janiseya 16.08.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 no i odkopię swój wątek komentarzowy co do wyjazdów, to niestety ale dzięki temu budowa będzie trwała krócej... Janiseya no może może a twój tż w pl czy za granicą? Osobiście wolę wszystko w jednym wątku,ale jak odkopiesz komentarze, to będę i tam zaglądać Mój małż wyjeżdża za granicę, ale już w przyszłym roku chce szukać na miejscu pracy, bo ma dość tej rozłąki.Budowa budową,ale trzeba też dbać o to co tu i teraz:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 16.08.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Drakula ja nie wątpiłam że dziadkowie to tatusiowie Wasi ale jak już zostali dziadkami to są przemianowani Dużo macie murowania więc dużo sił i cierpliwości im i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 16.08.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 msdracula tacy tatusiowie - dziadkowie to prawdziwy skarb, czy wybrałas już w piwnicy miejsce na wino ja juz sobie takowe u mnie upatrzyłam pod schodami, bo przeciez po to jest piwnica .....no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.08.2011 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Weri a wiesz o tym winie jeszcze nie pomyślałam, ale na pewno taki kącik się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karinia 18.08.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam:) widzę, że piwnica rośnie...:)my prawie na tym samym etapie...ściany piwnicy już stoją, teraz przymierzamy się do stropu..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 20.08.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Widzę że wychodzicie z ziemi , super bo to najgorsza robota, Gratuluję tatusiów pomoc rodziny jest nieoceniona , wiem o tym najlepiej , a tatusiów zwłaszcza, budują i cieszą się z tego bardziej niż gdyby budowali dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.08.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 No i piknie:) Czyli dziadki mają tempo nie z tej Ziemi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 22.08.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ni pięknie Wam idzie! mury to dopiero cieszą! gratuluje. bede zaglądac oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.09.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dacie radę ,wrzesień i październik musi być ładny bo u nas będziemy robić ocieplenie domku sami więc to potrwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.09.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Sorki ,że w dzienniku ale wróciłam z wakacji i z rozpędu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 16.09.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Co tak cicho Drakulko? Działacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 28.09.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Halo ? CO u Was , jak sobie radzicie ? Zaglądam i zagląda a tu cisza Szybciochem wstawiaj nam tu foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.09.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Działamy, mozolnie,ale zawsze coś do przodu Marzę już żeby tą cholerną piwnicę zasypać i spokojnie sobie zimować Ale jeszcze trochę..mam nadzieję, że pogoda dopisze i nie będzie żadnych przykrych niespodzianek. Łapią mnie jakieś doliny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.09.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Musi być pogoda ,musi my właśnie ocieplamy domek a ,że mąż robi to sam to to potrwa więc kciuki za nas i za was mocno trzymam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.09.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) Czesc Dracula, na jakim etapie jestescie?? Spokojnie jeszcze troszke pogody bedzie PS. Wlasnie doczytalam w dzienniku co zrobiliscie:) Bedzie dobrze Edytowane 28 Września 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.09.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Dzięki kochane, że mnie tu jeszcze odwiedzacie :* ja łapię takie mieszane uczucia, że szok! są tygodnie, że cały tydzień siedzę na muratorze i czytam, przeglądam, planuje, nastrajam się pozytywną energią czytając o przeprowadzkach...ale są też takie, że nie chce mi się tutaj wchodzić i wszystko wydaje mi sie takie trudne, że jeszcze tyle do zrobienia, tyle kasy, jak my sobie poradzimy...na szczęście tych drugich jest o wiele mniej, bo ja to niepoprawna optymistka jestem No to się wyżaliłam Teraz się zastanawiam na jakim etapie wziąć się za wyceny dachu? poszukiwania dachówki? okien? chyba się tematem zainteresuję przez zimę...przydałoby się też rozejrzeć za cieślą, dekarzem...bo też pewnie mają swoje terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.09.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Przyjdzie listopad, grudzien bedziesz lapac wyceny, zostaje najmniej 3 miesiace na dokladne rozplanowanie. Ja teraz zyje w takim kotle praca-budowa, dla siebie nie mam nawet chwili na oddech, bo reszta chwil zostaje dla dziecka, wiec kiedy zbierac wyceny, planowac, wybierac, sprawdzac. Nastawiam sie na listopad/grudzien na kompletne rozplanowanie elektryki, wybor okien, wybor dachu, rozplanowanie wszystkiego i przede wszystkim pozapinanie wszystkich spraw. Nie łam sie, kazdy ma takie chwile zwatpienia, ja ich mialam mase, kompletne hustawki nastrojow, ale wmawiam sobie jeszcze troche wytrzymasz, dasz rade i tak od marca:) Trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 29.09.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 No proszę takie postępy a ty się nie chwalisz Fajnie że pogoda dopisuje , w tym roku jest naprawdę piękna jesień ( póki co) i można dużo zrobić , trzymam kciuki żebyście zdążyli przed zimą . Ba jestem pewna że zdążycie . Widzę że dopada Cię kryzys budowlany ,nie za wcześnie Mnie tez dopadał podczas budowy i to chyba ze 3 razy ale to juz na późniejszym etapie, tyle ze ja zawzięta baba jestem i jak sie na coś uprę to nie ma zmiłuj Ja nie znoszę zimy ale w tym roku podobnie jak ty wyczekuje jej z niecierpliwością , z tych samych powodów co ty , brakuje mi odpoczynku . No i nie ukrywam że juz powoli zaczynam się rozmarzać na temat pierwszych świat w nowym domu powodzonka i głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 02.10.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 No widze ze sie dzieje! Super. Dracula, a ja z tym samym pytaniem co Ty u mnie jaki plan na ten rok? pogoda dopisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Bo niestety nie mam tyle sił co MSU Masz, masz, cala siła tkwi w myśleniu. Jeszcze nie raz sie o tym przekonasz ile Ty masz siły Swoja droga jak teraz ocieplicie, zeby Wam sie nie osunelo, strop zrobi ekipa to spokojnie zdazycie przed zima ,a schody nie zając nie uciekną Pozdrawiam goraco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts