bury_kocur 21.03.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 dracula, pięknie u Was się robi! Jak ja bym już chciała mieć chociaż jedno takie kartonowe pudełko! Wysuwacie się chyba na czoło sztafety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ps2. Nita mnie tylko zastanawia co te chomiki w wannie robią jak to co robią? biegają mają tam czasem nocny wybieg co by biedule nie musiały w klatkach tyle siedzieć. A takie skubane są, że nie raz im się udało wyleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wyobraziłam sobie te chomiki, całe stado biegające w wannie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.03.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 eee tam stado, mam tylko 3 i niestety na raz nie moga tylko pojedynczo, bo albo się bardzo nie lubia albo lubią się za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 :D:D Jutro nas Dracula wywali za te głupoty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.03.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Nikogo nie wywalę wreszcie mi się komentarze rozkręciły jak dla mnie to można tu rozmawiać nawet o UFO Kocurko dziewczyny calą zimę przebierają nogami, więc jak wystartują to zostaniemy na szarym końcu strasznie się ślimaczymy teraz Nita a ja już sobie wyobraziłam tą dziką radość jak biegają po wannie jak kiedyś miałam chomika to też mi uciekał i zawsze się odnajdywał w nocy, na moim łóżku, budziłam się jak łaził mi po nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.03.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 to jak nie wywalasz to Wam opowiem o moich chomikach. Zaczeło się od tego, że wpadłam z synem na wspaniały pomysł, że chcemy chomika i M długo nie chciał ulec, aż pewnego pięknego dnia bąknął: no dobra. Wykorzystaliśmy szybko zgodę i pognaliśmy do zoologicznego. Dzieciak wybrał najmiejszego chomiczka z grupy i ruszyliśmy do domu, ale po drodze stwierdziliśmy ze samemu to mu bedzie smutno, więc wróciliśmy się po drugiego. Pan w zoologicznym oczywiście poparł naszą decyzję i powiedział, że będzie im raźniej i one to bardzo lubią. Oczywiście po czasie okazało się, że- te chomiki bardzo nie lubią być w grupie, są samotnikamitrzeba było kupić drugą klatkę itd- to była para czyli on i onadochowaliśmy się 16 małych chomikówco to były za przeboje to szok, niestety ostał się tylko 1, resztę matka "zneutralizowała", co strasznie przezywaliśmy, bo staraliśmy się zeby wszystko było ok.No ale i tak, nasze chomiki są dziwne, nie gryzą wcale, średnio uciekają, przyzwyczaiły się do nas, potrafią sobie otworzyć klatkę u góry wisząc przy tym na dwóch łapkach, jeden z nich po "rodzinnej" kłótni przeżył amputację jądra, są nie do zdarcia i fajnie się bawią z najmłodszymuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.03.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 O kurcze no to mieliście w sumie może to i dobrze, że tak się skończyło, bo już sobie wyobrażam 18 chomików w wannie no to masz w sumie fajne okazy, mój był żarłoczny strasznie i zmieniałam mu "posłanie" w dwóch parach rękawiczek i nie raz wisiał wgryziony w mojego kciuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 25.03.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 To ja nie o chomikach - idziecie tak szybko, że aż miło popatrzeć. Estetycznie to wszystko wychodzi, rury zabudowane bez żadnych uskoków (lubię tak ) A straty zawsze jakieś muszą być, nie ma się co szybą przejmować zanadto. Przy takich oszczędnościach to i tak nic wielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 25.03.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Dzięki kocurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.03.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ale macie sprytnie te rury pochowane... A mój biedny teściu kuł w scianach:bash: no nic - mógł pomysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 ooo dracula ale Wy wyrywacie do przodu, juz Was ledwo widac, super rozwiązana sprawa z rurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.03.2013 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 bo my zawsze musimy kombinować a tak serio, to już nawet mężowi mówiłam...jak skończymy to cholerne poddasze to idziemy się upić oczywiście na budowę maż już biedny na płyty patrzeć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 26.03.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dracula, pędzicie aż miło oglądać!!!! latem chyba przeprowadzka, co???? trzymajcie się dzielnie i cieplutko...gdzie wiosna?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 26.03.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam, dawno nie zaglądałam (jakoś brakuje mi czasu na forum), a tu takie postępy! gratuluję! szybą się nie przejmuj, będzie co wspominać ostatnio na stronie archonu znalazłam link do animacji wnętrza werbeny, może przyda się podczas urządzania waszego domku? można podglądnąć: http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-werbenach-g2p/m4642e17e8665c Pozdrawiam i kibicuję, będę zaglądać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.03.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Amglad niczego innego nie pragnę bardziej i ciągle tylko męża poganiam Maldarec dzięki za odwiedziny, zaglądaj czasami dzięki za linka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.03.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serdeczne życznia Wielkanocne, samych radości, spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia i mokrego Dyngusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 29.03.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img22.imageshack.us/img22/4446/dsc9716a.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.03.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnychwypełnionych nadzieją budzącej się do życiawiosny i wiarą w sens życia.Pogody w sercu i radości płynącej z faktuZmartwychwstania Pańskiegooraz smacznego Święconego w gronienajbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.03.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Najlepszego i wiosennego na Święta Wam życzę z całego serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts