damian88 08.01.2011 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witam jestem tu nowy i di tego ciemny Mój problem polega na tym ze przebywam zagranicą i wszystkie sprawy związane z uzyskaniem pozwolenia na budowę będą mi załatwiać rodzice. Pierwsze moje pytanie ,a mianowicie w poniedziałek chcę wysłać tatę to Urzędu Miasta i gminy żeby złożył wniosek : -1 o wydanie wypisu i wyrysu z planu zagospodarowania przestrzennego miasta i gminy -2 o wydanie wypisu i wyrysu ze studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego miasta i gminy i moje pytanie brzmi czy ta 2 opcja tez musi być czy tylko pierwsza do pozwolenia ?? czy to po prostu jedno i to samo i i tak będzie na tym samym papierku ,bo po co nie potrzebne koszta i po tym jak juz to uzyskam to co dalej ??Gdzie mam się udać po następne dokumenty ?? chce budować się w Czersku koło Chojnic woj.Pomorskie może ktoś zna jakiegoś architekta godnego polecenia co wykona tą całą papierkologie za mnie ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 11.03.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 hei tak wszystko już posiadam i mam już zaniesione wszystkie papierki do projektanta i zrobi wszystko za mnie ,ja tylko odbiorę pozwolenie buduje domek Granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 11.03.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 aha cena jaką mi powiedział to 2,750 zł + vat i ja sie o nic nie martwię i jeszcze mam kilka zmian w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 12.03.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Nio to mnie pocieszyłaś że zapłaciłem mało he nie wiem kiedy dostanę pozwolenie myślę że gdzieś za 3-4 miesiące i chciał bym w tym roku wybudować tylko stan ,,0'' a od wiosny 2012 piąć się w górę he a TY na jakim etapie jesteś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts