nita83 20.04.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 o mamuniu! piękności! zazdroszczę okrutnie toż to już dom najprawdziwszy, zaraz malowanko, kafelki i tylko patrzeć jak parapetówka będzie. Ogromnie sie cieszę i gratuluję no cieszę się jak z własnego lecę jeszcze raz obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 21.04.2013 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 my tez mamy otwarta kuchnie i obok jadalnie i salon. Teraz tego nie zrobiliśmy ale jest w planach blat 120 cm częściowo zabudowany od salonu (zostanie 80cm na przejście do kuchni) lub własnie barek, ale tu problem, bo akurat na tej ścianie od której miałby iść jest grzejnik. Coś się wymyśli W ogóle my kuchnie mamy w dalszym ciągu niewykończoną tylko dolne szafki i nawet brak szkła hartowanego nad blatem tylko czysta ściana, a przy kuchni tymczasowo płyta z pleksi - nawet okapu jeszcze nie mamy, ale żyć i mieszkać się da A te projekty co Pan od kuchni miał Co zrobić to już masz? Zaproponował coś fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.04.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 wrrrrrrrrrrrrrrr fantastycznie długo mnie nie było na forum ale widzę ze już teraz jesteśmy na tym samym etapie:) kiedy zaczynacie urządzanie domku?my już teraz wszystko wybieramy wiec możne będziemy mogły się nawzajem inspirować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.04.2013 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Kamila no nie możemy się nacieszyć Nita dzięki kochana jeszcze trochę sama będziesz swoje z umiłowaniem "deptać" ,bajer fajny Anna my też zaczynamy wybierać na pierwszy rzut idzie dolna łazienka, a raczej ściany w dolnej, bo wylewki muszą się uprawomocnić Danonki aż muszę zerknąć do was bo nie pamiętam dokładnie kuchni....projektu jeszcze nie mam, miał być w tamtym tygodniu, ale że czas mnie tak bardzo nie goni, to Pana też nie ponaglam No i żeby nie było tak miło i kolorowo to mamy jedną skuchę wylewki wyszło kilka cm więćej i kibelek jest teraz za nisko trzeba ściągać jeden rygips i poprawić...no ale coż, takie rzeczy na budowie się zdarzają .....bo zdarzają się prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.04.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 oj tam, nie martw się, zawsze coś się zdarzy, nie jest tak źle jakie prace teraz czekają? ja właśnie odkryłam, że nie mamy doprowadzenia powietrza do kominka u Was zdaje się nie bedzie kominka prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.04.2013 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 no zdarzają się, jakoś już to przetrawiliśmy, parę godzin roboty i będzie git my nie mamy kominka, miał być na tej ścianie na której aktualnie będzie tv. Zrezygnowaliśmy ze względu na koszty i wielkość salony, bo jak oglądaliśmy zdjęcia gotowych wnętrz to jakoś tak ciasnawo się wydawało... Teraz planujemy szpachlowanie płyt na łączeniach, tak pod malowanie, kafle na ścianach w dolnej łazience i może coś górę już zacznę pomału malować jakoś się nie mogę doczekać tego malowania Do 16 mają mają schnąć wylewki, więc dopiero po tym czasie zaczną się podłogi Teraz dopiero zdałam sobie sprawę jak to super, że jednak zdecydowaliśmy się na tynki gipsowe i płyty...bo przy zwykłych byśmy musieli teraz robić gładzie i to sami, bo na ekipę za bardzo kasy nie ma...no to by było zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.04.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 tak mi mów z tymi płytami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.04.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Dracula jak nic muszę pokazać Twój Dziennik mojemu P:) My się od jesieni do wylewek przymierzamy a ty szast - prast i po bólu:) Moje ogromne gratulacje:hug: I jak ja Ci strasznie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 23.04.2013 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 To pokaż, pokaż, może też niedługo będziesz nam pokazywać swoje. W końcu teraz to już na pewno Twoja kolej, a ja się tak wciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.04.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Szybka akcja. Ważne, ze udana. Pędzicie jak burza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 23.04.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ho ho! Ja normalnie nie nadążam czytać, tak szybko się u Was dzieje. Chwilę temu nie było wylewek, a teraz już o szpachlowaniu i malowaniu słyszę Chyba włączyliście jakieś turbodoładowanie Oby tak dalej, aż miło pomyśleć, że to może iść tak sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 24.04.2013 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jakieś turbo jest oby się tylko teraz nie spiep....ykhm nie zwolniło ja myslę, że budowa tak chyba działa, im więcej jest, tym bardziej się gna do przodu, bo widać lepiej metę i chce się bardziej robić obawiam się tylko ,że mąż ma na jakiś czas uraz do płyt k-g tyyyyle czasu nam to poddasze zajęło, teraz mówi że może robić wszystko, z taczką jeździć, ziemię przewalać,tylko żadnych płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.04.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 ależ pognaliście do przodu, już chyba w żółtej koszulce jedziesz super, że zarys kuchni gotowy, z niecierpliwością czekam na efekty miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 24.04.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Żółta koszulka bezapelacyjnie, już wczoraj sobie pomyślałam, że wysunęłaś się na czoło Gratuluję wizji kuchni - tym bardziej, że ja w swoją zaczynam powątpiewać, mimo że realizacja kryje się jeszcze we mgle Słuszna uwaga stolarza - trzeba się dobrze czuć, nie tylko we własnej kuchni, ale w całym domu, a całkiem dużo osób wymięka, z tego co zauważyłam, i boi się realizacji własnych wizji. Tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cieszę się, że kuchnia praktycznie przyklepana. Fantastyczny moment, prawda? Zaczyna się czuć, że do mety już ostatnia prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.04.2013 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Myślicie że w żółtym mi do twarzy? Ogólnie to poddasze tak nas dobiło, że jeden pokój ( dla drugiego dziecka, kiedyś tam ) zostawiamy na długie zimowe wieczory :stereo:albo po prostu na potem, jak mąż się zmęczy płytkami to sobie powróci do płyt zostało tam góra 2 dni pracy, no ale... zostało tam zapłytować sufit i obrobić okna, ale są ważniejsze prace przecież Kocurku z nasz kuchniąto też przygoda, bo najpierw jak zaczynaliśmy budowę to miała być kuchnia orzech, potem jasne drewno, potem biała potem jakaś tam jeszcze aż w końcu powróciłam do pierwszego pomysłu bo on mi jednak najbardziej leżał więc mam nadzieję, że to będzie to Aga fantastyczny teraz płytek szukam, mam kilka pospisywanych, m.in innymi od Ciebie też i będzie wybieranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Szukaj, szukaj i się chwal co wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 28.04.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam, Z opisu wnioskuję, że kolory w kuchni podobne jak u mnie, brąz i wanilia. Koniecznie pokaż też projekt bo zapowiada się bardzo fajnie. Postępy faktycznie ekspresowe i żółta koszulka lidera, z tego co widzę, należy Ci się jak najbardziej Kibicuję cały czas i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.04.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Pięknie wyglądasz w żółtym tylko się pilnuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.04.2013 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Maldarec a masz zdjęcia kuchni w dzienniku? dawno Cię nie było, fajnie, że wróciłaś Nita a ja tam chętnie się koszulką podzielę więc gońcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts