Kamila i Marcin 18.02.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ja bym robiła jak Kocurka pisze.. całą ścianę zabudować i w kabinie zrobić półki na pierdółki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.02.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dzięki Kamila coraz bardziej się do tego pomysłu przekonuję, tylko jeszcze męża trzeba przestawić, bo on mi już uskoki poplanował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 18.02.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A co się mężem będziesz przejmowała? powiedz jak ma być i tyle.. gdybym miała wc i prysznic na jednej ścianie i ktoś mi by taki pomysł podsunął to w mig bym zrobiła.. mój mąż chciał wręcz w pustakach żłobić półki, co mu wybiłam z głowy, bo nie byłoby ani pustaka ani półki.. i kupiłam szklaną półkę i raz tak walnęłam w nią, że aż prawie gwiazdki zobaczyłam.. no ale już przywykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.02.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 już powiadomiony nawet stwierdził, że fajny pomysł...bym się nie przejmowała gdyby nie to, że to on będzie wykonawcą tej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dracula zdecydowanie pomysł Kocura świetny!Pod prysznicem półki się przydadzą jak nic:) ps. my będziemy żłobić w pustakach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 19.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Lukarna u nas też chciał w pustakach, ale w ścianie nośnej musiałby wyżłobić około połowę pustaka, więc się nie zgodziłam, bo to nośna.. druga to działówka z pustaka 12cm więc na wylot chyba:) Msdracula.. no to po kłopocie.. teraz tylko rozmieść sobie jakoś sensownie półeczki i gra gitara.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 No tak, rację masz ale w sumie to chciałam taką półeczkę o długości 25-30cm czyli naruszenie jednego pustaka z kawałkiem... przy okazji będę z naszym kierbudem gadać co on na to;)A w górnej kabinie mam tylko ściany 11,5 i tu mam właśnie zagwozdkę jak to zrobić (rozważam na serio zrobienie dziury na wylot i zamknięcie jej czymś od strony szafy wnękowej na korytarzu;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.02.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 U nas nie dałoby się żłobić, bo na części ściany jak widać leci komin...więc kurcze może dobrze się składa, że będzie szersza zabudowa i miejsce na półki. Zwłaszcza, że pod prysznicem mam co trzymać Dzięki dziewczyny, jak to dobrze się czasem wygadać i poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.02.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 faktycznie pomysł kocurki bardzo dobry i jaki przydatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 20.02.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Półki pod prysznicem zawsze się przydadzą Gratuluję postępów! Fajnego macie pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 20.02.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 dzięki pieso zawsze się gdzieś wkręci w kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.02.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ale fajne te ścianki działowe. Chyba najlepiej ustawiać je jak juz się widzi gdzie ile miejsca potrzeba a nie na projekcie Słup w pokoju dzieli można by pomalować farbą tablicowo magnesową i będzie jak znalazł na bazgroły i przyczepianie obrazków. Jak patrzę na rurki to mnie portfel boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 01.03.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Budowlany bałwan U nas ostatnio miał oczy z kapsli od piwa A stryszek na pewno się przyda, wysoki będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 01.03.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dokładnie to samo chciałam napisać - budowlany bałwan A foliowaliście po pierwszej warstwie i na to druga + płyty, czy to już jest to, co ma być? Jestem na tym samym etapie, to pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 01.03.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Kwitko u nas na picie piwa za zimno na razie a czy wysoki..taki na schowanie np. wózka czy ciuchów i zabawek córeczki miało go nie być, bo i tak piwnica spora..ale po zrobieniu sufitu fajny obszar się wyłonił ,a płyty i tak mieliśmy, więc dodatkowy koszt żaden. Kocurku u nas jest 20cm wełny, na to folia i teraz będzie jeszcze 5cm wełny i płyta tak mąż robił kiedyś u naszych zachodnich sąsiadów i nawet nie wiem czy u nas robi się to inaczej a na sufit poszło 20 i 10cm na przekładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 01.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Można tak robić, że folia w środku, jeśli na wierzch przychodzi ta mniejsza część wełny. Dlatego pytałam, czy to już, czy jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 01.03.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A wy jak robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 01.03.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 My robimy 2x15 cm, pierwsze 15 między krokwie, a drugie między profile na wieszakach - i na to folia. Chciałam 30cm, a że krokwie 16, to akurat pasowało. Tyle że my jesteśmy mocno w tyle za Wami - bo ocieplamy aż do kalenicy, u nas płaskiego sufitu na poddaszu będzie bardzo niewiele. I przez to, że jest wysoko, idzie powoli - bo nawet jak pierwszy od dołu fragment wełny trzeba kłaść z drabiny, to nie jest lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 01.03.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 My do samej góry pociągnęliśmy w sypialni właśnie I jest na półpiętrze) a na piętrze jak mąż zobaczył ile jest skosów to dał sobie spokój u nas krokwie też 16, musieliśmy robić przedłużki z łat, żeby 20cm wcisnąć. Dogonicie nas szybko, bo my jeszcze ściany w tym samym czasie robimy A będą jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 dracula no prosze jacy pracowici jesteście macie taką wielgachną sypialnię? pięknie wszystko do przodu idzie, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts