Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Werbenka- nasze marzenie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 995
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ps2. Nita mnie tylko zastanawia co te chomiki w wannie robią:D

jak to co robią? biegają :) mają tam czasem nocny wybieg co by biedule nie musiały w klatkach tyle siedzieć. A takie skubane są, że nie raz im się udało wyleźć.

Nikogo nie wywalę :D wreszcie mi się komentarze rozkręciły :D :popcorn: jak dla mnie to można tu rozmawiać nawet o UFO :popcorn:

Kocurko dziewczyny calą zimę przebierają nogami, więc jak wystartują to zostaniemy na szarym końcu :D strasznie się ślimaczymy teraz :rolleyes:

Nita a ja już sobie wyobraziłam tą dziką radość jak biegają po wannie :D jak kiedyś miałam chomika to też mi uciekał i zawsze się odnajdywał w nocy, na moim łóżku, budziłam się jak łaził mi po nodze :lol2:

to jak nie wywalasz to Wam opowiem o moich chomikach. Zaczeło się od tego, że wpadłam z synem na wspaniały pomysł, że chcemy chomika i M długo nie chciał ulec, aż pewnego pięknego dnia bąknął: no dobra. Wykorzystaliśmy szybko zgodę i pognaliśmy do zoologicznego. Dzieciak wybrał najmiejszego chomiczka z grupy i ruszyliśmy do domu, ale po drodze stwierdziliśmy ze samemu to mu bedzie smutno, więc wróciliśmy się po drugiego. Pan w zoologicznym oczywiście poparł naszą decyzję i powiedział, że będzie im raźniej i one to bardzo lubią. Oczywiście po czasie okazało się, że

- te chomiki bardzo nie lubią być w grupie, są samotnikami

trzeba było kupić drugą klatkę itd

- to była para czyli on i ona

dochowaliśmy się 16 małych chomików

co to były za przeboje to szok, niestety ostał się tylko 1, resztę matka "zneutralizowała", co strasznie przezywaliśmy, bo staraliśmy się zeby wszystko było ok.

No ale i tak, nasze chomiki są dziwne, nie gryzą wcale, średnio uciekają, przyzwyczaiły się do nas, potrafią sobie otworzyć klatkę u góry wisząc przy tym na dwóch łapkach, jeden z nich po "rodzinnej" kłótni przeżył amputację jądra, są nie do zdarcia i fajnie się bawią z najmłodszym

uff

To ja nie o chomikach ;) - idziecie tak szybko, że aż miło popatrzeć. Estetycznie to wszystko wychodzi, rury zabudowane bez żadnych uskoków (lubię tak :)) A straty zawsze jakieś muszą być, nie ma się co szybą przejmować zanadto. Przy takich oszczędnościach to i tak nic wielkiego :)

Witam, dawno nie zaglądałam (jakoś brakuje mi czasu na forum), a tu takie postępy! gratuluję! szybą się nie przejmuj, będzie co wspominać :-)

ostatnio na stronie archonu znalazłam link do animacji wnętrza werbeny, może przyda się podczas urządzania waszego domku? można podglądnąć:

http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-werbenach-g2p/m4642e17e8665c

Pozdrawiam i kibicuję, będę zaglądać częściej :-)

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych

wypełnionych nadzieją budzącej się do życia

wiosny i wiarą w sens życia.

Pogody w sercu i radości płynącej z faktu

Zmartwychwstania Pańskiego

oraz smacznego Święconego w gronie

najbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną