nita83 20.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ja nie moge dracula ależ mi ciśnienie podniosłaś, przestań całować i głaskać szafki i DAWAJ ZDJĘCIA!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.06.2013 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 No nagłaskałam się nieźle he he na razie kuchnia nie skończona, dzisiaj przyjeżdżają drugi raz kończyć ale jest jeden babol...przywieźli zlewozmywak nie taki jak zamawiałam miał być stalowy z fakturą a jest gładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 21.06.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 juz nie mogę się doczekać zdjęća zlewozmywak wymienią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Dracula nie nadwyrężaj cierpliwości i zdjęcia wrzucaj. I to już!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.06.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Dzisja jak skończą to obcykam wszystko kuchnia się wydaje teraz taka maleńka, ale bardzo wygodna. Już sobie planuję co gdzie poukładam ha ha a zlewozmywak zamówią właściwy i potem zamontują więc na razie będzi dziura w blacie...al i tak nie mamy do niego jeszcz baterii, ani....wody dziewczyny napiszę wam tylko, że wracać na stare śmieci się już baaaardzo nie chcę, a maż pyta kiedy mu pozwolę tam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ja juz bym tam spała:) Zreszta my juz pomieszkiwalismy tam jak za kuchnię robiła miska z wodą i butla gazowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 24.06.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 To będę pierwsza - serdecznie gratuluję kuchni! Wyobrażam sobie już i ze zlewem, i z panelem do zmywarki. Bardzo estetycznie wyszło i ponadczasowo, to była dobra decyzja! Napisz proszę, co to za blat (znaczy nazwę), bo wygląda intrygująco z daleka. Mój wielki głos na tak dla zabudowy w ścianie (i to w jasnym kolorze). I kuchnia wcale nie jest taka mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dracula i ja się dołączam do zachwytów- wyszło super - elegancko, spokojnie, bez zbędnych bajerów i wypierdów nikomu niepotrzebnych. Kochana, gratuluję i życzę, by Wam się tam świetnie gotowało i żyło - bo kuchnia to serce domu:) a Wy macie śliczne serduszko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 24.06.2013 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dziękuję bardzo dziewczyny!!!! przyznam sie, że miałam obawy przed wstawieniem kuchni Kocurku blat to nic nadzwyczajnego, jest z krono original, ma taki marmurkowaty kolor i na skubańcu żadnego syfu nie widać, tak się utajnia o tutaj z bliska http://imageshack.us/a/img69/4714/hzy4.jpg ehhh to zdjęcie trochę kiepskie, ale z tel. szalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 24.06.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Bardzo ładne mebelki Jak jest kuchnia to już można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 ja też gratuluję kuchni. bardzo ładna i wydaje się być wszystko dobrze rozplanowane. podoba mi się zestawienie kolorów. też o takich myślę, jak wyobrażam sobie moją kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 24.06.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Miło mi u mnie też takie kolory się pojawiały w głowie jak....tylko kupiliśmy działke, potem myslałam o białej, ale to chyba przez oglądanie tylu pięknych białych kuchni na forum. Jednak pierwsza wzija była bardzo silnia i ostateczni wygrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.06.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Gratuluję kuchni. Od razu domowo sie zrobiło:) Prawie ciastem pachnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 24.06.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Aga już był nawet pomysł na pizzę w piekarnika, ale jeszcze trochę poczekamy Kocurku znalazłam, blat to Alhabra w macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 24.06.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 gratuluję kochana:) kuchnia bardzo elegancka i przyjemna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 24.06.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dzięki, Dracula. Mnie ten kolor nie pasuje, ale lubię takie wzory - ciapane, mazane itd - bo są praktyczne, nie widać smug ani okruchów za bardzo A blatu jeszcze nie mam na oku, więc się pilnie przyglądam cudzym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.06.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 o matko ja znowu na końcu, co za niedoczas Gratuluję kuchni, fajne kolorki, choć czekam na zdjecia w lepszym świetle, bo na moim monitorze to boki szafek różowe są Kuchnia przytulna, fajnie będzie tam gotować, bo wszędzie blisko. I świetny pomysł z jasną zabudową, prawie jej nie widać. Bomba. Namacałaś się już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 25.06.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 He he tylko nie różowe teraz mysl już intensywni co dać na okno. Firanek nie będzie nigdzie raczej...w salonei drewniane żaluzję, więc w kuchni to by już było za dużo....zostaj roleta rzymska, plisy? jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.06.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ooo w końcu dotarłam:) Pierwsza kuchnia w naszej sztafecie, gratulacje szczęściarze:) Po pierwsze to bardzo mi się podoba i nie będę oryginalna tyle się juz pochwał posypało:) Ale i pytań parę mam, mogę? 1. Co macie w narożnikach? Nie pamiętam już bo na bank o tym rozmawiałyśmy:) 2. Na lewo od zlewu to są 2 głebokie szuflady? 3. Szuflady pod płytą to 80?? Nie wydają Ci się za duże? (pytam bo sama takie planuję ) 4. Jaka jest wysokość szafek górnych? To tyle tak na szybko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.06.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Luka pytaj pytaj ja chętnie odpowiem, bo jeszcze jestem na haju 1. W narożnikach są niestety zwykłe szafki narożne, bez żadnych bajerów, no oprócz hamulców, ale to we wszystkich szafkach są. Z przodu są wygodne, a w dalszych częściach narożnika po prostu będę rzeczy mniej używane 2 Na lewo od zlewu są 2 głębokie szuflady, w ogóle jestem bardzo z szuflad zadowolona, bo pokawowałam juz tam co nieco i nie dość, że jest bardzo pojemna to jeszcze wygodnie się potem wyciąga i masz wszystko na wyciągnięcie ręki 3. Pod płytą szuflady to 80-ki chyba, albo ciut więcej, bo okap jest 90-ka więc idąc tym tropem to coś koło tego no i tak jak wyżej z szuflad jestm bardzo zadowolona, ładni sięwysuwają, są pojemne, na prowadnicach i spowalniaczach bluma 4. Oba rzędy szafek wiszących mają ok. 75cm razem z okapem ,więc same szafki to gdzieś 70cm jedyne czego żałuję to, że nie udało się zrobić wszystkich uchwytów w poziomie, ale nistety wystapiłaby kolizja i nie mogłabym otworzyć szuflady do końca...więc taki minus małej kuchni, której sięni chce zostawić otwartej Edytowane 26 Czerwca 2013 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts