mnichu6 26.06.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnichu6 26.06.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam . Oto nasza słoneczna polana:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freezor 04.07.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Witam serdecznie mogę się też pochwalić, że zakupiliśmy już ten projekt (jeszcze na niego czekamy) i w przyszłym roku ruszamy z budową. Czytając ten temat skorzystaliśmy z waszych porad, aby domek był jeszcze bardziej funkcjonalny. Jeśli ktoś wybudował ten domek w okolicach 3miasta to proszę o kontakt oraz proszę o przesłanie rysunków projektowych na e-mail [email protected]. Gdyby ktoś miał więcej zdjęć z budowy to tez proszę o przesłanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 07.07.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witam serdecznie mogę się też pochwalić, że zakupiliśmy już ten projekt (jeszcze na niego czekamy) i w przyszłym roku ruszamy z budową. Czytając ten temat skorzystaliśmy z waszych porad, aby domek był jeszcze bardziej funkcjonalny. Jeśli ktoś wybudował ten domek w okolicach 3miasta to proszę o kontakt oraz proszę o przesłanie rysunków projektowych na e-mail [email protected]. Gdyby ktoś miał więcej zdjęć z budowy to tez proszę o przesłanie. Pozdrawiam Którą SP, z garażem jedno czy dwustanowiskowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati2808 12.07.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam. Ja już mieszkam w swojej słonecznej polanie. Dokonaliśmy trochę zmian (opisywałam je wcześniej). Uważam, że dom jest funkcjonalny. Z perspektywy czasu zmieniłabym dwie rzeczy. Gdybym miała większą działkę to zrobiłabym garaż dwustanowiskowy i powiększyłabym dom chociasz 0,5-1m w stronę gdzie jest łazienka, ponieważ nasza sypialnia z której wychodzi się na taras mogłaby być trochę większa. Dom jest w województwie lubuskim 30km od Zielonej Góry. Można go zobaczyć w realu. W wolnej chwili wstawię zdjęcia Witam czy byłaby możliwśc zobaczenia waszego domku na żywo bo bardzo się zastanawiamy nad tym projektem a do Zielonej Góry mamy 45km więc rzut beretem. Proszę o odp na e-maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 14.07.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Witam czy ktoś już wybudował m106a z garażem dwustanowiskowym ?. Przymierzamy się do jego zakupu lecz wcześniej chcielibyśmy z żonką:) obejrzeć go w realu. Proszę o informację [email protected] . Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 26.07.2013 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Czy może mi ktoś podać jakie całkowite koszty ponieśliście za instalację hydrauliczną materiały + robocizna instalację elektryczną materiały + robocizna instalację gazową materiały + robocizna instalację alarmową materiały + robocizna instalację RTV materiały + robocizna Z góry dziękuję i pozdrawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 02.08.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Do osób które Wybudowały i mieszkają lub wkrótce będą mieszkać. Czy jest możliwość obejrzenia domku? Mieszkamy w Zgierzu koło Łodzi i właśnie przymierzamy się do zakupu projektu. Jeśli tak to podaję maila [email protected] Pozdrawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami_la2 29.08.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam. jesteśmy na etapie tynkowania. mam pytanie. ile metrów tynku wykorzystaliście do całości wewnątrz domku.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniapap 01.09.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Witam. Ja już mieszkam w swojej słonecznej polanie. Dokonaliśmy trochę zmian (opisywałam je wcześniej). Uważam, że dom jest funkcjonalny. Z perspektywy czasu zmieniłabym dwie rzeczy. Gdybym miała większą działkę to zrobiłabym garaż dwustanowiskowy i powiększyłabym dom chociasz 0,5-1m w stronę gdzie jest łazienka, ponieważ nasza sypialnia z której wychodzi się na taras mogłaby być trochę większa. Dom jest w województwie lubuskim 30km od Zielonej Góry. Można go zobaczyć w realu. W wolnej chwili wstawię zdjęcia Jesteśmy na etapie fundamentów. Bardzo chcielibyśmy zobaczyć ten domek w realu. Też mieszkamy w woj. lubuskim niedaleko Słubic. Jeżeli nadal jest możliwość obejrzenia to prosze o wiadomość na adres [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szlapt 18.09.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 WitamW zwiazku planami naszego "kochanego" rzadu o zwrocie VAT od 2014 dla domow o powierzchni do 100 m2, zastanawial sie ktos moze jak sensownie zmniejszyc projekt domu lub czy moglby ktos ewentualnie doradzic cos madrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
David. 05.03.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam!czy ktoś wybudował ten dom w woj. łódzkim? jestem w trakcie wyboru projektu. mój mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freezor 22.03.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Witam serdecznie. Chciał bym odświeżyć temat na forum związany z naszą Słoneczną Polaną. Może chcecie się podzielić postępami waszych prac, co nowego się pojawiło w waszych domkach i projektach. Może macie jakieś aktualne zdjęcia z budowy. U nas przygotowania przed budową, projekt i pozwolenia załatwione, przyłącza itd. Zakupiliśmy materiały na stan surowy. Będziemy budować metoda gospodarczą (firma Taty ). Serdecznie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1719512356 28.04.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Projekt domu nie może przekraczać 100m2, ale do tego nie wchodzi powierzchnia np, kotłowni więc to wystarczy, aby zmieścić się w "mądrych" przepisach dlatego my też decydujemy się na ten projekt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majeczka_ 30.04.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 witammieszkam w okolicy Dębicy, również budujemy ten domek - trochę pozmienialiśmy ale zasadniczo to SP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusz5 31.07.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam;Mam wielką prośbę do jacy 1977, wiem że pewnie macie już dość zwiedzania waszego domku ale ja właśnie z tą prośbą, jeśli można to proszę o maila z kontaktem.Chciałbym również prosić o namiar do firmy która wam wyceniła dom w pierwszej chwilii.Z góry dziękuję [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerryccc 20.08.2014 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam. Razem z żoną w końcu podjęliśmy decyzję o budowie własnego domu i jest nim Słoneczna Polana z podwójnym garażem. W związku z tym szukamy osób, które są już w trakcie budowy, albo mieszkają już w Słonecznej. Jesteśmy z województwa mazowieckiego, okolice Grójca, ale nie stanowi to problemu zrobić sobie wycieczkę i pojechać gdzieś dalej, jeśli tylko ktoś zechciał by zaprezentować swój domek Kontakt mailowy ze mną: [email protected] Pozdrawiam serdecznie wszystkich zmagających się z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lysy379 08.10.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Witam czy ktoś buduje Słoneczną Polanę w woj. kujawsko-pomorskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soldiers 24.11.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Witam! mam prośbę do osób które wybudował ten dom ? jestem zainteresowany tym projektem, i chcialbym przed ostateczny wyborem zobaczyć już gotową SP mój mail: [email protected] z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolfm 24.06.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Witam Chyba pierwsza polanka w województwie łódzkim Budowa rozpoczęła się co prawda w grudniu ale wtedy powstały tylko fundamenty. Dziś murarz poinformował, że w czwartek może wpadać cieśla z belkami. Z modyfikacji: ściana w korytarzu na długości 140 cm wepchnięta w salon - szafa wnękowa belki stropowe będą leżały na wieńcu, pomiędzy bloczki Ytonga a dopiero na to na długich szpilkach murłata. małą łazienka przedłużona chyba o 50 cm z drzwiami przełożonymi na stronę korytarza. Buduję z H+H, ale zaczynam żałować mimo że tak było w projekcie. Strasznie dużo docinków. Kombinuję jak zorganizować sobie wejście na strych aby w spokoju posłuchać radia. Moze ktoś ma jakies fajne schody krecone?? Proszę pytać, dzwonić a jutro wrzucę film i kilka foci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts