Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Werbenka- nasze marzenie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 995
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lusia dziękuję, aż się zarumienię zaraz :oops: zdjęcia jeszcze będą, jak już wszystko wysprzątam na gotowo :)bo na razie to wzędzie się jeszcze jakieś sprzęty walają...

Nita a ogródek to smutna sprawa....cukinia rośnie jak szalona, okazy takie jakich jeszcze na oczy nigdy nie widziałam, ale pomidory mi padły :( zerwałam co się dało zielone, a krzaczki suchutkie już, zaraza ziemniaka je dopadła :( więc nie nacieszyłam się za bardzo swoimi pomidorkami, a takie plany wielkie miałam do nich ehhh...

Wczoraj zamiast ciągle marudzić, poszłam do domku i sprzątałam sobie w kuchni, układałam przyprawy, szklanki, wszystko w docelowe miejsca, muszę coś robić bo ta bezsilność mnie dobija...

jak to dobrze, że zielone pomidory same dojrzewają w domu. Moja Mama zawsze wkladała je do szuflad i fajnie było patrzec jak dojrzewają.

:hug::hug::hug::hug::hug::hug:jeszcze trochę i nie będziesz pamietała tych przykrości z wodą

Witaj msdracula,

rozdarłabym takiego dziada co wam przeprowadzkę wstrzymuje, ja mam już rozstrój nerwowy przez tych budowlańców i mi teraz dużo nie trzeba. tyle się orobiliście i jeszcze musicie czekać na kogoś:evil:. Nam też przeciągają, albo płytkarz bokami chodzi, teraz musimy czekać na płytki do 23września.....i.t.d. Jeszcze mi dzisiaj powiedziano, że w listopadzie to się do domu nie powinno wprowadzać albo koniec października albo początek grudnia. Zabobon wiadomo, oczywiście nie wierzę;), ale na wszelki wypadek.....

Trzymam mocno kciuki żeby was jak najszybciej podłączyli i wyczekuję tego njusa:hug:.