DEZET 01.03.2013 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Czołem! Pytanko: co to za hydrauliczne drzewko teść zrobił? Nijak tego nie widzę, co z czym. A folii nie daje się między warstwami wełny. Po to jest folia paroszczelna, żeby nie dopuścić wilgoci do wełny. W tym wypadku wilgoć może przenikać do tej cienkiej warstwy i ocieplenie zawilgotnieje tracąc swoje izolacyjne właściwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.03.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 (edytowane) Dezet tak się robi w Niemczech i mąż zrobił to samo u nas, więc nie wnikałam ...a drzewko to kolektor do podłogówki, był w poziomie, ale trzeba było przerobić, żeby zmieścił się na 60cm. Jego dolna część jest w piwnicy. tutaj już częściowo uzbrojone ustrojstwo ( podpięte dwa grzejniki) reszta na podłogówkę http://imageshack.us/a/img41/5917/20130302243.jpg Nita no tak wyszło to jest pomieszczenie nad garażami, na półpiętrze. Na początku miała tam być pralnia i suszarnia,ale jak zobaczyliśmy jakie fajne pomieszczenie tam wyszło to było nam szkoda na pralnię i teraz pralnia będzie w piwnicy, tutaj sypialnia, a na piętrze zamiast 3 średnich pokojów zrobiliśmy dwa duże i jeden mały, taki składzik na odkurzacz itp. Edytowane 2 Marca 2013 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.03.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 (edytowane) Dezet jeszcze takie zdanie znalazłam w poradniku Isovera: W przypadku gdy folia paroizolacyjna umieszczona jest pomiędzy dwiema warstwami wełny, druga warstwa nie może mieć grubości większej niż 50% grubości pierwszej warstwy. niezłą wilgoć bym musiała mieć w domu, żeby przedostała się przez płytę kg i zmoczyła tą 5cm wełnę Edytowane 2 Marca 2013 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.03.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 jupi!!! gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Dracula pierwszy dym z komina... gratuluję :hug: A budowlany bałwan - pierwsza klasa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.03.2013 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Postępy, postępy i jeszcze raz postępy. Podoba mi się Twój prysznic. Nawet na tej "reklamówce" płytki mi się podobają.Kurde...z tych mozajek i płytek trudno mi sobie coś wyobrazić. Może masz jakieś przykładowe focie...Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.03.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mam, ale na tel. meża...a w necie nie mogę tej mozaiki znaleźć kurcze, ciężkie wybory przed nami teoretycznie nie powinno być problemu bo łazienka ma spore okno i jest jasna...żebym to ja umiała sobie projekt zrobić to by problemu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.03.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ja mam górną łazienkę do zrobienia i ciągle szukam inspiracji z drewnopodobnymi płytkami. Niby jest tego dużo, ale nic mi się nie podoba. Jestem chyba wybredna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.03.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 (edytowane) No ja dolną w miarę mam przemyślaną, a z górna pewnie będzie bez szaleństw, taka nasza, spokojna....może beże jakieś? Fulek ja myślę, że jak chce się szybko przeprowadzić to łatwiej/szybciej wybory padają, a jak się już mieszka i się nie śpieszy to się wybrzydza i czeka na odpowiedni produkt Edytowane 4 Marca 2013 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 04.03.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Kurde ale zazdroszczę tych postępów! jesteśmy za Wami dużo w tyle, my tez teraz o kabinie myślimy intensywnie.Tak czy siak kochana prowadzisz sztafetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.03.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Nie stresuj mnie zaraz mnie migiem wyprzedzicie, bo u nas prace samodzielne to trochę się ślimaczą, idzie wiosna więc zaraz sztafeta wystartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 04.03.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 no a u nas myślisz, że jakie?! nasza ekipa to ojcowie i my:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.03.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 a no to podobnie faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2013 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Niezłe macie tempo I zakupy poczynione. No już widać światełko w tunelu:yes: Pierwszy dymek - gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.03.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dzięki Agalind :* Dziewczyny a ja mam pytanie zna się któraś na programie Sweet Home 3D? próbuję zmotać swoją łazienkę dolną, coś tam narzucałam już, ale nie wiem jak wrzucić wybrane płytki ( zdjęcia z netu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 07.03.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Cześć i czołem Wpadam z rewizytą Zerknęłam na dziennik i widzę, że też budowaliście na klej Poczytam wieczorem jak syn padnie i ja nie padnę ps. piękny grzejniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.03.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 dracula ta mozaika musi fajnie wyglądać niesttey nie znam się na sweet home, ale dość prosty jest http://www.cadprojekt.com.pl/strefa_informacyjna/projektowanie-on-line-power-net.html choć kafelek jeszcze nie ogarniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.03.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Asti witam u mnie nita dzięki, zerknę na ten program mam nadzieję, że łatwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.03.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 dracula co za styropian dajesz na podłogi? jaką lambdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts