dusiaka 30.03.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://www.astrojawil.pl/foto5/wielkanoc_07.jpg Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,bogaty zajączek uśmiechem czaruje.Mały kurczaczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia, życzy dusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt http://2.bp.blogspot.com/_E9JRcn4NhiQ/S7JC8x0SqsI/AAAAAAAAAB8/SA7593hIZiI/s1600/Weso%C5%82ego+Alleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.04.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dziękuję pięknie za życzenia jakoś mało świąteczne te święta w tym roku, zamiast słoneczka, trawki i pąków na drzewach to śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.04.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 draculko Ty nie marudź tylko się ciesz u Was wciąż postępy, a niektórzy siedzą i kopią nogą w stołek. Ja wiem że Ci się marzy ten medal w wyścigu... Bardzo fajny ten brodzik i duży, a juz niedługo powiesz czy wygodny w użyciu Nie mogę się napatrzyć na te Wasze kartony. Napisz jak z kładzeniem tego? Mąz psioczy czy idzie całkiem całkiem? Czytałam, że na dole trzeba zostawić trochę miejsca. Dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 07.04.2013 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Masz rację, nie ma co marudzić, trzeba się do roboty wziąć a kładzie się bardzo dobrze, u nas najgorsze jest rozmierzanie i docinanie pod skosy. Z tym miejscem u dołu to chodzi Ci przy podłodze? my nie zostawialiśmy za bardzo. Fajnie z płyt wychodzą też obróbki okien medal ha ha zapomniałabym my się ślimaczymy, a wy w blokach startowych jak wystrzelicie to mnie zostawicie w tyle daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 szkoda, że Wy tak daleko bo chętnie bym zobaczyła na żywo jak się te płyty kładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.04.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 No szkoda bo ja też bym chętnie się ze wszystkimi spotkała i pozwalała się wam na parapetówki ale jakbyście byli gdzie przejazdem jadąc np w góry to zapraszam teraz nogami już przebieram bo wreszcie się zdecydowałam i zadzwoniłam do gościa od kuchni, ma wieczorem przyjechać na pomiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.04.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 nooo uważaj bo my jeździmy raz do roku w góry (w tym niestety nie ) co do ozdoby ściany to nie znam się kompletnie, beztalencie jestem, chyba że jakiś obraz powiesić albo te półki i na nich obrazki (teraz tak robią ) cieszę się razem z Tobą , że w sprawie kuchni krok do przodu, jakie planujesz kolory? a tak z innej beczki, macie w ścianie wyżej gniazdka czy to tylko wrażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.04.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Łee ja ze ścianą te nie pomogę, ale kuchni ciekawam bardzo:) Ja na razie o kuchni marzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 09.04.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nita to ja na odwiedziny jestem bardzo chętna a gdzie jeździcie? gniazdka są chyba trochę wyżej na styro pójdzie jeszcze 6cm wylewki, to może też inaczej będzie wyglądać Luka, Nita kuchnia będzie bez szaleństw, bez koszów, cargo itp. fronty w kolorze okien albo ciut ciemniejsze, blat biały, górne szafki białe, ale ich chyba też nie będzie wiele. Okap schowany, podszafkowy. No i jeszcze sobie wymysliłam taki barek z podwyższeniem żeby zasłaniam blat i kuchnia była nieco zamknięta. Ale tak to wszystko pisałam, że i tak pewnie nie wiecie o co chodzi Teraz mi się tylko przypomniało, że zapomniałam go podpytać o szafkę do łazienki najwyżej na miejscu coś zagadam, jak będziemy dogrywać kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.04.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 my jeździmy standardowo w Tatry do Zakopca Góry to mi się chyba nigdy nie znudzą, są zachwycające i mogłabym po nich chodzić całymi dniami (co zresztą robimy Już podłogówka się u Was kładzie - cudnie, tynki są , zaraz podłogi i ani się obejrzysz będziesz malować ściany i meble ustawiać. Ale się cieszę A jak kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 A blat biały? tak chyba jeszcze nie widziałam:) Barek z podwyższeniem dobry pomysł - zakryje trochę przed niepowołanymi spojrzeniami:) Tak sobie myślę że mój straszny uraz do otwartych kuchni wynika chyba z tego, że w poprzednim mieszkaniu miałam ją zupełnie otwartą i jeszcze dokładnie na przeciw szafek stał stół. czyli każdy kto do mnie przyszedł cały czas się gapił na kuchnię w całości - nie było żadnej opcji żeby cokolwiek zakryć... Może jakbym miała taki barek a za nim blat roboczy:D to mogłabym się na taką zdecydować Teraz ju za późno ale przezornie kazałam wstawić długie nadproże w ścianę łącząca kuchnię i salon i jak mi się kiedyś zamarzy półotwarta to sobie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.04.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Nita oj Zakopane to ciut daleko miałam nadzieję, że w Karkonosze jeździcie na projekt kuchni czekamy, będzie w przyszłym tygodniu Luka biały albo kremowy coś jasnego bym chciała a barek właśnie ma kuchnię zamknąć, bo bez niego wychodzi na jadalnię bezpośrednio i część salonu. A w czasie imprezy nie chciałabym żeby główną atrakcją był rozgardiasz na blacie Znowu kurcze ogarniałam budżet i cholerka chyba spać będę w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.04.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 nawet jeśli w salonie, na pewno będziesz się cieszyła jak dziecko wiesz z naszej perspektywy (pomorze) to czy zakopiec czy karkonosze to w sumie prawie tak samo daleko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.04.2013 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Racja, racja mogę nawet w piwnicy, ale będę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.04.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 dracula ależ mnie zaskoczyłaś z tymi wylewkami, super!! ja tu sobie u Was oglądam jak tam macie rozłożone (to przy ścianie to ta taśma dylatacyjna tak? - wybacz laikowi) a Ty z takimi wiadomościami wyskakujesz, ależ się cieszę, to już jutro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.04.2013 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Nita do nas to jeszcze nie dociera, ja zawsze mam takie pomysły i jakoś cisnę i poganiam tego mojego biednego męża, ale dzięki temu lecimy do przodu...nio tylko kasa blokuje... a ta taśma to dylatacja taka piankowa...zamawialiśmy od razu jak kupowaliśmy materiał na podłogówkę ale głupio będzie jak nie trzeba będzie patrzeć pod nogi, żeby spektakularnego orła nie wyciąć o jakąś rurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.04.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 mam nadzieję, że już niedługo będziesz mi mogła przeprowadzić małe szkolenie z niewywijania orła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.04.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Oooo, Dracula, dawno nie byłam u Ciebie, a tu takie postępy! Siedzę i płonę z zawiści Ale na poważnie, to super Wam idzie, podłogówka i wylewki to też moje marzenie na najbliższe tygodnie. Trzymajcie się i oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 20.04.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Pamiętam doskonale wylewki i świeże tynki w domu.. tak pięknie się zrobiło, tak domowo.. fajny etap. Gratuluje:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts