cronin 12.08.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 BRW mam pod nosem więc zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.08.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Od roku testuję regularnie;) muszę podrzucić pomysł mężowi BRW mam pod nosem więc zajrzę może akurat mają ja jak odkryłam ich katalog to na inne już nie chciałam patrzeć a za narożnikiem się nalatałam i najeździłam sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 12.08.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Bardzo fajnie łazienka wyszła, dwa dominujące kolory więc dodatki bardzie barwne można zmieniać wg widzimisię A narożnik tez super, taki mi się marzy, tyle że trochę mniejszy, bo salon mam mniejszy. Testowałaś już prysznic w łazience ? o testowanie kanapy nawet nie pytam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 13.08.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Przyleciałam powiedzieć, że ładny narożnik i pufka I wyglądają na bardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.08.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 ta pliska w oknie jakoś mi umknęła, świetnie wygląda, skąd ona i za ile jesli mozna wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.08.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Bardzo fajnie łazienka wyszła, dwa dominujące kolory więc dodatki bardzie barwne można zmieniać wg widzimisię A narożnik tez super, taki mi się marzy, tyle że trochę mniejszy, bo salon mam mniejszy. Testowałaś już prysznic w łazience ? o testowanie kanapy nawet nie pytam..... no prysznic niestety jeszcze nie testowany z tak błahego powody jak brak wody ale już mi się marzy, a na narożniku notorycznie się wylegujemy Przyleciałam powiedzieć, że ładny narożnik i pufka I wyglądają na bardzo wygodne a dziękuję wygodny jest baaardzo, teoretycznie dwie osoby bez rozkładania mogą się wyspać, podłokietniki świetnie się sprawdzają jako podusia ta pliska w oknie jakoś mi umknęła, świetnie wygląda, skąd ona i za ile jesli można wiedzieć? pliska zamówiona w sklepie internetowym ( chcesz namiary?) ale teraz do kuchni zamawiałam na innej stronie i były tańsze. Bo na tamtej nie mieli tych listew w brązie. Podrzucę Ci linka to będziesz mogła sobie wycenić, tam są takie kalkulatory. Ja do kuchni brałam w brązie, bo w okleinie orzech były strasznie drogie, a na oknie nie widać różnicy. Z białymi jest mniejszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.08.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 dla Nitki poszedł priv ze szczegółami a tutaj napiszę tylko ,że firmy gdzie kupowaliśmy plisy to rolo 24 i plisomania i obie mogę polecić. W drugiej nawet Pan oferował fachowe doradztwo przez telefon, zamówiliśmy tam plisy do kuchni ( muszę zgrać zdjęcia bo od wczoraj wiszą ) i żaluzje drewniane, wysyłka bardzo szybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 16.08.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Dracula, ja po prostu nie mogę wyjść ze zdumienia, że jeszcze nie mieszkacie. Przecież dom jest więcej niż gotowy Jest kuchnia, łazienka, zasłonięte okna, jest na czym usiąść i się przespać - no nie wiem doprawdy, jak udaje Ci się wychodzić, zamykać drzwi i iść mieszkać gdzie indziej Na dodatek ładnie i miło to wszystko wyszło, więc nie masz powodu przeciągać przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 16.08.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Kocurku nawet nie wiesz jak nam ciężko się stamtąd wychodzi gdyby nie ta cholerna woda to mieszkalibyśmy już dawno....:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.08.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 A kiedy ta woda? Przyłącza to masakra I przeoczyłam tę "gwiazdkową" ścianę w łazience, to farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 16.08.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 A, zapomniałam o wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.08.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 bosko! jak prawdziwa królowa wprowadzisz się do gotowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 17.08.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Faktycznie, przyłącza to przekleństwo. Chyba by mnie trafiło, jakbym miała dom tak super przygotowany tylko wody by brakowało. Kiedy się spodziewacie podłączenia? Trzymam kciuki, oby na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.08.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) No ból jest, że wszystko gotowe, a nie można się wprowadzić nawet lodówka już zaopatrzona...zostaje cierpliwie czekać i powoli pakować rzeczy. W przyszłym tygodniu w piątek ma być podłączona kanalizacja, robiliśmy ją już w tamtym roku, teraz tylko przelecieć przez drogę. wodę mamy wyprowadzoną do granicy działki. Najgorsze jest to ,że koleś ma terminy i do nas wpadnie "w międzyczasie", a jest niedrogi więc zostaje czekać Liczę na to, że do końca sierpnia zamieszkamy albo na małej urodziny 4.09 Cronin na ścianie jest farba dekoracyjna Jeger parę miesięcy temu się śmialiśmy, że jak dalej takie tempo będzie to zamieszkamy, a wody dalej nie będzie, tylko kurcze teraz to już takie śmieszne nie jest cholerne przyłącza Nasi sąsiedzi mają podobny problem, wszystko prawie gotowe, a gazownia im podłączy gaz dopiero na wiosnę i muszą teraz czekać.... Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.08.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Ja tak czekam na ch.... prąd, mam nadzieję że przed zimą go włączą, bo nie będę miała nawet jak grzać. Ale ja mam jeszcze sajgon. Nie wiem, czy dałabym radę czekać, mając tak wykończony domek. Chyba woziłabym w baniaczkach Aaa kanalizacja jeszcze. No to jednak się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 17.08.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 My w czerwcu 2012 dowiedzieliśmy się, że wodę podłączą razem z kanalizacją.. a byliśmy 100% pewni, że podłączą nam od razu, dlatego cisnęliśmy tego z wodociągów o odbiór i przypadkiem ludzie od hydrantów chlapnęli, że woda może za rok.. minął rok a wody jak nie było tak nie ma.. kanalizacji też.. wtedy zdecydowaliśmy się na studnię i tymczasowe szambo, nie wyobrażam sobie czekać ponad rok.. tzn beczkę mieliśmy wkopaną na wodę z deszczówki, więc przerobiliśmy ją na szambo a studnie w jeden dzień nam wywiercili i jesteśmy niezależni.. papiery na prąd od stycznia do kwietnia się robiły, potem leżały ze dwa miesiące w tauronie i z budowlanego na G12 przełączyli nas 7.07 nieźle nie? U Was tak ładnie domowo.. wodę i kanalizę będziecie mieli już tuż tuż i się przeprowadzicie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.08.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 to się w głowie nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 18.08.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 msdracula ja wiem już po sobie, że na tym etapie traci się poczucie humoru, szczególnie jak czeka się na kogoś. My tak czekamy aż płytkarz zabierze się do roboty konkretnie i przestanie udawać, że coś u nas robi. W końcu mąż wyraził to werbalnie bo ileż można.... Jak na razie położone kilka metrów na ścianie. Zobaczymy jak od poniedziałku... A wam pozostaje się tylko pomału pakować i czekać, też dobrze bo spokojnie można klamoty przeglądnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.08.2013 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 No to widzę, że sporo z nas ma tu problemy z przyłączami Cronin a ile wy w sumie czekacie na ten prąd? żadnego terminu nie podali konkretnego? Kamila jakbym miała rok czekać na wodę to też bym się chyba zastanawiała nad studnią tylko u nas to byłby spory koszt, bo my wysoko mieszkamy. a jaki problem był z wodą że nie mogliście się wpiąć do wodociągów? I tak robię dziewczyny, powoli pakuję co mogę i będę przewozić, bo inaczej kręćka dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.08.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Draculko nie zawsze mam czas napisać, ale jestem, jestem z Wami i kibicuje gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts