Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów.

Ogłaszam wszem i wobec, że w dniach podanych w temacie będę miał przyjemność wyruszyć na urlop.

Jako że będzie to wyjazd z Polski nie będę w stanie odbierać telefonów, a dostęp do Internetu (w tym skrzynki) będę miał Ok raz na dwa dni, więc proszę o wyrozumiałość jak będzie potrzebna oferta, lub będą jakieś wątpliwości przy kredytowaniu, a ja przez Np. 3 dni nie będę dawał znaku życia?..

Automatycznie proszę, aby pilne sprawy, (czyli wszystkie: -)) były przesyłane od razu na skrzynkę mailową, a nie PW do mojej osoby… bardzo mi to ułatwi ewentualne odpisywanie.

Dodatkowo, będę wdzięczny osobom, które chcą poznać ofertę do swojej syt. Finansowej o przesyłanie zapytań przez następującą formatkę, natomiast tak jak wspomniałem na odpowiedz proszę uzbroić się w cierpliwość…

Osobą którym pomagam osobiście przy kredycie, dam znać telefonicznie lub mailowo w poniedziałek lub wtorek, i wszystko podopinamy na ostatni guzik.

Imię i nazwisko:

Kontakt (telefon, mail)

Cel kredytu:

Miasto w którym jest/powstanie nieruchomość

Kwota kredytu:

Wartość Nieruchomości:

Położenie nieruchomości:

Metraż użytkowy:

Ilość osób w gospodarstwie domowym:

Ilość kredytobiorców:

Rodzaj dochodu:

Okres prowadzenia działalności lub trwania umowy:

Średni dochód z ostatnich 3 miesięcy netto:

Średni dochód z ostatnich 6 miesięcy netto:

Aktualne zobowiązania (karty kredytowe, limity w kontach, kredyty)

pozdrawiam :)