kaszak 05.01.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Wysłałam odpowiedź. Przepraszam że tutaj uprawiam prywatę, ale moja skrzynka chodzi jak sama chce więc nie wiem czy wiadomość dotrze do adresata. Swoją drogą czy wy też macie takie problemy? Po ostatniej zmianie szaty graficznej nigdy nie wiem czy wiadomość wyszła, nie mogę wykasowac starych wiadomości.Proszę o nieusuwanie tej wiadomości przez parę dni. Jan 2011, proszę o odpowiedź na priv czy wiadomośc dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 05.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 kaszak, w przyszlosci sprobuj prosze wyprobowac nastepujaca metode:W dialogu do wysylania nowych wiadomosci, na samym dole - w sekcji "Pozostałe opcje", zaznacz checkbox "Poproś o potwierdzenie odebrania tej wiadomości. Dzięki temu możesz dowiedzieć się czy odbiorca przeczytał wiadomość". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 06.01.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Dzięki za poradę. Na pewno skorzystam. Nie wiem komu przeszkadzała poprzednia wersja poczty, chodziła bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts