krisfour 29.11.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam. Jak to macie u siebie bo będę cos takiego robił. Meble mam po jednej stronie kuchni od okna do drzwi. Będą się one kończyć jakieś 20-25cm od drzwi i nie wiem czy dać pasek do końca czy może do końca mebli (ale tu mam problem bo nie wiem czy dam radę tak wymierzyć żeby było równo)? Jak ktoś ma jakieś zdjęcia jak to ma u siebie to byłbym happy na ciekawe pomysły tez jestem otwarty pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 29.11.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Może do końca i ścianę do dołu na te 25 cm szerokości też wyłóż płytkami? jakby to miał być tylko taki pasek a w dół "goła" ściana to może wyglądać jakby meble były za krótkie. pozdrawiamBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 29.11.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 a ja bym zrobiła tylko do mebli, taki wystający pasek mnie osobiście się nie podoba. Jak się boisz o pomiar, to zostaw jeden rząd na doklejenie już po montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.11.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Ja bym zrobiła tak jak basiaw. W tej chwili mam tak na bocznej ściance zmywarki. Nad zmywarką idą płytki jako kontynuacja płytek między dolnymi a górnymi szafkami na ściance prostopadłej, kiedy kończy się bok zmywarki mam [puszczone jeszcze 2 rzędy płytek aż do podłogi (przy okazji nie chlapie mi się na ścianę podczas ładowania zmywarki, tylko na płytki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mona-32 05.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam! Gdzieś chyba był już ten temat tylko nie mogę znaleźć. Interesuję mnie jakie kafle pasują na ścianę do kuchni.Meble mają być w ciemnym brązie w stylu nowoczesnym. Jak można to poproszę zdjęcia,myslałam coś o większych prostokątach kładzionych na szerokośc,ale jaki dekor do tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.05.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Też chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mona-32 05.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 N o to czekamy na zdjęcia i propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 05.05.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 deko prawie tego samego koloru,lekko pociemnione ,będą pasowały, trochę wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 06.05.2008 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A po co dekory? Do nowoczesnych mebli jakoś nie widzę dekorów, raczej duże płyty gresu polerowanego, szyba albo blacha na ścianę, bęz zbędnych ozdóbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mona-32 06.05.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A po co dekory? Do nowoczesnych mebli jakoś nie widzę . Chodzi mi ,żeby te płytki nie wyglądały tak mdło jakieś 2-3 kafle inne ,z dekorem też nie lubię zbytniej przesady nawet gdybym miała kuchnie w innym stylu to nie zdecydowałabym się na zbyt dużo dekorów. [/quote=laziale]....... trochę wyobraźni No tego mi chyba nie brakuje przynajmniej tak myślę,fajnie jest najpierw podpatrzyć jak to wygląda już po realizacji. Pozdrawiam wszystkich i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.05.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja mam duże płyty gresowe w poprzek nad kuchnią, mimo że nie jest to kuchnia nowoczesna. Dekorów nie mam żadnych, ale nad dwoma pasami jasnego gresu jest pas ciemnego dla kontrastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 08.09.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam, Poszukuje plytek- dosyc duzych nad blat w kuchni, w kolorze rdzy wpadajacej w zloto- o nierownej powierzchni(chropowatej) - koniecznie metaliczne.Gdzies takie widzialam... ale niestety juz nie moge nigdzie ich spotkac.Jesli ktos ma jakies pomysly to prosze.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamadominiki 08.09.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 nowa gala inox? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kierunek : tau ceramika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 08.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witaj! Może coś takiego:http://images39.fotosik.pl/8/eb70386734cd5905.jpg seria Loft - silver z Ceramiki Marconi - wymiar 60 cm x 30 cm, są metalizowane i ten sam wymiar, ta sama firma, tylko w brązie: http://images45.fotosik.pl/8/2a6b68e8407a8b43.jpgteż metalizowane.Kupowałam je w Leroy Merlin po 55 zł/m2. I też w Leroy widziałam jeszcze bardziej rude Iron Rust - niestety nie wiem jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 08.09.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Wlasnie o cos takiego mi chodzilo!Czy beda takie brazowawe plytki -metaliczno-zlote pasowaly do kuchni w zabudowe koloru WENGE, z jasnymi blatamii jasnymi wykonczeniami szafek(jasne pasy)tj. listwa laczaca gdzie niegdzie rozne szafki i bardzo jasna podloga w polerze oraz bialymi scianami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.09.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 a na to wenge to już jesteś 100% zdecydowana czy to dopiero etap planów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar8lina 08.09.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Wlasnie o cos takiego mi chodzilo! Czy beda takie brazowawe plytki -metaliczno-zlote pasowaly do kuchni w zabudowe koloru WENGE, z jasnymi blatamii jasnymi wykonczeniami szafek(jasne pasy)tj. listwa laczaca gdzie niegdzie rozne szafki i bardzo jasna podloga w polerze oraz bialymi scianami? Prawie opisałas moją kuchnie U mnie dolne szafki wenge, górne białe wysoki połysk, biały blat, ściany i podłoga też białe i szczerze to nie wyobrażam sobie tam takich płytek Moim zdaniem wyszłoby zbyt przytłaczająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 08.09.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Na kuchnie Wenge jestem zdecydowana prawie w 100%, wiem, ze chcialabym ciemne fronty no i bile na wysoki polysk(z przewaga ciemnych).Kiedys bardzo mi sie podobaly fronty drewniane- niby ciemne ale na pewno jasniejsze niz wenge i delikatnie wpadajace w pomarancz- rdze...Trudno to opisac, a kuchnie bede zamawiac w styczniu, wiec jestem potwarta na wszelkie uwagi i pomysly.Wiem, ze ma to byc kuchnia w stylu nowoczesnym, takie plytki na scianie w polaczeniu z powyzszym kolorem zabudowy- widzialam gdzies w telewizji- i zaznaczam, ze tu chodzi o jeden rzad plytek tuz nad blatem 30X30 w pionie- wygladalo niesamowicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 08.09.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Plytki 30x60 a nie 30x30, ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts