ulciam 10.05.2011 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Będzie dobrze,zapowiadają piękną pogodę na maja tak więc ściany szybko będą się stawiać.Dziura w ziemi też bardzo cieszy .Wczoraj moja córcia była na działce i tak patrzy na dom i mówi' mamo dopiero dom był na wysokości ziemi,graliśmy tam w piłkę a teraz mamy już dach". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 11.05.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Ło matko ale dziura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.05.2011 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 He he każdy tak reaguje jak ją zobaczy no ale na piwnicę, więc troszkę kopania było no i działka jest ze spadkiem więc nie chciało być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 12.05.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 :jawdrop:No dziura zaje.....ista Ale fajnie że coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 22.05.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 To bryndza z architektem; nie wiem jak u was wydz. Architektury działa, bo u mnie papiery do PnB mieliśmy gotowe od zera(tj. aktu notarialnego) w niecałe 2 miesiące - a potem ponad 3m czekania na prawomocne PnB. No ale potem idzie jak złoto; u mnie w sumie było dłubanie się z fundamentami, ale jak pół kondygnacji stoi w 2 dni, to zupełnie inaczej to wygląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 25.05.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 puk,puk jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.05.2011 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 To bryndza z architektem; nie wiem jak u was wydz. Architektury działa, bo u mnie papiery do PnB mieliśmy gotowe od zera(tj. aktu notarialnego) w niecałe 2 miesiące - a potem ponad 3m czekania na prawomocne PnB. No ale potem idzie jak złoto; u mnie w sumie było dłubanie się z fundamentami, ale jak pół kondygnacji stoi w 2 dni, to zupełnie inaczej to wygląda.. architekt torchę zapracowany bo dużo zleceń ma...ale już mamy PNB nawet wszystkie pieczątki nam pozałatwiał, bo teraz jakieś śmieszne wymogi są ,że np. elektryk musi się podpisać no nie mogę się doczekać tego etapu kiedy będzie rosło puk,puk jest tu kto? jestem, jestem u nas się dzieje, drewno kupione, stal kupiona ( bez vatu ) i mąż od 3 dni dłubie szalunki, już są prawie gotowe, teść montuje zbrojenie i najpóźniej w poniedziałek myslę, że zalejemy fundament ale już jest super bo po szalunkach widać układ pomieszczeń A czasu teraz mało, bo w każdej wolnej chwili lecę z małą na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 03.06.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 I jak tam -fundamenty zalane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.06.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Proszę nam donosić jak tam fundamenty .Koleżanka jakaś tajemnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Pewnie teraz leją wodę na ławice.....A zdjęcia gdzie??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.06.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 nie ma grucha przyjechała i....pojechała wylać gdzie indziej nie można było wjechać....ehhhh jutro podejście numer dwa, już stres mnie dopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.06.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Trzymam kciuki będzie dobrze wylejecie .Dopiero ja miałam stresa w tamtym roku jak nic nie robiło tylko lało i lało w Maju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.06.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 I jak zalane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.06.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ale ze mnie gapa teraz weszłam do dzienniczka i zalane grtulacje a mała jaki uśmiech od ucha do ucha Boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 09.06.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dziękuję :* teraz mogę potwierdzić to co mówią wszyscy...że cała ta grzebanina w ziemi to najgorszy etap, no ale już go mamy za sobą teraz tylko dom zbudować he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 10.06.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Fiu, fiu to już rozumiem stres związany z grzebaniem w ziemi:wave:. U nas z pogodą było spokojniej, można powiedzieć, że lało w przerwach(np. w niedzielę), a potem jak deszcz był potrzebny na fundamenty to już . Najważniejsze, że już do przodu i tak małymi krokami zbudujecie i wykończycie swój domek. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 14.06.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witaj Drakulko wpadłam z rewizytą. Wy to chyba fabrykę budujecie! Ogromny wasz domek, a ten wykop to naprawdę robi wrażenie. A córeczka przesłodka. Ani się nie obejrzycie a będzie biegała po pokojach, mury rosną szybko pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 15.06.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam:) Dziękuję za odwiedziny u nas:) Piękny tekst w Twojej stopce... Zaczynacie piękny, ale trudny etap - budowa, potem będzie jeszcze trudniej, bo wykończeniówka:) Ale warto!!! Trzymam kciuki za spełnienie marzeń i będę zaglądać! pozdrawiam! A Skarb cudny - ile ma teraz? Ania dziękuję a skarb skończył już 9 miesięcy Witaj Drakulko wpadłam z rewizytą. Wy to chyba fabrykę budujecie! Ogromny wasz domek, a ten wykop to naprawdę robi wrażenie. A córeczka przesłodka. Ani się nie obejrzycie a będzie biegała po pokojach, mury rosną szybko pozdrowienia he he domek jest mały 134m netto tylko jest długi przez dwa garaże no już się nie mogę doczekac, chociaż wiem, że przed nami jeszcze dłuuuga i stresująca droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 17.06.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 134 to mały? to mój to chyba komórka i do tego jeszcze 2 garaże?! to jest ogromny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.06.2011 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 no według archonu jest w grupie domów małych no a dwa garaze to mus...jak oboje dojeżdżamy do pracy.... ale wiesz w garazu to nie ja bedę sprzątać he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts