Gość kade7 07.01.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Niedługo stanę przed koniecznością zamknięcia domu. Potrzebuję więc firmy która mi sprzeda i zamontuje okna. Może ktoś polecić solidną i niedrogą firmę? Jakaś konkretna rzecz na którą powinienem zwrócić uwagę przy wyborze okien i firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.01.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Nie spodziewałbym się w Ruścu firmy, którą by znało ogólnopolskie forum. Wytycz sobie jakieś kierunki: okna ciepłe czy antywłamaniowe, białe czy w kolorze itp. Wyślij zapytanie do firm z Twoich okolic - tak w promieniu 50km większość będzie zainteresowana. W międzyczasie odwiedź 2-3 salony lepsze salony. Będziesz z grubsza wiedział, na co patrzeć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kade7 08.01.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Rusiec miał być tylko informacyjnie, dla wskazania rejonu... nie spodziewam się firmy z okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 08.01.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 http://www.standard.waw.pl/5194.htmlNie znam firmy, więc nie mogę nic powiedzieć ani zarekomendować.Sprawdź referencje jakbyś chciał korzystać. Można się ewentualnie bujnąć do Grodziska Mazowieckiego lub szybciej do Janek.A tam tego w bród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 08.01.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 takim forumowym i do tego warsiawskim salesmenem i montażystą z referencjami jest JAREKO w palstiku a w drewnie FINLANDIA. Nie ma negatywnych opinii na ich temat a wręcz przeciwnie same superlatywy. Także myślę, że to dobry kierunek. Żeby jednak ni9e byłóo stronniczo to wygooglaj sobie okna warszawa i myslę, że zawsze będziesz miał jakieś porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kade7 09.01.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 dziękuję za wskazanie kilku kierunków... a co myślicie o Bartyckiej? warto w ogóle tam jechać? moglibyście wskazać kilka najistotniejszych punktów na które powinienem zwrócić uwagę przy zakupie okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz.s 09.01.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 (edytowane) dziękuję za wskazanie kilku kierunków... a co myślicie o Bartyckiej? warto w ogóle tam jechać? moglibyście wskazać kilka najistotniejszych punktów na które powinienem zwrócić uwagę przy zakupie okien? Mi będzie montował Jareko. Jestem w promieniu 5 km od Ciebie, więc chyba możesz go rozważyć. Jest forumowym guru od okien i z tego co się zorientowałem jednym z lepszych fachowców w kraju. Osobiście darowałbym sobie Bartycką. Zacząłem od opinii w internecie - zarówno o oknach, jak i o instalatorach. Na razie nie mogę powiedzieć nic złego, mimo że nie mam jeszcze okien. Czy będziesz miał z tej samej fabryki co ja tego nie wiem, bo są spore opóźnienia. Edytowane 9 Stycznia 2011 przez mariusz.s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kade7 09.01.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 No właśnie do Jezierskiego trochę się uprzedziłem ze względu na te ogromne opóźnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.01.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Charlie, dziękuję za uznanie, ale.. ja nie obsługuję Wawy (to wyjątki). Jestem lokalnym dealerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipia 27.01.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Witam, ja mam okna firmy MS siedziba firmy w Nadarzynie i w Wolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 27.01.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 o kurcze - dziękuję aż rumieniec mi się na mordce pojawił Opóźnienia to fakt ale ofertę opracować mogę i coś doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts