malinazolsztyna 13.01.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 (edytowane) 800 zl za 5 tyg,W poprzednim mieszkaniu ktore bylo wieksze o 40 m2 i wyzsze o 40 cm placilam tyle samo.Dlatego mnie to tak wkurza bo przeprowadzilam sie majac pewnosc ze koszt utrzymania tego mieszkania bedzie mniejszy.Tam mialam stare zamulone grzejniki a tu wszystko nowe. Edytowane 13 Stycznia 2011 przez malinazolsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinazolsztyna 25.01.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ciagle tu jestem i czekam az mi ktos cos rozsadnego poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 25.01.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Poradzę, zmień ale to szybko instalatora!!!! idz do jakiegoś innego ,poszukaj w necie, u znajomych, w sklepach z art hydraulicznymi... niech ktoś przyjdzie i pooustawia to wszystko. dobrze Ci kolega radzi, jak nie pomogło regulowanie tak jak pisałem powyżej to musi na miejscu ktoś kto się zna popatrzeć czy ta instalacja jest prawidłowo wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts