rex19771 25.01.2013 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Czy wszyscy skończyli już budowac swoje słoneczne polanki? bardzo liczymy na Wasze zdjęcia, nowe pomysły, zmiany jakie wprowadziliście.my ruszamy z budowa w kwietniu.zdjęcia niebawem.pozdrawiamy i czekamy na reaktywację wpisów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romeksz 12.02.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witam Proszę o udostępnienie rysunków projektowych dla celów pokazowych, z góry dzięki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymod2013 05.03.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 prosba do jaca 1977 czy moglbys mi przeslac zdjecia swojego domu na adres email [email protected] oraz poprawki jakich dokonales w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataPB 17.03.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam. Ja już mieszkam w swojej słonecznej polanie. Dokonaliśmy trochę zmian (opisywałam je wcześniej). Uważam, że dom jest funkcjonalny. Z perspektywy czasu zmieniłabym dwie rzeczy. Gdybym miała większą działkę to zrobiłabym garaż dwustanowiskowy i powiększyłabym dom chociasz 0,5-1m w stronę gdzie jest łazienka, ponieważ nasza sypialnia z której wychodzi się na taras mogłaby być trochę większa. Dom jest w województwie lubuskim 30km od Zielonej Góry. Można go zobaczyć w realu. W wolnej chwili wstawię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andimro 19.03.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Czy ktoś buduje taki do w okolicy Opola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andimro 20.03.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam.Chcemy z żoną budować naszą "Słoneczną Polanę" czy ktoś może mi wysłać rysunki projektowe do celów pokazowych?Z góry bardzo dziękuję.Mój adres email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziabb 27.03.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 My też już mieszkamy od grudnia. Domek jest super i jestem w pełni zadowolona ze zmian jakie dokonaliśmy w projekcie, mieszka się świetnie... Domek jest idealny, co prawda pokoje są małe ale jeżeli większość czasu spędza się w salonie tak jak my to nie stanowi to żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeusz si 29.03.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam Nasz PnB zawierał 11 !!!!!!!!!!!!!! błędów. Starostwo odrzuciło PnB. Robimy poprawki. Pozdrawiam. Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 11.04.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam Czy buduje któś Słoneczną Polanę M106a wariant I z garażem dwustanowiskowym ? pozdrawiam:) Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez miksar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
itakasia 14.04.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, mam pytanie do osób, które zakończyły budowę SP. Jaki był koszt całkowity budowy domu?Z góry dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja12 20.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Witam! My właśnie zaczęliśmy wylewać fundamenty w Łące Prudnickiej koło Prudnika,około 60 km od Opola,jak jesteście zainteresowni to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 27.04.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witam ja planuje za 3 tygodnie się wprowadzić kończą mi właśnie większą łazienkę, za tydzień montaż kuchni, drzwi i paneli i koniec oczywiście mam na myśli koniec rzeczy, które są niezbędne do zamieszkania Pozdro Witam, Czy jest szansa zobaczyć dom w całej okazałości ? Jestem z wielkopolski więc Konin jest blisko. Proszę ewentualnie o kontakt telefoniczny, nawet SMS na 510 204 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 27.04.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witam wszystkich Forumowiczów, my również jesteśmy zauroczeni prostotą i funkcjonalnością Słonecznej Polany. Obecnie mamy etap prac papierkowo-urzędowych. Jesteśmy z woj. wielkopolskiego, dokładnie miasto Leszno. Chcielibyśmy obejrzeć SP w realu... Bardzo proszę o kontakt osoby budujące w promieniu 100-150km od nas. Pozdrawiam serdecznie. Z góry dziękuję za odpowiedzi... Czy już coś jest wybudowane ? Przymierzam się do SP a jestem z Rawicza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barpud 02.05.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Witam, właśnie postawiliśmy ściany i czekamy na beton na nadproża, zmian jest sporo. Mała łazienka zamieniona na pralnię i pomniejszona kotłownia aby można było zmieścić schody, w przyszłości na poddasze, większa łazienka powiększona i pokoje maja teraz około 11,5 do 12 m, tym samym skrócona ścianka korytarza aby przejście było szersze jak powstaną schody. Między kuchnią a jadalnią zlikwidowana jedna ścianka i spiżarnia, dało to większą przestrzeń. Zlikwidowaliśmy również tą małą ściankę na wejściu do salonu. No i najważniejsze brama garażowa 3,5 m. Budujemy w Toruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja12 04.05.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Wiam! U nas ściany pną się do góry ,na pierwszy rzut oka dom wydaje się super dla 3-4 osobowej rodziny,ale macie rację,że sypialnia wydaje się mała,wejdzie tylko duże łóżko.Po długich przemyśleniach zrezygnowaliśmy ze spiżarki ,gdzie to było dla mnie kobiety atutem tego domu,ale kuchnia jest za mała aby ja dzielić i zabierać światło ,w to miejsce wstawimy okno 1,20 a po przeciwnej stronie dużą szafę.Powiekszyliśmy także wc o ok.1,m ,aby zmieścił się prysznic i wejście do wc od strony korytarza(czyli pokoi) ,aby wszelkie zapachy nie leciały do jadalni,automatycznie scianka od salonu pomniejszona o 1 m.Zmniejszyliśmy okno w łazience na 1,20m.Jak na razie to tyle! ps.Rawicz jest od nas około 200 km od Prudnik woj Opolskie pozdrawiam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 05.05.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ps.Rawicz jest od nas około 200 km od Prudnik woj Opolskie pozdrawiam: Dużo zmian i czuję mikro niezadowolenie (brak spiżarni). Budujecie SP z garażem 1-stanowiskowym ? 200 km to nie jest daleko, ale na razie nie jeżdżę w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rex19771 08.05.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Czy już coś jest wybudowane ? Przymierzam się do SP a jestem z Rawicza. Pozdrawiam Witam Wivaldi.... Budowa ruszyła pełną para w polowie kwietnia. Na dzień obecny mamy gotowe fundamenty, a mury bedziemy ciągnac latem, ze względu na urlopy jakimi dysponujemy w tym roku. Tak to jest jak sie buduje dom na odleglość. Wprowadziliśmy troche zmian: powiekszylismy kuchnie kosztem spizarni; z trzech pokoi zrobilismy dwa duże, łazienka przesunięta w miejsce najmniejszego pokoju; powiekszone pomieszczenie gospodarcze i podzielone na dwie czesci-jedna czesc to ta spiżarnia wyrzucona z kuchni;a w salonie mamy schody na poddasze, gdzie zrobimy trzeci pokuj z garderoba; powiekszylismy tez taras kosztem przylegającego do niego pokoju,ktory i tak jest duzy; okna w salonie, kuchni i pokojach jednakowe 150X150. I najwazniejsze, jak juz ktoś wspomnial wyzej, powiekszylismy brame garażowa do 3 metrow. To tyle ze zmian jakie mamy w projekcie. Niecierpliwie czekamy do lata by zacząć mury. pozdrawiamy i do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DomekŁ 17.05.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Witam może posiada ktoś do sprzedania projekt Słoneczna Polana wersja z lustrzanym odbiciem? jaką macie wysokość pomieszczeń? taką jak w projekcie 287cm? buduje lub budował ktoś w okolicy woj mazowieckiego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barpud 19.06.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Kilka zdjęć Pozdrawiam i, życzę prostych ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DomekŁ 20.06.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witaj barpud. Mam pytanie podnosiłeś sciankę kolankową? o ile? Jakie zmiany wprowadziłeś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts