WERI 18.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 witaj msdracula co ja tu widzę jakiś przystaokjniak i dwie piękne damy fajnie że coś się u was dzieje, każdy etap na budowie cieszy , najważniejsze jak idzie do przodu.Ale uwierz mi wykończeniówka pozornie najmilsza i zawsze najbardziej wyczekana jest mega wykańczająca. Ja zaczynając budowę w głowie strałam sobie wszystko zaplanowac ,kolory itp a teraz wybieram caaałkiem co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 19.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Jakie fajne zdjęcie się pojawiły-a najładniejsze to wiadomo które,z najmłodszą inwestorką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 23.06.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 No piękne fundamenty!Teraz izolacja ,zasypywanie i stan "0":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 24.06.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 WitamPiękny domek Wam rośnie:)Okropnie zazdroszczę, bo my mieliśmy też ruszać na wiosnę w tym roku i co...Totalna załamka...Będę przyłazić, żeby sobie humorek poprawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.06.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Czesc wampirzyco, przyszlam z rewizyta. Widze, ze pieknych kobiet na forum przybywa:) ....a co do wspolnych rzeczy to: Braliśmy udział w przetargu, a że nasi przeciwnicy kupili działki, które były licytowane wcześniej, zostaliśmy bez przeciwnika i kupiliśmy po cenie wywoławczej radość była ogromna, chodzilismy tam codziennie, były ogniska, sprzątanie terenu...i wcale nas nie martwiło, że zostaliśmy bez złotówki na koncie Jakbym czytala o sobie:) Tylko ze my bardziej sie spłukalismy Podobaja mi sie ławy, piekna robota. Równo i porzadnie, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 27.06.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Fajny domek, robi wrażenie. Dobrze, że wrzucasz sobie zdjęcia, które Cię zainspirowały. Wszyscy przewracali oczami jak jeszcze nie było fundamentów a ja siedziałam w necie i oglądałam meble, lampy. Teraz mnie pytają, gdzie ma iść kabel, gdzie będzie wanna - ciekawe co bym im powiedziała, gdybym chociaż mniej więcej nie wiedziała gdzie co ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.06.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Izoplast B, Izoplast R (grunt) O ile sie nie pomylilam. Mielismy tez troche Icopala Simplast Primer na grunt- kompletnie nie wart swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 27.06.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Drakulko my najzwyklejszy Dysperbit, murarz taki polecał a on się zna na robocie ( i towarze też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.06.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Ja wolałam dac na ławy coś na rozpuszczalnikach, i tak nie kleisz tam styropianu ( wiec nie bedzie czego rozpuszczac) . Moim zdaniem lepiki na bazie rozpuszczalnikow sa duzo mocniejsze niz, te rozcienczane woda. Na ławy gdzie nie kleisz izolacji dałam na rozpuszczalnikach, dysperbit bede dawac na sciany, gdzie bede kleic styropian. Edytowane 28 Czerwca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 06.07.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Nie mogę wyjść z podziwu-kolosalna ta wasza dziura! DUżooo pracy przed Wami życzę dobrej pogody i bezproblemowego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 07.07.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Dziekujemy ja już nie mogę się doczekać kiedy ta dziura zniknie ( będzie zasypana) bo te hałdy gleby wszędzie mnie zaczynają wnerwiać no, ale jeszcze troche i mam nadzieje, bedzie płasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 14.07.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam, witam:)zaglądam po przerwie sprawdzić jak tam prace u was...no i widzę, że równie błogi spokój jak i na naszych włościach.No i mój mąż także wyjechany. Ponad to mnie także wnerwiają nie tyle hałdy ziemi(bo jednak nieporównanie mniejsze niż u was, kopczyki chciało by się rzec) co rozkopana działka i ten zastój:mad:. No ale może za niedługo wrócą nam ekipy do pracy.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 15.07.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Tak jak pisałam wcześniej kopczyki:D. Ale jak wnerwia, to już wszystko:mad:. Jak już wam zaczną murować ściany piwnic, to poleci szybko. Najważniejsze aby się coś na działce działo:D. Życzę cierpliwości( dla siebie też ). Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 15.07.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Postanowiłam wprowadzić małą zmianę: połączyć dziennik z komentarzami tak chyba będzie wygodniej Zdecydowanie!!! Dom bardzo mi się podoba i ten mały szkrab też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 15.07.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Właśnie wybieramy preparat na izolację ,ale tyle tego jest, że szok! No i co mamy kupić? Czym malowaliście swoje ławy? U nas zastosowanie znalazł dysperbit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 17.07.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Gratuluję stanu 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 18.07.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 A ja gratuluję tak niskich kosztów przy takim dużym domu! pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.07.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Dziękuję jeszcze tylko dwa tygodnie i ruszymy już przebieram nogami a z tymi kosztami to mam nadzieję, że dalej nam się będzie udawać w miarę tanio budować. Najgorzej będzie z dachem, ale odbijemy to sobie na wykończeniówce jeeeejjjj kiedy to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 20.07.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Znam to uczucie przebierania nogami... Wszyscy mówią, jak to szybko idzie na budowie a tobie się ciągnie i ciągnie... Masz już wycenę dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 20.07.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Znam to uczucie przebierania nogami... Wszyscy mówią, jak to szybko idzie na budowie a tobie się ciągnie i ciągnie... Masz już wycenę dachu? dach odkładamy na przyszły rok, w tym roku nie damy rady finansowo wykończeniówkę zrobimy w całości sami, wiec już będzie jakoś lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts