nita83 18.05.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 cyknęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.05.2013 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Nie mam piwnica jak piwnica, zrobiło się bardzije szaro po tynkowaniu murek robi się powoli, w tym tygodniu już musimy tą cholerną łazienkę skończyc, pomalować, zafugować, bo mnie coś trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 21.05.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Jaaaa, na chwilę człowiek z forum zejdzie, a już co niektórzy prawie zdążyli zamieszkać Gnacie niesamowicie, postępy cieszą oko, za chwilę będzie gotowe! Ja właśnie krążąc po marketach budowlanych, z łezką w oku spoglądam na fugi, farby, tego typu rzeczy i myślę sobie - jak to by było cudnie już być na tym etapie. A Wy jesteście! Nawiasem mówiąc, stalowe magnolie to prześliczny kolor, będzie Pani zadowolona A do łazienki obstawiam jaśniutko szarą fugę - skoro jest już układ w cegiełkę, to czemu go ciut nie podkreślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 22.05.2013 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Dzięki kocurku macie rację dziewczyny, trzeba się cieszyć, że się jest na tym etapie w końcu bardzo na to czekałam! A ja tutaj zrzędzę jakby nie wiadomo jak była sfrustrowana tą wykończeniówką ale muszę przyznać, że coraz bardziej przeraża mnie to na ile rzeczy nam kasy nie starczy , ale w końcu itak chcieliśmy zrobić parter zamieszkać i spokojnie wykańczać resztę...no ale babie nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.05.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 jak to mówią, apetyt rośnie w miarę jedzenia spokojnie, tyle daliście rade zrobić, to i dacie rade wykończyć dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.05.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 co tu Ci się ślimaczy? ruch na zewnątrz i w środku aż furczy. rozumiem, że już bys chciała piekarnik i inne sprzęty odpalać. ale to już naprawdę nie długo. też bym chciał tak się ślimaczyć. u nas robienie stropu odbędzie się w rekordowym tempie, oczywiście w kategorii ślimaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.05.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Im bliżej końca tym bardziej sie nogami przebiera, tak to juć chyba jest a strop u nas też był bardzo ślimaczy, więc nie wiem czy nas pobijecie w tewj kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.05.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dziewczyny jak to jest z tymi roletami zewnętrznymi? bo nam szkoda było na nie kasy...i nadal się wahamy czy one potrzebne są czy nie? myślimy żeby wyciągnąć kabelki na zewnątrz w razie czego i jak się odwidzi i będzie nadmiar kasy ( taaaaa jasne..) to sobie zrobimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.05.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 możesz później natynkowe zrobić, one co prawda brzydziej wyglądają, no i to zależy od grubości styropianu jaką macie, przy 20 jest z tym problem a czy są potrzebne - zdania są podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.05.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Cronin a wy zamawialiście rolety od razu z oknami? w sumie u mnie nie będzie firanek, ale będą żaluzje/plisy/ rolety wewnętrzne...więc te zewnętrzne byłyby zamykane tylko na noc. Nie ukrywam, że szkoda mi kasy na nie strasznie...A przypomina mi się co jakiś czas jak widzę u któregoś sąsiada...U nas styro ma być 15cm i myśleliśmy o takich schowanych w otworze okiennym ale z widoczną ( niewystającą) puszką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.05.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 patent z wyciągnięciem kabelków na zaś jest dobry. Ogólnie rolety to bardzo indywidualna sprawa. My nigdy ich nie rozważaliśmy ich montażu, raz że mi się nie podobają, dwa że wydają mi się klaustrofobiczne (ale to tylko domysły bo nigdy nie byłam w domu z roletami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 27.05.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ale się u Was dzieję Rolety sobie odpuście skoro nie jesteś do nich przekonana. A poddasze robicie od razu czy na potem odkładacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.05.2013 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ech Dracula, Ty już naprawdę na ostatniej prostej jesteś Nie dość że łazienka, to jeszcze kuchnia... I mówisz że tempo slimacze?? Hmm Powiem Ci Pani - nie marudź ps. My rolety wzięlismy od razu. Miały być tylko na parterze, a na górze mieliśmy załozyć skrzynki a rolety kiedys;) Ale stwierdziliśmy że dajemy od razu i koniec. Czy okażą sie niezbędne? Wyjdzie w praniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.05.2013 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Czyli opinie jak ze wszystkim podzielone a jak od razu kasa w budżecie na nie nie zaplanowana to już trudniej je zrobić. Luka już nie marudzę, choć chciałoby się żeby to i tamto byłó już gotowe ale...no dobra nie marudzę Kwitko chcemy wykończyć parter na gotowo, zamieszkać i spokojine sobie robić górę. Do zrobienia na piętrze zostaje tylko malowanie, kładzenie paneli i meble, ale na to kasa potrzebna i czas...a my bardzo chcemy już mieszkać aaa..jeszcze po przeprowadzce będzie maż robił elewację. A wy górę od razu wykończyliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Rolet zewn. nie robiliśmy i specjalnie mi ich nie brakuje. Jak złodziej będzie chciał wejść to i tak go nie zatrzymają. A opuszczanie ich w ochronie przed słońcem to jak siedzenie w bunkrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Zajrzałam do dziennika, a tam praca wrze. To kiedy kuchnia? Zazdroszczę tego momentu, to fantastyczne uczucie, to podekscytowanie, napiecie. Jeszcze kilka dni i ZAMIESZKACIE W SWOIM DOMU:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.05.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Agalind cieszę się, że wpadłaś czyli nie urwałam się z kosmosu z tym brakiem przekonania do rolet montaż kuchni planowany jest na 21 czerwca, do tego czasu bardzo bysmy chcieli parter ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Jeszcze 3 tygodnie macie. Dacie radę A nawet jesli to jakieś drobiazgi zostaną. W każdym razie trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.05.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Hmm, jak jest kuchnia (prawie)... jak jest łazienka... to co? przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.05.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dzięki ja na razie sobie tej kuchni nie wyobrażam już mi dziwnie byłó jak mąż kawałek ościeżnicy zamontował na próbę...hmmm tak domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts