apasiu 11.04.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 jesli chodzi o kolor to co myslicie o zielonym, jaki odcień by pasował do tej delikatnej szarości??? prosze o pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 11.04.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 moim zdaniem te szare meble są tak przytłaczające, że koniecznie musi być jakiś kolornie dawałabym bardzo żarówiastego ale dość wyrazisty - najlepiej limonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 11.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Już kiedyś, któryś z użytkowników podawał tę stronę : http://blog.wearpalettes.com/search/label/grey może znajdziesz zestawienie dla Twojej szarości Mnie osobiście pasowałby fiolet, ale każdy ma swój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apasiu 12.04.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 super stronka, wielkie dzięki. Teraz myslę na fioletem i turkusem. Intensywnie szukam natchnienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archianna 14.04.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Do tak łagodnych szarości każdy zdecydowany kolor będzie wyglądał dobrze. Jeśli masz kuchnię otwartą na salon, warto wtedy ten kolor płytek (farby, tapety czy czego tam jeszcze) powtórzyć w pokoju w akcentach dodatków, wtedy się przestrzeń zacznie ładnie spinać w całość. Jeśli kuchnia jest oddzielnym pomieszczeniem, to właściwie hulaj dusza. Pod szkłem hartowanym fajnie też mogą wyglądać różne fantazyjne tynki strukturalne- barwione i zaimpregnowane (tak na wszelki wypadek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apasiu 15.04.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 kuchnia jest otwarta na salon:) teraz myślę o fiolecie i zestawieniu czarny+biały+szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archianna 15.04.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Duka ma chyba coś dla Ciebie http://www.duka.com/katalog-produktow,produkt,eco-glass-fioletowa-miskaI jeszcze huta szkła Krosno robi w serii "Simple Beauty" fioletowe wazony i misy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artcorner 26.04.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 fiolet będzie bardzo dobry - zestawienie powinno być kontrastowe, i odciążające wzrok od monotonnej szarości, ale jednocześnie nie agresywne, żeby po pewnym czasie nie zaczęło drażnićTeraz dużo jest fioletowych detali na rynku, można bardzo ciekawe połączenia stworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotamakota74 26.04.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Widzę, że już prawie zdecydowałaś się na fiolet, ale dorzucę swój pomysł (zresztą, ktoś wyżej już wymieniał pomarańczowy). Widziałam u koleżanki meble w podobnym odcieniu szarego, z tym że część drzwiczek była pomarańczowa (nie bardzo jaskrawa, taka raczej przygaszona) i wyglądało to świetnie. Na ścianach jasne płytki (albo biały, albo jasny szary) z ciemniejszym szarym motywem kwiatowym. I chociaż to zupełnie nie moje kolory, naprawdę mi się spodobało to zestawienie. I też bym zastanowiła się nad szkłem, Lacobel to się chyba nazywa - ciekawa alternatywa dla płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 (edytowane) Tak wstępnie zapowiada się moja kuchnia. Orzech złocisty plus lakierowany MDF w kolozre bialym. Jakie płytki byście dali na moim miejscu? http://images42.fotosik.pl/96/51d37024cb711549med.jpg Jajestem tu za srebrnym blatem i srebrną szyba lacobel na scianie a podłoga wedle juz uznania ja bym poszła w jasny szary a to dlatego że włąsnie zamówiłam podobna kolorystykę kuchni Edytowane 16 Września 2010 przez aguleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.09.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 1. szare + biała ściana + szary blat 2. białe + coś z linii Aura Benjamina Moore'a + szary blat A w ogóle to jestem za brakiem płytek ściennych Jaksie, coś mi zgrzyta w układzie płytek ... Za wysoko za okapem? Czemu korpus z lewej (pod oknem) nie jest dociągnięty do podłogi? Czy korpusy wiszących szafek muszą być orzechowe? Rozbija to spójność góry i ujmuje jej lekkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.09.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 (edytowane) Jolisko moja kuchnia juz od pół roku jest użytkowana Płytki ścienne sa białe, podłogowe szare, blat z białego konglomeratu z lekkimi szarymi nakrapieniami. Korpus jes pociągniety do końca. A korpusy górnych szafek nawiązują do reszty, obudowa lodówki itp. http://images46.fotosik.pl/231/d3f618a172476759med.jpg http://images42.fotosik.pl/143/caf8cece99f0611cmed.jpg niestety nie mam nowych zdjęć, tylko montażowe Edytowane 17 Września 2010 przez jaksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.09.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Ale wstyd! Niedawno komuś wytknęłam dopisanie do wątku sprzed 2 lat Owszem, zastanowiło mnie, dlaczego wydawało mi się, że Ty jesteś już urządzona, ale refleksja dalej nie poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 17.09.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 spoko przyda sie nastepnym (przynajmniej zdjecia doszly) - ja mam ten sam problem gorne szafki biale lakier, dolne brazowe i probuje dobrac plytki scienne i podlogowe i raczej ide w jasne beze niz szarosci - ale ja szarosci sie boje (tylko wC bedzie grafitowo szare) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.09.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 nie ma się czego bać Ja mam prawie cały dom szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.09.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Nie bój się, Muszelku Szary pięknym kolorem jest! BTW, wydaje mi się, że ludzie utożsamiają szary z popielatym i stąd ich strach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chloe 17.09.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Jaksie, mam pytanie o te białe kafle na ścianie, w innym wątku doczytałam się że są dośc duże, mozesz powiedzieć co to za płytki? też wybieram coś do kuchni, więc szukam pomysłów. p.s. przy okazji witam wszystkich na forum, czytam was od dawna i wreszcie postanowiłam się zarejstrować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.09.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Dokładnej nazwy nie pamiętam są z Porcelanosy, mają chyba 99 cm na 33. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chloe 17.09.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 dzięki za błyskawiczną odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeherezada 18.09.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Wownajpierw pytanie, potem odpowiedz i na końcu zdjęcia z już gotowej kuchni.Wchodzę do zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts