msdracula 13.05.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 to mi też się humor poprawił, bo ja też straszny zmarzluch jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.05.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 też się uspokajam jak czytam takie rzeczy robicie projekt podłogówki czy standardowo wszędzie tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.05.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Nita my zrobiliśmy prawie wszędzie tak samo, ominięte jest miejsce tam gdzie meble w kuchni i rurek jest mniej w pobliżu grzejnika ( mamy 2 awaryjnie ) a no i nie ma pod brodzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 13.05.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ale postępy!A jakie drzwi wybraliście?my też polowaliśmy na wew w LM (skrzydła London) ale nie maja tam odpowiednio grubych ościeżnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.05.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Kachna polowaliśmy na te Zitrony, bo niezmiennie nam się podobają zaraz zobaczę też te London co to za jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.05.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Cześć o panele na podłogówce się nie martwcie, podłogówka ma temp. max 33 stp (i to w łazienkach) więc co niby miałoby się z nimi stać nawet jeśli nie są dedykowane do podłogówki? Chyba że tak jak u Agi chodzi o gwarancję. Jedyna różnica jest taka że wolniej się pomieszczenia nagrzewają bo one gorzej przewodzą, ale jak się już nagrzeje to różnicy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.05.2013 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Czesć Cronin, dzięki za wypowiedź w panelowej sprawie już w sumie podjęliśmy decyzję, będą na bank panele nawet sprawdziliśmy n naszych do gabinetu i mają znaczek, że są do podłógówki i gdzieś wyczytałam, że przy wodnej podłogówce pasuje 99% paneli teraz zostało się tylko martwić ile pociągnie nas zrobienie przyłącza wodnego i wpięcie do kanalizy ałć... kanaliza mam nadzieję niedużo bo jest pociągnięta na jakieś 100m i przy drodze, zostaje podkopać 2m i wpiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Co do podłogówki, to jej nie używa sie jak grzejnika, - wychodzisz to zakręcasz całkiem, przychodzisz i odkrecasz. Podłogówka ma duża bezwładnosć i powinna cały czas chodzić i wtedy cały czas masz komfort cieplny. W zwiazku z tym, że panele słabiej przewodzą tym bardziej ta zasada sie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 W sobotę kupowaliśmy panele i sprzedawca uswiadamial, że przy grubości panela 7mm podlogowka nie powinna grzac bardziej niż 26 stopni, bo mimo że to podłoga plywajaca to jakoś tam pracuje i moga się szpary porobic między panelami może warto to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 14.05.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 W sobotę kupowaliśmy panele i sprzedawca uswiadamial, że przy grubości panela 7mm podlogowka nie powinna grzac bardziej niż 26 stopni, bo mimo że to podłoga plywajaca to jakoś tam pracuje i moga się szpary porobic między panelami może warto to sprawdzić? Rzekłbym: trele- morele A jak słońce poświeci w lecie na panele, to na pewno mają dużo więcej niż 26stopni i szpary się nie robią, a tym bardziej powinny, bo podłoga nagrzana nierównomiernie lecz punktowo. Jaka różnica cenowa między zwykłymi, a tymi na ogrzewanie podłogowe? Podejrzewam, że spora i sprzedawca może więcej zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 15.05.2013 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Właśnie może to o marketing chodzi? nasze do gabinetu ( tam nie ma podłogówki ) były niedrogie, a mają oznaczenie do podłogówki. W jakimś artykule wyczytałam tylko, że prawie wszystkie pasują do wodnej podłogówki, a specjalne są potrzebne do elektrycznej. Dezet racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.05.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 gratuluję zakupów kuchennych. pewnie nie możesz się doczekać, kiedy wylądują na swoim docelowym miejscu, czyli w meblach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.05.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 gratulacje, ależ cieszą takie zakupy podeślij mi proszę linka do sklepu tak wiesz na zaś Juz jesteś spakowana? Remanent w domu zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 15.05.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ale zazdroszczę etapu- dobrą i piękną zazdrością. Super sprzęt, też się zastanawiałam nad tą mikrofalą (ale bardziej pasowałaby mi czarna). Nie chcę z mikrofalą się oddalić od kwoty 500 zł, podobnie jak Wy sprzęty wybierzemy powiedzmy ze średnio tańszej półki;). Drzwi bardzo mi się podobają, my wybraliśmy te London bo one najtańsze... O własnie i co to za sklep?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 16.05.2013 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dzięki dziewczyny nie wiem czy można tu pisać takie rzeczy, ale większość sprzętu pochodzi z oleole.pl a mikrofala ze sklepu internetowego neonet.pl ( odbiór darmowy w sklepie) już nawet dostaliśmy tel. że jest na miejscu do odbioru. Najśmieszniejsze jest to, że jak chcieliśmy u nich w stacjonarnym mikrofalę kupić to była 100zł droższa :eek:a tak przywieźli i płacimy sobie jakbyśmy normalnie ze sklepu brali. Mozna sobie fajnie w domku ceny porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 16.05.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Witam, dawno mnie tu nie było a tu aż takie postępy :jawdrop: Wielkie WOW Super płytki w łazience, kuchnia już tuż tuż...... gratuluję, zapowiada się śliczny domek :yes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.05.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 teraz sama latasz po wewontkach a zdjęcie gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.05.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Nie ma czego fotografować jakiś przestój mamy mąż kończył tą elektrykę w piwnicy...ale dzisiaj może coś cyknę... a w ogóle to mi jakoś tak...nijako, chyba porządnego kopa w d..ę potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.05.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 ależ służę przy takiej pogodzie, takie smutaski. Mieliście po prostu ostatnio szalone tempo i teraz pewnie normalny tryb wydaje się powolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.05.2013 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts