Sirgalier 05.01.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Witam mam pewien dylemat, a w zasadzie to nie wiem co zrobić Mianowice mam termin budowy domu ( szkielet ) na październik, chcę już zlożyć wnioski do energetyki i wodociągów o przyąlącza. Czy mam już na tym etapie zlecać wykonanie mapy sytuacyjno wysokościowej geodecie ? Slyszalem, że mapa jest ważna 6 miesięcy, więc czy będę ją musial wykonać raz jeszcze, po wykonaniu przylaczy ? Nie mam zielonego pojęcia jak to ugryźć, gdzie się najpierw udać, kiedy wykonać mapę, kiedy zlożyc wniosek o pozwolenie na budowę ?! Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Nie pamiętam jak mapa ale pozwolenie na budowę będzie ważne trzy lata.Już najwyższy czas szykować papiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts