uzytkownik_01 20.02.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Nie mogę w to uwierzyć, że przy takim rozwoju technologii nadal ktoś zastanawia się nad lanym stropem. Ja widzę w nim same wady, drogi i trzeba tyle czekać, żeby związał, roboty przy nim też strasznie dużo, raz pomagałem kumplowi przy wylewaniu i nigdy więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 20.02.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 To uwierz. Jedni budują dom dla siebie, drudzy na sprzedaż lub dla innych. Istnieje jeszcze typ inwestora - laika. Przyjmie każdą poradę, licząc, że wykonawca tak go pokochał, że każda zmiana podyktowana jest polepszeniem kiepskiego domku inwestora, a nie, broń boże, własnym wygodnictwem lub prowizją u sprzedawcy. A przecież uzytkowniku_01 częściowo odpowiedziałeś sobie odpowiedzi dlaczego inwestor jest odwodzony od wykonania takiego stropu: "roboty przy nim też strasznie dużo, raz pomagałem kumplowi przy wylewaniu i nigdy więcej! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzekaj 09.03.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam A jakie są wasze opinie na temat stropów drewnianych ?Jestem na etapie adaptacji projektu M115 Bliski Sercu -parterowy bez użytkowego poddasza i rozważam właśnie zamiane Terivy 1 na drewniany np. z litego drewnaczy ktoś może pomóc ,doradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polek2 11.01.2015 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 to ja dolacze sie do pytania... co sadzicie o stropie z plyt ytong? jakies doswiadczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rector 29.06.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Alternatywą dla Terivy jest Strop gęstożebrowy sprężony np Edytowane 30 Czerwca 2015 przez finlandia Link reklamowy niezgodny z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rector 29.06.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ek_ge 19.09.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Witam, Przy wznoszeniu elementów konstrukcyjnych budynków, bardzo ważny jest rodzaj zastosowanego betonu. Firma Lafarge ma w swoje ofercie beton Agilla, który doskonale nadaje się do wylewania stropów. Płynna konsystencja produktu sprawia, że produkt idealnie rozprowadza się w szalunkach i ma znacznie lepsza przyczepność do zbrojenia w stosunku do betonu konwencjonalnego. W razie pytań jestem do dyspozycji. PozdrawiamMarek TucholskiOnline Ekspert marki Lafarge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts