msdracula 12.03.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 a wiesz, że nawet nie myślałam jeszcze o tym? tylko u nas trochę inaczej, bo podłoga na parterze nie jest podłogą na gruncie ( mamy piwnicę) i pod podłogówkę dajemy 5cm. Dobrze, że mi przypomniałaś, my kurcze już niedługo musimy styro przywieźć...a ja siedzę i kafle do łazienki oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.03.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Tylko nie wiem co dać na podłógę w piwnicy? dysperbit, papa i na to wylewka? bo styro dawać to bezsensu raczej. W czasie zimy przy minusowych temp. piwnica była najcieplejszą częścią domu. Teraz jest ogrzewana i jest bardzo ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 15.03.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ta zima chyba wszystkim odbiera chęci do pracy Fajnie że macie już cieplutko w domu Taka dłubanina jest najgorsza, ciągnie się i ciągnie, ale jeszcze troszkę i skończycie. I będzie się ciągnęło coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 postępy! jak to dobrze, miło się czyta i ogląda gratuluję :0 dziś czekamy na wiosnę a za pare miesięcy będziemy pewnie przeklinac upał nie dogodzisz Jak macie położone kable przy tych płytach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 15.03.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Kwitko no będzie się ciągnąć, ale co chwilę coś innego ,a tutaj jedno i to samo ciągle no ale trzeba gnać do przodu, do celu. Wy już jesteście tuż tuż nita chodzi ci o elektrykę? część idzie w peszlach po podłodze a część schowana w ścianach. Mi tam upał nie przeszkadza ja lubię ciepełko zwłaszcza, że latem to prace będą już tylko w środku, bo na zewnątrz to nic już nie zdążymy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 ....wanna ma stać tak, żebym leżąc mogła oglądać gwiazdy przez okno dachowe Też tak chciałam, tylko, że jak na razie to tylko raz (słownie: jeden;)) tak sobie gwiazdy oglądałam, bo zawsze czasu brak i szybciej pod prysznic wskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.03.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Aga u mnie pewnie też tak będzie ale od czasu do czasu może uda się do wanny wskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.03.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 ale bym sobie teraz poleżała w takiej wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aga u mnie pewnie też tak będzie ale od czasu do czasu może uda się do wanny wskoczyć ale bym sobie teraz poleżała w takiej wannie Wczoraj miałam taki plan, ale jak tu w gwiazdy patrzeć jak śnieg na oknie leży Widać u Was wiosnę, bo u mnie tylko w wazonie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 20.03.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 U mnie wiosna tylko na parapecie ale kurcze ta zima jest wyjątkowo długa i dobijająca poleżenie w wannie też mi się marzy chcę prostą i nie za dużą, teraz mamy narożną, sporą i rzadko się ktoś w niej kompie, wody idzie mnóstwo i zanim naleci to zdąży wystygnąć....no i zbiornik 300l nie daje rady, żeby ciągle ciepłej dolewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 U mnie wiosna tylko na parapecie ale kurcze ta zima jest wyjątkowo długa i dobijająca poleżenie w wannie też mi się marzy chcę prostą i nie za dużą, teraz mamy narożną, sporą i rzadko się ktoś w niej kompie, wody idzie mnóstwo i zanim naleci to zdąży wystygnąć....no i zbiornik 300l nie daje rady, żeby ciągle ciepłej dolewać Wanna to najrzadziej używany sprzęt w domu, ale musi byc, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 20.03.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 e tam ja swoją dość często uzywam, bo jest jednocześnie przysznicem i dzieciarnię tam myję i tyłek małego obsr... i dzieciarni nogi i chomiki w niej latają i wiadro z mopem stoi i staję na niej jak wieszam pranie i służy za półkę do szamponów.... mnóstwo się dzieje tylko oczywiście nie wszystko razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 e tam ja swoją dość często uzywam, bo jest jednocześnie przysznicem i dzieciarnię tam myję i tyłek małego obsr... i dzieciarni nogi i chomiki w niej latają i wiadro z mopem stoi i staję na niej jak wieszam pranie i służy za półkę do szamponów.... mnóstwo się dzieje tylko oczywiście nie wszystko razem Dobrze, ze zaznaczyłas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.03.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ojej ale fajnie, aż dreszczyk emocji poczułam, jak miło czytać o postępach już coraz bliżej a tej rury to szukałam dobrą chwilę piekny tez Wasz dom i macie fajne widoczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.03.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Super opis wanny normalnie centrum życia rodzinnego moja też uwielbia plumkać, więc pewnie będzie często używana no rurę trzeba odnaleźć a dłubaniny z tym poddaszem mnóstwo, jak skończymy to chyba się upiję no fajnie tak już prawie domowo gdyby nie pałętające się pod nogami peszle i rury od grzejnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ech Dracula ale fajnie patrzeć na postępy... Bardzo Wam kibicuję i cieszę się z Wami z każdej kolejnej rzeczy ps. wannę też lubię ps2. Nita mnie tylko zastanawia co te chomiki w wannie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dracula - przypomniało mi się - kiedyś mnie pytałaś o coś związanego z podłogą i piwnicą... Nie pamiętam gdzie to czytałam i o co dokładnie chodziło:oops:Czy to jeszcze istotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.03.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Tak ,tak pytała u Ciebie a konkretnie o to jak robicie wylewki w piwnicy tzn. dysperbit, papa i na to wylewka będzie? i jak izolowane będzie podłoga na parterze, która z racji obecności piwnicy nie jest już podłogą na gruncie..ile styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 O wylewkach w piwnicy nie mam bladozielonego pojęcia...Na razie jest tam trochę gruzu, trochę jakiegoś betonu - ale nie wiem co będzie z tym dalej:) Ale wiem o stropie, znaczy o podłodze parteru:)- tam gdzie na gruncie (bo my się częściowo podpiwniczyliśmy) jest chyba chudziak (ale nie wiem ile co i jak) i na to: papa gruba taka i styro 6+6- tam gdzie na stropie jest też papa i na to 6 cm styro i na to wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.03.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 dzięki Luka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts