....mają piękne przyciski Jeśli ktoś takowy ma, albo inny godny uwagi proszę o komentarze http://www.lazienkiabc.pl/photo/product/f340x340/Stelaz-podtynkowy-Grohe-Rapid-SL-5w1-przycisk-Skate-Cosmopolitan-38827000-3804.jpg cześć dracula, ja mam takie, w promocji były za moich czasów, więc obkupiłam się w trzy sztuki. sa ok, tylko paluchy na nich widać po kazdym użyciu..... spuszczam wodę łokciem:lol2: bo nie chce mi sie kilka razy dziennie ich myć.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.12.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Też mam grohe z tym przyciskiem i też w promocji. Mnie się podoba patent z kolorową odkażającą wodą, nie trzeba żadnych koszyczków. Pięknie ośnieżony dach i śliczne okna bez podziałów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 03.12.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 My na parterze mamy-będziemy mieć (kupiony nie zamontowany) zwykły kompakt wc. Na poddaszu jeszcze nie wiem ale biorąc pod uwagę moją praktyczność i oszczędność pewnie też zwykły kompakt. Jakoś tak do wc nie chodzę zachwycać się wystrojem Misy podwieszane podobają mi się ale wiem, że po dwóch tygodniach zupełnie przestałabym zwracać na nią uwagę więc po co przepłacać. Przy stelażach bezawaryjność jest bardzo ważna, więc wybierajcie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.12.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ardea dziękuję Kwitko ja brałam jeszcze jedną rzecz pod uwagę, podwieszany jest łatwiejszy w utrzymaniu czystości no ale do wszystkiego się idzie pewnie przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 12.12.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dracula, ależ Wy macie dużo tych okien! Dopiero teraz jakoś zwróciłam uwagę My jesteśmy dokładnie na tym samym etapie - montują nam na raty ostatnie, czekając na dobrą pogodę (dziś jest 0, więc pewnie będą kończyć). Co do kibelka, ja będę miała 2 podwieszane (nigdy więcej stojących, brrr - nienawidzę myć podłogi na styku) i do tego maksymalnie proste, bez zakamarków, podcięć itd - wyłącznie z lenistwa. Do jednego stelaż Koło slim, bo zależy mi na każdym centymetrze, a do drugiego się waham - ale raczej coś tańszego, byle nie całkiem nieznanej firmy. I gwarancja na pewno długa ma być, nie żadne 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.12.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 No okien trochę jest ale jak się wejdzie na poddasze to akurat, z żadnego nie można było zrezygnować. Z jednej strony miało być balkonowe, ale balkon zlikwidowany to jest i normalne okno, trochę się baliśmy, że dziwnie będzie ale chyba nie jest tak źle nasz stelaż z cersanita ma 10lat gwarancji na spłuczkę, bo nic innego w sumie tam się nie może popsuć doradzał nam trochę teść, przez jego ręce przewinęło się trochę tych stelaży i z tańszych polecał właśnie koło i cersanit, bo nie miał z nimi nigdy problemów. Z kolei jakieś inne ( nie pamiętam teraz nazwy) u kilku ludzi ciekną, tzn. wodą nigdzie nie chlapie, ale leci ze spłuczki non stop wolnym strumieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 12.12.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ej, draculka, to dopytaj teścia, które to te wadliwe - bo ja wybieram po przyciskach jak mi się przycisk podoba, to i przychylniej patrzę na cały stelaż, a cena gra rolę jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.12.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 coś mi sanit świta, ale muszę jeszcze się upewnić. A jakie przyciski chcesz? w naszym były 3 kolory do wyboru. Jednego tylko byłam pewna, że nie chcę żadnych okrągłych, kółeczek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dopiero co wiecha była a tu już SSZ!!! :wave: Chciałam napisac coś o stelażu, ale widze, że wybrany:) W każdym razie wybierałam podobnie jak kucur - po przyciskach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.12.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Agalind a jaki macie? ja też na pozątku po przyciskach, ale duzych wymagań nie było, tak jak pisałam wyżej, żeby okrągłe nie były wiecha była nie dawno fakt, do mnie to jakoś nie dociera jeszcze, że to już jest dom, który się wykańcza mąż na poddaszu poupychał już wełnę przy kolankowej, zamontowane zostało też drewnożerne zwierzątko i jest cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Agalind a jaki macie? ja też na pozątku po przyciskach, ale duzych wymagań nie było, tak jak pisałam wyżej, żeby okrągłe nie były wiecha była nie dawno fakt, do mnie to jakoś nie dociera jeszcze, że to już jest dom, który się wykańcza mąż na poddaszu poupychał już wełnę przy kolankowej, zamontowane zostało też drewnożerne zwierzątko i jest cudnie U nas Grohe (górna łazienka) i Geberit (dolna) . Geberit był droższy, ale przycisk mi się spodobał i nie było odwrotu;) Tobie by nie pasował, bo ma kółeczka:lol2: ale ja w tej łazience właśnie w kółeczka poszłam;) Jak Wy już oceiplacie to tylko patrzeć jak latem na swoim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.12.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Agalind wiem, że u Ciebie są kółeczka, ale przy całej pieknej reszcie mi nie przeszkadzają zresztą to tylko detal latem to pewnie nie, bo cała wykończeniówka robiona samodzielnie za to mam nadzieję, że jesienią już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Agalind wiem, że u Ciebie są kółeczka, ale przy całej pieknej reszcie mi nie przeszkadzają zresztą to tylko detal latem to pewnie nie, bo cała wykończeniówka robiona samodzielnie za to mam nadzieję, że jesienią już tak Mam owalną umywalke i kibelek, własciwie to takie miski, więc kółeczka mi pasowały. No i przy baterii tez mam kółka. Jeju, ja chyba leczyć się powinnam:bash: Do jesieni szybko czas poleci, zobaczysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.12.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 He he ale dzięki temu wszystko gra u mnie za to będzie kanciato tylko na kibelek kwadratowy się mąż nie zgodził za to będzie coś pomiędzy... Zapisałam już sobie twoje płyteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 He he ale dzięki temu wszystko gra u mnie za to będzie kanciato tylko na kibelek kwadratowy się mąż nie zgodził za to będzie coś pomiędzy... Zapisałam już sobie twoje płyteczki Kanciasto czy okrągło ważne, ze nasze:) Z płytek jestem zadowolona. Jednego jestem pewna, ze nie dałabym Bianco na podłodze, bo sa chropowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.12.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Kanciasto czy okrągło ważne, ze nasze:) Z płytek jestem zadowolona. Jednego jestem pewna, ze nie dałabym Bianco na podłodze, bo sa chropowate. Dokładnie ważne, żeby dobrze się czuć u siebie co do płytek to cenna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.12.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ja szukam białych przycisków - i mogą być zarówno okrągłe jak i prostokątne, byle proste. Nie podoba mi się, jak płytka jest np zaokrąglona lekko od dołu czy jak przycisk ma jakąś kropelkę jeszcze wytłoczoną czy cuś. A te tanie niestety są takie przekombinowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.12.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Kocurku to moje by Ci się spodobały, bo są proste aż do bólu mam takie: http://www.domarket.pl/media/catalog/product/cache/1/image/265x265/9f3b58684704e12221c120c5210b2252/c/e/cersanit-link-przycisk-k_24239_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts