amglad1 24.07.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 cześć Drakulo, mnie też dawno nie było, zaglądam i pacze.....a tu takie zmiany zmiany zmiany!!!!!!!! superancko, gratuluję pięknej kuchni i fajnej lampy!!! ściskam mocno, życząc wytrwałości p.s. na kiedy przeprowadzkę planujecie, bo to chyba tuż tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.07.2013 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Amglad dziękuję a przeprowadzka wstępnie na koniec sierpnia, bo wtedy przyjdzie narożnik no i chcemy urodziny małej już zrobić u siebie, a ma na początku września. Wczoraj już posprzątałam łazienkę, układałam coś tam w szafkach w kuchni, cudnie się już tam czuuję i jakbym mogła to już bym sprzątała na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.07.2013 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Kamila a górę w jakim stanie macie zostawioną? też bym chętnie część rzeczy tam upchała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 26.07.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Na górze mamy karton gipsy, tynki i wylewki, trzeba jeszcze poszpachlować.. i w jednym pokoju 3 okna dachowe obrobić karton gipsami no i całą łazienkę zrobić. Niby nie wiele, ale trzeba poświęcić na to trochę czasu.. i na strychu trzeba folię położyć, bo jest goła wełna i znieść z niego parę rolek wełny co została a pójdzie na przybudówkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.07.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 dracula jak czytam o układaniu w szafkach we własnym domu, to aż dreszcz mnie przechodzi, cudownie ależ Wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.07.2013 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Kamila to tak jak u nas, no prawie, bo kilka płyt trzeba jeszcze przykręcić i tylko pokój małej jest poszpachlowany i przeszlifowany z grubsza Nita mnie dreszcze przechodzą jak to robię normalnie jaram się już tym wszystkim, że szok! wczoraj mnie coś napadło i już sobie przyprawy pokupiłam bo ja z tych co lubią pichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.07.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Skąd ja znam porozrzucane klocki pięknie się robi.. widzę, że macie pomocnika pierwsza klasa.. powodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.07.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 dzieje się dzieje pięknie będzie kabina, gabinecik i wersja lux na zajęcie dziecka na budowie na jakiej budowie, w DOMU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.07.2013 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 A no tak w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.07.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 to naprawdę już dom. jest kuchnia, łazienka, tv. czego chcieć więcej. pakuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 01.08.2013 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 to naprawdę już dom. jest kuchnia, łazienka, tv. czego chcieć więcej. pakuj się mało wymagająca jestem, woda by się jeszcz przydała zaczynają robić za dwa tygodnie, więc jest czas, aby dokończyć parę rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 01.08.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 mało wymagająca jestem, woda by się jeszcz przydała zaczynają robić za dwa tygodnie, więc jest czas, aby dokończyć parę rzeczy np. poszukać kartonów do pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.08.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 coś Ty na pewno już ma większośc przeniesioną cichaczem , a to czego nie chce wywaliła w tajemnicy przed mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.08.2013 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 dziewczyny skąd wiedziałyście? rzeczy kuchenne mam już dawno przeniesione, ostatnio nawet przyprawy już pokupiłam, kawę jeszcze wpadłam na pomysł ,żeby trochę kuchnia nie była taka mdła to będą czarne dodatki i zakupiłam czarny czajnik elektryczny, szklany i czarną pieprzniczkę z solniczką A ostatnio jak myłam okno, zawiesiłam sobie ściereczki na drabince w łazience i dopiero się domowo zrobiło odkryłam dzięki ściereczkom, ż do mojej łazienki pasują dodatki w kolorze fuksji i żółte, a ja kupiła ręczniki fioletowe i na mydełko pojemnik..nuuuuudddaaaa. nie mogę się już doczekać bardzo, zwłaszcza, że przez te lata budowy żyliśmy tylko tym i czasu dla siebie brakowało zupełnie, nie mogę się doczekać beztroskiego wylegiwania się na kanapie i zbierania siły i kasy na poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.08.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 dracula my nosa mamy i zazdrościmy okrutnie kupowania tego wszytskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Nita dobrze mówi:)Zazdrościmy i kibicujemy&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.08.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Dracula, kartony gromadź i pakuj wszystko. "... Jeszcze jedna noc, jeszcze jeden dzień, wszystko zmieni się ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 02.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Apetyt rośnie w miarę jedzenia, Drakula ma już wszystko prawie wykończone, wysprzątane, urządzone a ciągle jej mało.... mało... A ja pamiętam, że kiedy my zamieszkaliśmy to panele ułożone były tylko na połowie salonu, drzwi wewnętrznych nie było wcale, a zlewozmywak czekał aż stolarz poprawi źle przycięty blat. Ale i tak miło wspominam ten czas, bo byliśmy już u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 03.08.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 U mnie będą straszyć jeszcze betonowe schody jak wstawię zdjęcia opłytkowanego holu to same zobaczycie. Ale będzie je widać tylko jak jakiś gość będzie zmierza do łazienki nie to, że marudzę, bo przecież będziemy spać w malutkim gabineciku we 3 i nie wiem jak się z ciuchami pomieścimy i innymi gratami, ale i tak będzie cudnie bo u siebie po cichu tylko zazdroszczę osobom, które wprowadzają się na gotowe, z elewacją, ogrodzeniem i przystrzyżoną trawką...ale wtedy by było za nudno nie? i nie byłoby za parę lat czego wspominać z zimowe wieczory dzięki dziewczyny, że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 03.08.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jasne że wprowadzić się na gotowe, to nudy O wiele ciekawiej jest samemu przykręcać lampy i sprawdzać które korki tym razem wywali, samemu malować trzy razy bo ciągle widać jakieś niedoróbki, podziwiać ogród bezpośrednio przez okna, bo karnisze jada kurierem, a firanki nawet nie kupione sama zobaczysz jak za rok będziesz to mile wspominać, a w dodatku cały czas będzie coś do uzupełnienia w dzienniku, bo schody niewykończone, góra do zrobienia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts