max-maniacy 10.06.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Emocje są na razie mieszane bo z jednej strony radość i " ja chcę tu już zostać" a zdrugiej "o matko, ile tu jeszcze do zrobienia" na razie jest pewne, że poddasze będziemy kończyć zimą, a po przeprowadzce mąż machnie elewację braki będą glównie meblowe i z tego względu nie będzie w tym roku tarasu raczej... ale to nic mąż robi naprawdę już ostatkami sił pracując jakbny nie patrząc na 3 etaty nie no spoko, nie wykańczaj go. jak się wprowadzicie to na spokojnie będziecie sobie kończyć. taras będziesz miała naturalny, na trawie. ważne, że po wyjściu z domku w pidżamce będziesz sobie mogła usiąść z kawusią. to mi się marzy najbardziej (choć nie bardzo lubię kawę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 10.06.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 WOW ile zmian, pięknych zmian i jak to wszystko nabiera już "domowych" kształtów Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.06.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 dracula, toz to już dom!!! pięknie!! gratuluję!! ależ się cieszę, pewnie już na walizkach siedzisz, za dwa tygodnie nie wytrzymasz i wprowadzisz się do nowej kuchni http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif ściskam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 17.06.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Też już sie tej twojej kuchni nie mogę doczekać Zapowiada się funkcjonalnie Bardzo podobają mi się te kafle na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.06.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 też się tego boję Nita, że jak będzie kuchnia to będę chciała już tam zostać już mam takie mysli, a co będzie potem? mam nadzieję, że kuchnia fajnie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.06.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Kami no emocje są będzie w końcu pierwszy mebel i to jaki ważny Max staram sięgo nie wykańczać, ale on sam ciśnie też po prostu nie możemy się już doczekać i bóle mięśni w tym nie przeszkodzą Monika dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 17.06.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 No to już jedną nogą w domu jesteście My mamy taki sam plan - poddasze na później (ale nie za późno ), elewacja zaraz po wprowadzeniu - choć tu może być różnie, trochę się boję tak bez odbioru mieszkać z całą bandą. Strasznie jestem ciekawa Twojej kuchni, rób szybko zdjęcia, kiedy tylko będzie zmontowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 17.06.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 wcale się nie dziwię, jakbym była na tym etapie, to chyba bym nie spała z wrażenia.i też czekam na kuchnię z niecierpliwoscią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.06.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 TO JUŻ W CZWARTEK????? Będę warowac na forum. Jak ja się cieszę jak ze swojej. Na pewne będzie cudnie. Postępy u Was niesamowite. Piękne kafle, farba. Lataj z tym aparatem i kazdy kątek pokazuj bo ciekawa jestem strasznie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 18.06.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Bardzo ładny kolor w salonie. Co prawda zdjęcie pokazuje go tak sobie, ale na szczęście wiem jaki to i w połączeniu z fotką wyobrażam sobie efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.06.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Nita w piątek jednak aż się boje co to będzie Kocurku no teraz dopiero widzę, że kiepsko widać ale robione tel. przy następnych zdjęciach się bardziej postaram ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona, ani za ciemny ani za jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 18.06.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 nie mogę doczekać się kuchni.. chyba tak samo jak Ty i wcale się nie dziwię, że nie chce się wychodzić z budowy na takim etapie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 I ja czekam, i kciuki zaciskam&&&&&&&&&&& Dracula wierzysz że to już prawie koniec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.06.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dla mnie na razie to jakaś abstrakcja nie wiem co się dzieje normalnie jak pojawił się dach to już dla mnie szok był, a co dopiero teraz wczoraj tak siedząc i gapiąc się na ścianę na której kiedyś tam zawiśnie tv i te wszystkie nasze mury tak sobie próbowałamn wyobrazić jak to będzie kiedy nie będzie trzeba się zbierać do domu i zostaniemy tam....no miodzio będzie cała ta nasza budowa to był szalony pomysł...ale jak widać jak siębardzo chcę to można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 18.06.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 msdracula bo jeszcze na wiosnę była to budowa z krwi i kości a teraz to dom. Koncepcję ze światłem kuchennym podobną masz do mojej. Pewnie u mnie stylistycznie nie powinno być ale tu kieruję się względami praktycznymi, blat musi być doświetlony w każdym miejscu.Czekam na piątkową relację z montażu kuchni:lol2:. No chyba, że już szykujesz się nocować na swoich włościach:cool: Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.06.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Pięęęknie. Wcale się Wam nie dziwię, że nie chcecie wracać. Kafle mi się niezmiennie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.06.2013 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Janiseya, nie jeszcze się nie szykuję chociaż rzeczy kuchenne mam już spakowane :lol2:no i powoli pozbywam się niepotrzebnych rzeczy, żeby potem było mniej do zabrania Nita no coraz bardzije domowo wczoraj jeszcze zaczęlismy kłaść panele to już całkiem bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.06.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 to zobaczysz, że jak będa panele, kuchnia, łazienka, to już nie będziesz chciała wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 20.06.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 żadna siara. obiecujemy, że na okna nie będziemy patrzeć. jak już się nacieszysz, pogłaszczesz każdą szafkę i blat, to dawaj te zdjęcia. tylko nie zacznij od razu gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.06.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ja też czekam na kuchnię i to bardzo niecierpliwie:) w sensie zdjęcia Twojej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts