hesperius 26.08.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Trzymam kciuki za przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.08.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 I ja swój znak zostawiam u Szanownej Liderki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.08.2013 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dzięki dziewczyny, że jesteście u marudy :hug: ja na przekór wszystkiemu na razie planuję sobie po cichu urodziny małej u siebie, robię menu, listę zakupów...ciekawe czy wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.08.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Na początku września, prawda?Uda się&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 27.08.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 To jest takie zaklinanie rzeczywistości działa bez pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.08.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Tak, tak zaklinam rzeczywistość, oby pomogło Luka, tak dokładnie 4 września wypada, a imprezka miałaby być 7 w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.08.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Mocno zaciskam kciuki za przeprowadzkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.08.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 dziękuję z takim wsparciem to nawet brak wody niestraszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.08.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Ty nie masz wody a ja prądu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 27.08.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Jak wiemy - Musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.08.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 czymamy czymamy te kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 28.08.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 też Ci życzę, żeby urodzinki wypaliły w domu. trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.08.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dracula szalona kobieto, życzę Ci żeby wszystko poszło po Waszej myśli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.08.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dziewczyny baaaardzo wam dziękuję za wsparcie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 29.08.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Super, cudownie, pięknie, stylowo, cieplutko, przemyślanie ... takich określeń można używać w nieskończoność ) mam nadzieję, że uda się Wam zamieszkać w tym Domku już lada chwila 3mamy kciuki i czekamy na dalsze zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.08.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 wsparcie, wsparcie ja to bym sobie jeszcze zdjęcia pooglądała robisz coś w ogródku? jak chcesz mogę Ci wysłać moje zdjęcie to postraszysz pana od wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.08.2013 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Lusia dziękuję, aż się zarumienię zaraz zdjęcia jeszcze będą, jak już wszystko wysprzątam na gotowo :)bo na razie to wzędzie się jeszcze jakieś sprzęty walają... Nita a ogródek to smutna sprawa....cukinia rośnie jak szalona, okazy takie jakich jeszcze na oczy nigdy nie widziałam, ale pomidory mi padły zerwałam co się dało zielone, a krzaczki suchutkie już, zaraza ziemniaka je dopadła więc nie nacieszyłam się za bardzo swoimi pomidorkami, a takie plany wielkie miałam do nich ehhh... Wczoraj zamiast ciągle marudzić, poszłam do domku i sprzątałam sobie w kuchni, układałam przyprawy, szklanki, wszystko w docelowe miejsca, muszę coś robić bo ta bezsilność mnie dobija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 30.08.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 drakula i ja sie przyłączam do hurtowego trzymania kciuków:)bedzie dobrze, tego trzyamaj się stanowczo:)zostawiam buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.08.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 jak to dobrze, że zielone pomidory same dojrzewają w domu. Moja Mama zawsze wkladała je do szuflad i fajnie było patrzec jak dojrzewają. :hug::hug::hug:jeszcze trochę i nie będziesz pamietała tych przykrości z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 31.08.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witaj msdracula, rozdarłabym takiego dziada co wam przeprowadzkę wstrzymuje, ja mam już rozstrój nerwowy przez tych budowlańców i mi teraz dużo nie trzeba. tyle się orobiliście i jeszcze musicie czekać na kogoś. Nam też przeciągają, albo płytkarz bokami chodzi, teraz musimy czekać na płytki do 23września.....i.t.d. Jeszcze mi dzisiaj powiedziano, że w listopadzie to się do domu nie powinno wprowadzać albo koniec października albo początek grudnia. Zabobon wiadomo, oczywiście nie wierzę, ale na wszelki wypadek..... Trzymam mocno kciuki żeby was jak najszybciej podłączyli i wyczekuję tego njusa:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts