Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Werbenka- nasze marzenie

Recommended Posts

Oj, ale masz fajny etap przed soba... :) Tez to pamietam (przy generalnym remoncie mieszkania): szafy jeszcze nie bylo, ale zaslonki, poszewki na poduszki i gadzety kuchenne juz tak :rolleyes:

A jak po raz pierwszy z radosci zainstalowalam sie w kuchni, wlaczajac pralke, czajnik i piekarnik to bezpiecznikow pol nocy szukalismy :bash: Uroki blokow. Ale fajnie bylo...

• Odpowiedzi 995
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świetna łazienka :) i ogólnie domek super.

Msdracula- wcale mnie nie dziwi, że przesiadujecie na budowie ;). Zgadnij dlaczego ;). Kolor okien to orzech? - super pasują do dachu. Ja mam dylemat- bo z zewnątrz- do brązowej dachówki bardziej podoba mi się orzech, a "od wewnątrz" wolałabym złoty dąb :):):).

Pozdrawiam i podglądam :)

Pelna kultura :))))

no a jak :D

Świetna łazienka :) i ogólnie domek super.

Msdracula- wcale mnie nie dziwi, że przesiadujecie na budowie ;). Zgadnij dlaczego ;). Kolor okien to orzech? - super pasują do dachu. Ja mam dylemat- bo z zewnątrz- do brązowej dachówki bardziej podoba mi się orzech, a "od wewnątrz" wolałabym złoty dąb :):):).

Pozdrawiam i podglądam :)

Tak, okna to orzech, ale w łazience są białe od środka i na całym poddaszu są białe od środka :yes: okna są świetne do mycia i się szybko nie brudzą, a przynajmniej tego nie widać :lol2:

Dzwonili do nas, że narożnik jest od odebrania! dzisiaj po niego jedziemy, muszę co nieco posprzątac w salooonie :cool:

No racja, komentowani pod koniec opada, bo już nie ma co za bardzo, postępy takie małe...zdjęcia będą jak się ogarniemy i będzie jakiś efekt :D

A sztafetę wygrała Kasia bo już mieszka :D

Narożnika jestem bardzo ciekawa, bo zamawialiśmy z katalogu, nasz wzór był tylko na schemacie, a narożnik był na zdjęciu jasny i mały :D a nasz większy i szary :D

Dziękuję bardzo dziewczyny :) Efekt farby widać najlepiej wieczorem, cyknę fotkę i pokaże, wszystkim się podobała farba ( a przynajmniej tak mówili ;) )

Agalind narożnik był zamawiany przez sklep Black Red White, ale nie jest to ich produkt tylko współpracują z tą firmą. Byliśmy w kilku salonach i tylko w jednym mieli ich katalog. Firma produkująca to Cotta.

Aga poszło na priv :)

nita dzięki :) niestety jeszcze nie możemy mieszkać, ciągle na to cholerne przyłącze czekamy :bash: w tym tygodniu prawdopodobnie kanalizacja, w przyszłym woda ( ile razy ja już tak pisałam:rolleyes: ) mam nadzieję, że teraz wreszcie termin będzie bez przesunięć a ni ciągle "w przyszłym tygodniu". Plusem jest to, że powoli sobie wszystko sprzątam na gotowo :wiggle:

No i od dzisiaj koniec zakupów....zamówiłąm żaluzje drewniane do salonu co było ostatnim planowanym wydatkiem. Będzie nam brakować jeszcze stołu i krzeseł w jadalni, lampy w salonie i wiatrołapie, no i zrobionych schodów, ale to powoli sobie będziemy robić, na razie będą straszyć betonowe :p

Dzieki:)

Na betonowe schody idealnie nadaje się wykładzina z casto, cos kolo 10zł/mb;)

przetestowałaś? to chętnie zgapię pomysł, coś wstępnie myśleliśmy o czymś takim ;)

Łazienka świetnie wyszła, te plisy w oknach są rewelacyjne, chętnie zgapię. Ale narożnik to bajka, podpowiedz skąd jest?

w łazience plisa się fajnie sprawdza, bo zasłania dolna połowę okna, a my jeszcze przy dużym oknie musieliśmy coś wykombinować :D narożnik jest firmy Cotta, model Formula II. My zamówiliśmy go w BRW, ale katalog Cotty nie jest dostępny we wszystkich ich salonach. Jak już Adze pisałam mają duży wybór obić do wyboru, ale też rożn warianty i wielkości tego narożnika. Sporo się naszukałam takiego żeby był prosty, a jdnocześnie nie zrujnował kieszeni :rolleyes: