nita83 26.06.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 i jak?? już kończą/skończyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.06.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Nita nie...mieli dzwonić a nie dzwonią. Mieli być dzisiaj po południu albo jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Pacz pani jaka odpowiedź wyczerpująca - dziękuję bardzo:)Bo tak wiesz, zbieram opinie co i jak zanim klepnę swoje zamówienie na kuchnie... Ale fajny etap teraz u Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.06.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Luka, co Ty masz planować, jak Ty plan juz masz od dawna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A widzisz tak Ci się tylko wydaje:DPlan mam a teraz próbuję zweryfikowac czy dobry;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 26.06.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam, pięknie kochana , pięknie:). Nie wiem dlaczego wcześniej nie zauważyłam zaktualizowanego dziennika, alem zakręcona:rolleyes:. Nie wiem co będzie jak będę na tym etapie co wy teraz:rolleyes:. Ja bym już mieszkała, widzę za kontuarem miejsce na tymczasowy materacyk;). Czekam na dalszy ciąg. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.06.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A widzisz tak Ci się tylko wydaje:D Plan mam a teraz próbuję zweryfikowac czy dobry;) Luka, nawet bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 I tego się trzymajmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.06.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Luka zweryfikujesz na dobre pewni dopiero przy użytkowaniu ja wiele rozwiązań zgapiłam z dotychczasowej kuchni nie spodziewałam siętylko że szuflady będą takie wygodne. no i ciesze się jeśli cokolwiek pomogłam u nas wszystko robione na czuja Aga racja, jak luż tyle Luka z tym projektem się "przespała" to znaczy że jest dobry Janiseya dzięki, miejsce do spania jest, mąż zaliczył już pierwszą nockę w domu nie można było zamknąć bram do końca do schły wylewki w garażu i pilnował Kurcze powinnam sięcieszyć a mni ta dłubanina już męczy, ja w gorącej wodzie kąpana, chciałabym miećwszystko na już, a to siciągnie i ciągnie.... Na szczeście lada dzień sąsiad ma nam dostarczyćpodpisane pismko i będzie można ruszyć z wodą uffff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 27.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Msdracula Slicznie u Ciebie, gratuluje cierpliwosci i wytrwalosci we wcielaniu marzen w zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 28.06.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Kurcze powinnam sięcieszyć a mni ta dłubanina już męczy, ja w gorącej wodzie kąpana, chciałabym miećwszystko na już, a to siciągnie i ciągnie.... Na szczeście lada dzień sąsiad ma nam dostarczyćpodpisane pismko i będzie można ruszyć z wodą uffff.... Kochana zmęczona jesteś i tyle. Zrobicie grubsze prace i sobie odpoczniesz .....a potem przeprowadzka:lol2:. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 28.06.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 msdracula pięknie jest u Ciebie, kuchnia marzenie. Wspaniale prezentuje się połączenie ciemnych frontów na dole i białych u góry. Jest już naczym oko zawiesić Do przeprowadzki już tak niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 29.06.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Chwilę mnie nie było a tu już meble Gratuluję kuchni, wyszła ślicznie. Elegancka, prosta, bez przepychu, takie właśnie są najpiękniejsze Blat bardzo fajny również przykuł moją uwagę To ja też mam pytanie: powiedz mi jaką masz odległość między półwyspem a ciągiem szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.06.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Dziękuje dziewczyny o taki efekt mi chodziło, kuchnia miała być prosta i funkcjonalna, na razie wygląda że taka jest. Na takim małym metrażu upchnać wszystko co się chce i jeszcze kuchnię zamnkąć barkiem to było troszkę wyzwanie, biorąc pod uwagę, że ni chciałam wiszących szafek, są tylko tam gdzie potrzebne aby ukryć okap. Goshia jutro pomierzę wszystko i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.07.2013 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 no i nie pomierzyłam, zapomniałam dzisiaj się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.07.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 o tak Draculca, pomarudźmy sobie "po co kuchnia, teraz tyle do sprzatania, a wczesniej wystarczylo tylko zamieść, i lampy - kto wymyslił lampy, dlaczego nie mogą wisieć żarówki, ach czemu nie zdecydowałam się na goły beton, nie trzeba by wybierać paneli itd itp :)" A tak na serio widać już metę i pewnie chciałabyś biec z całych sił, ale nogi się już uginają ze zmęczenia. Tyle robicie sami, że macie prawo być zmęczeni. Pomyśl ile wyborów dotychczas dokonałaś. Masz już wprawę, na pewno zdecydujesz właściwie. A gołe żarówki są teraz modne Pozdrawaim Cię serdecznie i życzę dużo sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 A ja się pod Nitą tylko podpiszę Dracula, to prawie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Dracula, nie wiem czy pocieszę, ale do gołych żarówek mozna sie przyzwyczaić Zresztą modne teraz to co sie z tryndami kopać Rok mieszkamy i tyle rzeczy jeszcze do zrobienia, że głowa boli, ale co tam. Ważne, że możemy kawę w ogrodzie wypić i na kolację kiełbachę na ognisku upiec:) Przemęczenie bierze górę, ale nie martw sie, będzie lepiej:) Co to i skąd ten system na śmieci, bo fajnie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 02.07.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Dracula sierpień to już, już....prawie jak w przyszłym tygodniu:lol2:. Tym bardziej, że jeszcze macie przed sobą dużo pracy to minie nie wiadomo kiedy:rotfl:. Taki chropaty zlew chcę mieć u siebie i podoba mi się szuflada proekologiczna:lol2:. Pięknie po prostu:rotfl:. Czekam na więcej:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 02.07.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 No na prawdę fajowy ten śmieciowy wynalazek. Nie martw się. Odpocznij. (łatwo się pisze - wiem ) Lampy się same wybiorą, zobaczysz. Pojedziesz po fugę, zobaczysz wisidło i będzie twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts