jaksie 18.09.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 że co proszę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.09.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 19.09.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 joliska....a popielaty,to nie szary? jaksie,no piekna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.09.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 (edytowane) Popielaty może uchodzić za ciemny, smutny, a przecież tyle jest odmian szarości ... Znam wiele osób, które nie umiały sobie wyobrazić szarych wnętrz, tzn. uważały je za zimne, a po obejrzeniu gotowych wnętrz zmieniły zdanie. Ja już parę osób zaraziłam szarościami, nie wiem, czy to dobrze prawdziwy.anika dziękuję również PS. jeszcze jedna fotka zbliżona ujęciem do projektu w pierwszym poście http://images41.fotosik.pl/227/5c4d2e1683c653b9med.jpg Edytowane 19 Września 2010 przez jaksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzat2 05.01.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Witam Mamy taki problem z wyborem płytek nad blat w kuchni. Myśleliśmy na początku o płytkach z serii Fiji z Opoczna -> http://www.lazienki.pl/technik/img/produkty_big/234043416913_1.jpg(jasne z tej serii będą na podłodze). Kuchnia ma blat jasno kremowy, a dół mahoniowy, górne szafki są kremowe. Chodzi nam o taki efekt jaki dają te płytki Fiji, czyli wąskich pasów. Fiji nam nie pasuje, bo gdy obejrzeliśmy je w sklepie stwierdziliśmy, że są zbyt beżowe i nie pasują nam do blatu. Kupilibyśmy je gdyby tylko były jaśniejsze (najlepiej kremowe:)). Może macie jakieś pomysły jakie płytki mogły by nam pasować? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamaria 05.01.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 (edytowane) Pokażcie kuchnię, bo nie wiemy jaki lubicie styl i jak ogólnie prezentuje się Wasza kuchnia. Muszą być te pasy? Pierwsze co mi wpadło to głowy to kolekcja Open Mat z Sant'Agostino. Po pierwsze jest nieporównywalnie bardziej szlachetna od Fiji. Po drugie jest dostępna w wielu kolorach w tym na pewno jest w niej bardzo jasny beż. Tutaj podaję linka do katalogu w pdfie właśnie z tą kolekcją: http://www.ceramicasantagostino.it/media/uploads/prodotti/open-matt/Open%20Matt.pdf Edytowane 5 Stycznia 2011 przez pamaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzat2 06.01.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Dzięki wielkie za info. Poniżej projekt kuchni, w którym akurat taki rodzaj płytek nam się spodobał, ale nie oznacza to, że inne pomysły nie wchodzą w grę http://i299.photobucket.com/albums/mm296/auhynek/kuchnia2.jpg Jeśli macie jakiś pomysł piszcie śmiało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamaria 06.01.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Dzięki wielkie za info. Poniżej projekt kuchni, w którym akurat taki rodzaj płytek nam się spodobał, ale nie oznacza to, że inne pomysły nie wchodzą w grę http://i299.photobucket.com/albums/mm296/auhynek/kuchnia2.jpg Jeśli macie jakiś pomysł piszcie śmiało. Pozdrawiam Ten Open Mat by tam bardzo ładnie wyglądał. Nie jest tak ciemny jak w tym folderze i nie jest tak oklepany jak Fiji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzat2 06.01.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Musimy je zobaczyć w takim razie Nie wiesz gdzie można je dostać (sieciówki czy tylko wyspecjalizowanych sklepach)? Ile one mniej więcej kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamaria 06.01.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Nie wiem skąd jesteście, ale jeśli z Warszawy to w Opexie, w Valdi przy Al. Jerozolimskich i na pewno gdzieś na Bartyckiej. Raczej w marketach budowlanych ich nie znajdziecie. Z tego co pamiętam zwykła płytka (ta największa z kolekcji, gładka prosta) kosztuje ok.200 pln/m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 06.01.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 skrzat2 odnośnie płytek się nie wypowiem, bo jak się nie widzi na żywo to zbytnio nie ma co oceniać.Ale podpowiedź z mojej strony odnośnie wysokiej zabudowy: po lewej stronie od piekarnika/mikrofali musisz przy ścianie dać blendę żeby piekarnik nie ocierał się przy otwieraniu o ścianę. Jeśli zrobisz ją w kolorze drewna, będziesz miał fajną zabudowę w kształcie odwróconej litery C wokół mebli po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzat2 09.01.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 (edytowane) Dzięki za podpowiedź. Widzisz nawet na to nie zwróciliśmy uwagi:-) Co do płytek to znaleźliśmy coś takiego:http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/hj/cb/dqfj/uPeKbDRnDnPvGZlanB.jpg Wiecie może co to za płytki? @pamaria Jesteśmy ze śląska. Z tego co się orientuje to ten Open Matt kosztuje ok 200 zł/m2 i to jest trochę za dużo jak dla mnie. e: znleźliśmy jeszcze coś takiego:http://www.budowadomku.pl/wp-content/uploads/2007/11/foto2001.jpgwiecie może co to za płytki? Edytowane 9 Stycznia 2011 przez skrzat2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 17.02.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ogladam wasze kucnie i czasem mam wielkie oczy ze zdziwienia jakie sa laczenia kolorow chcialbym zobazyc efekty koncowe a nie polowiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszs 03.02.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Witam,Odświeżę kotleta - czy znacie jakieś płytki na ścianę do kuchni o dużym formacie - najlepiej bok 60cm ale bardzo małej grubości - wszystkie mają ok 1cm, a ja muszę się wdrapać w tynk gipsowy. Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 04.02.2016 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Popatrz na spieki kwarcowe, czyli w rzeczywistości gres, tylko bardzo cienki (ok. 3 mm). Zwykle jest w bardzo duzych płytach ok. 2-3 m dł. i z 1 m szerokości, ale widziałam tez mniejsze, bodajże 45 cm x 90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 04.02.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Witam, Odświeżę kotleta - czy znacie jakieś płytki na ścianę do kuchni o dużym formacie - najlepiej bok 60cm ale bardzo małej grubości - wszystkie mają ok 1cm, a ja muszę się wdrapać w tynk gipsowy. Możecie coś polecić? Jeśli chodzi o coś cienkiego, to fajnym pomysłem wydają mi się okleiny kamienne. Sąw sporych arkuszach, łatwe do przyklejenia i trwałe. http://www.kamiennyfornir.pl/kolory.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskarjursza 05.02.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 (edytowane) Może kogoś zainteresuje. Projekt wykonany z wielkoformatowych płyt gresowych Sil Ceramiche. Blaty wyłożone płytami o grubości 5,5mm. Fronty mebli wyłożone płytami o grubości 3mm. Edytowane 5 Lutego 2016 przez oskarjursza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiga 11.02.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 hmmm jak na moje oko ta kuchnia wygląda trochę chłodno i nieprzyjemnie. ja bym dała jakiś bardziej wyrazisty kolor płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts