hesperius 03.08.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Oj, ale masz fajny etap przed soba... Tez to pamietam (przy generalnym remoncie mieszkania): szafy jeszcze nie bylo, ale zaslonki, poszewki na poduszki i gadzety kuchenne juz tak A jak po raz pierwszy z radosci zainstalowalam sie w kuchni, wlaczajac pralke, czajnik i piekarnik to bezpiecznikow pol nocy szukalismy Uroki blokow. Ale fajnie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.08.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Maldarec no na pewno będzie ciekawie będę się ciągle czuła jak gdzieś na wakacjach Hesperius no fajny wczoraj nawet testowaliśmy piekarnik i był pierwszy obiad, pizza mrożona ale jak smakowała świetnie tylko potem brudne talerze i sztućce przywieźliśmy do domu żeby umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 05.08.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Pelna kultura ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 06.08.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Świetna łazienka i ogólnie domek super. Msdracula- wcale mnie nie dziwi, że przesiadujecie na budowie . Zgadnij dlaczego . Kolor okien to orzech? - super pasują do dachu. Ja mam dylemat- bo z zewnątrz- do brązowej dachówki bardziej podoba mi się orzech, a "od wewnątrz" wolałabym złoty dąb :). Pozdrawiam i podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.08.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Pelna kultura ))) no a jak Świetna łazienka i ogólnie domek super. Msdracula- wcale mnie nie dziwi, że przesiadujecie na budowie . Zgadnij dlaczego . Kolor okien to orzech? - super pasują do dachu. Ja mam dylemat- bo z zewnątrz- do brązowej dachówki bardziej podoba mi się orzech, a "od wewnątrz" wolałabym złoty dąb :). Pozdrawiam i podglądam Tak, okna to orzech, ale w łazience są białe od środka i na całym poddaszu są białe od środka okna są świetne do mycia i się szybko nie brudzą, a przynajmniej tego nie widać Dzwonili do nas, że narożnik jest od odebrania! dzisiaj po niego jedziemy, muszę co nieco posprzątac w salooonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 08.08.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Przestałam pisać kolejne gratulacje, bo nie ma po co - wygrałaś już sztafetę Ja miałam plan przeprowadzki do końca wakacji - a Ty go realizujesz Przynajmniej ktoś Czekam na zdjęcia chałupki w stanie obecnym, z narożnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.08.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 No racja, komentowani pod koniec opada, bo już nie ma co za bardzo, postępy takie małe...zdjęcia będą jak się ogarniemy i będzie jakiś efekt A sztafetę wygrała Kasia bo już mieszka Narożnika jestem bardzo ciekawa, bo zamawialiśmy z katalogu, nasz wzór był tylko na schemacie, a narożnik był na zdjęciu jasny i mały a nasz większy i szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 12.08.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 O ja Cię... ale ładnie.. powiedz mi jaka farba do łazienki.. nie chcę kafelkować całej górnej łazienki i wymyśliłam, że będą płytki w prysznicu i za wc a reszta to farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.08.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 W łazience jest farba dekoracyjna z Jegera. W sztucznym świetle ma takie świecące drobinki. Takie małe szaleństwo przy stonowanej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 12.08.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Baaaardzo ładna łazienka Szkoda, że nie do końca widać efekt farby Na prawdę super. Właśnie stwierdzam, że na bank nie będzie w łazience płytek do sufitu A sofa - elegancka. Fajnie rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.08.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Draculko, jeju, to już!!!!!!!! Łazienka miodzio a narożnik cudny. Też taki chcę, więc podrzuc linka gdzie go zamawialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.08.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dziękuję bardzo dziewczyny Efekt farby widać najlepiej wieczorem, cyknę fotkę i pokaże, wszystkim się podobała farba ( a przynajmniej tak mówili ) Agalind narożnik był zamawiany przez sklep Black Red White, ale nie jest to ich produkt tylko współpracują z tą firmą. Byliśmy w kilku salonach i tylko w jednym mieli ich katalog. Firma produkująca to Cotta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.08.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Taką tworzy strukturę,a wieczorem przy sztucznym świetle jeszcze drobinki odbijają mocno światło http://imageshack.us/a/img600/6237/8k4f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.08.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dzięki. Pamiętasz jak sie ten model nazywal? Jak mozesz to napisz mi na priv ile kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.08.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 wow, super łazienka i naroznik cudny chyba juz mieszkacie co? naprawdę aż dreszcz przechodzi, gdy ogląda się skończone wnętrza, a przeciez całkiem niedawno oglądałam zdjęcia wylewek pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.08.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Aga poszło na priv nita dzięki niestety jeszcze nie możemy mieszkać, ciągle na to cholerne przyłącze czekamy w tym tygodniu prawdopodobnie kanalizacja, w przyszłym woda ( ile razy ja już tak pisałam:rolleyes: ) mam nadzieję, że teraz wreszcie termin będzie bez przesunięć a ni ciągle "w przyszłym tygodniu". Plusem jest to, że powoli sobie wszystko sprzątam na gotowo No i od dzisiaj koniec zakupów....zamówiłąm żaluzje drewniane do salonu co było ostatnim planowanym wydatkiem. Będzie nam brakować jeszcze stołu i krzeseł w jadalni, lampy w salonie i wiatrołapie, no i zrobionych schodów, ale to powoli sobie będziemy robić, na razie będą straszyć betonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.08.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dzieki:) Na betonowe schody idealnie nadaje się wykładzina z casto, cos kolo 10zł/mb;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.08.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Łazienka świetnie wyszła, te plisy w oknach są rewelacyjne, chętnie zgapię. Ale narożnik to bajka, podpowiedz skąd jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.08.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dzieki:) Na betonowe schody idealnie nadaje się wykładzina z casto, cos kolo 10zł/mb;) przetestowałaś? to chętnie zgapię pomysł, coś wstępnie myśleliśmy o czymś takim Łazienka świetnie wyszła, te plisy w oknach są rewelacyjne, chętnie zgapię. Ale narożnik to bajka, podpowiedz skąd jest? w łazience plisa się fajnie sprawdza, bo zasłania dolna połowę okna, a my jeszcze przy dużym oknie musieliśmy coś wykombinować narożnik jest firmy Cotta, model Formula II. My zamówiliśmy go w BRW, ale katalog Cotty nie jest dostępny we wszystkich ich salonach. Jak już Adze pisałam mają duży wybór obić do wyboru, ale też rożn warianty i wielkości tego narożnika. Sporo się naszukałam takiego żeby był prosty, a jdnocześnie nie zrujnował kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.08.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 przetestowałaś? to chętnie zgapię pomysł, coś wstępnie myśleliśmy o czymś takim Od roku testuję regularnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts