msdracula 02.07.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Dziękuuuuj wam bardzo dziewczyny pomarudziłam i już mi lepiej, trzeba się postawićdo pionu. Wcześniej bym się dała pociąć żeby mieć ten etap a teraz jęczę jak stara dewota ale jak się już walniemy na kanapie po przeprowadzce to chyba zimą wstaniemy Ten system nawet nie wiem jak się zwie, rzuciłam tylko okiem w katalogu przed zamówieniem. Jest ściśle dopasowany do szuflady bluma, więc możw to jakiś ich wynalazek Aga he he mi pewnie też żarówa przestanie przeszkadzać...w końcu jakiś odwyk po tego typu sklepach dobrze nam zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Aga he he mi pewnie też żarówa przestanie przeszkadzać...w końcu jakiś odwyk po tego typu sklepach dobrze nam zrobi Draculko, i na to są sposoby;) http://img688.imageshack.us/img688/2749/img0004jig.jpg Daj znać jak obejrzysz to skasuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.07.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Świetne!!!! no i jakie trendy, na pewno nitk nie ma drugiej takiej samej lampy a czemu chcesz skasować? mi nie przeszkadzają wasze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.07.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 A czy ja dobrze widzę? macie żaluzje w oknach czy to rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Nie znalazłam nic co by sie podobało, a głupio tak siedzień w Wigilię pod gołą żarówką Brzózek pod dostatkiem mam, więc siekiera poszła w ruch;) Mamy żaluzje drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.07.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 oooo....no to ja Cię jeszcz pomęcze, bo ja też chcę takie w salonie jaką macie wersję 25mm czy 50mm? montowane w świetle okna czy przy szybie? i dobieraliście kolor taki sam jak okna czy widać rożnicę? zamawialiście przez intrnet? To na razie tyle jak masz jakieś zdjęcia to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Lamelki 25mm, drewniane, zbliżone kolorem do okien. W realu nie odróżniają sie mocno, zdjecia z lampą, stąd różnica. Montowane do ramy w listwie przyszybowej. Zamawiałam w lokalnej firmie. Facet przyjechał pomierzyć, zamontował, skasował i pojechał Kiedys tłumaczyłam jak sa montowane, więc skopiowałam Ci poniżej, bo kolejny raz sie nie podejmę wyzwania;) Mechanizm żaluzji przykryty jest listwą maskującą, która mocowana jest na magnes: Z listwą maskującą: http://img22.imageshack.us/img22/8012/img0001eb.jpg Bez listwy maskujacej: http://img84.imageshack.us/img84/803/img0002vn.jpg U nas żaluzje sa przymocowane nie do profilu, którego nie powinno się dziurawić, tylko do takiego elementu/listwy, która biegnie wokół całej szyby . To ta zaokrąglona część przy uszczelce. Miejsce montażu z bliska: http://img10.imageshack.us/img10/4576/img0007le.jpg Żaluzja ma po bokach stalowe linki po których sie "porusza". Na dole też jest przymocowana do tej zaokrąglonej listwy: http://img707.imageshack.us/img707/9692/img0011tb.jpg http://img252.imageshack.us/img252/1893/img0008ghc.jpg http://img515.imageshack.us/img515/3448/img0009cbi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.07.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Jejku Aguś jesteś wielka!!!! dziękuuuuję bardzo!!! też bardziej mi się podoba montaż przy szybie. Ja na razie w necie wyceniałam tylko i zamówiłam próbnik z kolorami...Ciekawe czy u mnie w okolicy ktoś takie cacka robi No piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ej, no chyba, nie aż taka wielka, co?! Nie dziękuj tylko zamawiaj:) Mam je w kuchni, łazience i sypialni i nie zamieniłabym na rolety:) Radzę tylko kupić sobie szczotkę do czyszczenia żaluzji, bo można się pochlastać przy większej powierzchni;) http://www.telezakupy.tv/images/produkty/szczotka-do-zaluzji/szczotka-do-zaluzji_002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 03.07.2013 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 He he wiedziałam, że z tą wielkąto będzie zaraz... a ten czyścik widziałam w Biedronce i tak się zastanawiałam nad nim, czyli muszę kupić już się nie mogę doczekać moich do łazienki mam już kupioną plisę, bo mam duże okno i muszę zasłaniać od dołu do połówy w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dracula a mi się przypomniało jak to miałam już zrobiony stan 0 chyba albo i dalej i pytałas mnie jak kanał zrobiliśmy... byliścia krok za nami... moze jakiś wiekszy kroczek nawet;) A teraz proszę - Ty juz pani na włościach a ja nadal w polu:) Bardzo się cieszę że tak Wam sprawnie poszło i idzie, duzy szacunek mam dla Waszej samodzielnej pracy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 He he wiedziałam, że z tą wielkąto będzie zaraz... a ten czyścik widziałam w Biedronce i tak się zastanawiałam nad nim, czyli muszę kupić już się nie mogę doczekać moich do łazienki mam już kupioną plisę, bo mam duże okno i muszę zasłaniać od dołu do połówy w dzień. Czyscik fajny, zdecydowanie przyspiesza mycie, bo tak pojedynczo szmatką.....zajechać sie można:sick: Kiedy montaż żaluzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 03.07.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 A ja miałam żaluzje kilka lat iii..... Nigdy więcej! Czyszczenie ich na wsi - mnie przerastało Ale są śliczne. To prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 03.07.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Aga racja, a tam od razu na 3 paluchy się leci tym czyścikiem a montaż....ja w gorącej wodzie kąpana zamawiać chciałam już w zeszłym tygodniu, ale veto postawił małż, że itak jszcze ich nie zamontuje, bo szkoda żeby się kurzyły i że to na końcu no trochę racji ma....bo plisa kupiona 3 tygodnie temu też czeka na montaż, a jest biała więc też na samymb końcu zawiśnie. Ale to ubię już sobie wszystko magazynować, przynajmniej mam pewność, że mi na to kasy nie zabraknie Luka faktycznie, o piwnicę też Cię wypytywałam. Ale przegonilismy was tylko dlatego, że my zimą też robiliśmy...jak sobie przypomnę to palenie codzienne w kozie brrrrr....Samodzielna praca ma swoje plusy i minusy, szkoda tylko, że mąż nie ma klona no i u nas jedno pomieszczenie na poddaszu nadal nie dokończone z płytami, ale mąż już patrzeć na nie nie mógł Kamii ze wszystkim jest probelem wszystko trzeba sprzątać, ja z kolei nie cierpię prania i prasowania firanek, więc żaluzje to dla mnie jedyna słuszan droga...a no i na starość nabawiłam si alergii na kurz, więc nie będzie ani firan, ani dywanów...a ile mniej roboty dzięki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Noi nie trzeba swoich paluchów wciskać pomiędzy te lamelki Pewnie, lepiej niech poczekają sobie na koniec brudnych prac, gdy wszystko na błysk wyczyscicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.07.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 "na starość się dorobiłaś" ha ha ha ale się uśmiałam Mieszkasz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.07.2013 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nie gdzie tam ale wczoraj byłam wniębowzięta bo mąż zamontował drzwi wewnętrzne żeby sprawdzić czy wszystko ok zabnim naokoło się na gotowo zamaluje i kurcze tak domowo się zrobiło, no napatrzeć się nie mogłam Bylam też wczoraj wybierać narożnik i termin realizacji 6-8 tygdoni lipa troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 05.07.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Długo robią Ale mam nadzieję, że warto poczekać? Nie spałaś jeszcze w domku? Ani jednej nocki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.07.2013 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Jakbym była sama to bym pewnie spała, ale z dzieckiem to już nie tak hop siup to cała wyprawa by musiała być i przygotowanie prawie jak misja na księżyc a robią długo bo z sklepach są przeważnie małe, a ja duży chcę bo akurat taki układ ścian, że fajnie by pasował. no i jak się wybierze model to potem z palety wybiera się obicie, więc pewnie na tym tyl im schodzi I wczoraj czyścik do żaluzji kupiony spodobała mi sięteż jednba lampa do jadalni tylko kurcze droga jak dla mnie, 650zł Edytowane 5 Lipca 2013 przez msdracula jeeeejjjj jakie ja literówki trzaskam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.07.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 dracula, ale fajnie czytać o ostatnich krokach przed metą zaraz w swojej żółtej koszulce staniesz na podium FANTASTYCZNIE!!!! czekam na zdjęcia skończonej łazienki i kafli na podłodze, narożnik na pewno będzie ekstra wygodny pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts