dimas 24.02.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 CZY KTOS BUDUJE KRABA-2 Z ARCHETONU? CHCIAŁBYM PODZIELIĆ SIE WIEDZĄ ! I ZDJĘCIAMI JESLI TAKIE POSIADACIE DODAM ŻE JESTEM AN ETAPIE STANU SUROWEGO ZAMKNIĘTEGO[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 24.05.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Możesz zobaczyć zdjęcia z realizacji na stronie Archetona i teraz też chłopaki uruchomili stronę z kolorystykami http://www.elewacje.archeton.plhej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 21.06.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ostatnio znalazłem kraba2 modyfikacjahttp://www.projekt-mk.rze.pl/realizacje/3/3_a.htmlpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartxm 12.08.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 witam. poszukuje opini o domku KRAB-2,wnioski z bubowy,użytkowania, przybliżony koszt stanu surowego. dzięki i pozdrawiam krabowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELA i WICEK 16.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witaj w klubie, my budujemy KRABA-3, właśnie skończyliśmy piwnice. Przed wyborem projektu obejrzeliśmy dwa Kraby w budowie i bardzo nam się podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekf 17.08.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 witam dołączam do klubu- mam 'Kraba1'kosztowal tanio bo prosty w konstrukcji i sam go budowałem.Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert 24.08.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Od stycznia mieszkam w krabie-2, sporo zmieniłem, jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek lorek 18.09.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Witaj w klubie, my budujemy KRABA-3, właśnie skończyliśmy piwnice. Przed wyborem projektu obejrzeliśmy dwa Kraby w budowie i bardzo nam się podobały. Witajcie KRABOWICZE!!!!My właśnie jesteśmy na etapie wyboru dachówek dla naszego Kraba!Mamy Kraba 3L. Tzn lustrzane odbicie Kraba 3 z małą zmianą bo piwnice są pod całym budynkiem!Gdzie Macie Swojego Krabika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELA i WICEK 19.09.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witaj tomek lorek.Naszego Krabika - 3 budujemy w Łańcucie, woj. podkakarpackie.U nas też piwnice pod całym budynkiem.Mamy wylany strop nad piwnicą i taras. Kosztowało nas to 38 tys.Ile Ciebie kosztował stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek lorek 19.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 sie ma!!!Jako że budujemy etap na rok więc piwnice robiliśmy 2 lata temu!Wtedy to z maxymalnymi oszczędnościami ok 25tyś. Na wiosne rypnęliśmy sobie parter i płytę.Tak więc już coś widać. No to do przeczytania bo sie do roboty trza zbierać i kasiurke na daszek robić.Rano coś skrobnę.pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek lorek 20.09.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Chej ludziki wstawać bo dzień nowy nastał!!! Generalnie do płyty nad parterem bez tarasu i bez płyty nad garazem wydaliśmy lekko licząc 50 tyś. Oczywiście na materiały i robocizne! Chyba ide spać bo jestem 24h na nogach.MIŁEGO DZIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELA i WICEK 20.09.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witaj tomek lorek. Myślę, żę te 50 tys. liczysz od ław, a nie za sam parter. Czy już wybrałeś pokrycie dachowe? ................. Znalazłem parę postów na temat kraba o ile cię interesują:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22139&highlight=krab2 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=35794&highlight=krab2 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=20760&highlight=krab http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=40126 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41574&highlight=krab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek lorek 20.09.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam!50 tyś jest to kwota od wbicia palików do tyczenia budynku aż do płyty na parterze.Z małym naddatkiem bo pustaczków 5 palet zostało!Wydaje mi się że troche jesteś przerażony tymi kwotami!Na daszek planujemy ceramike ale co do firmy to wybieramy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek lorek 24.09.2005 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 WITAJCIE Krabowicze!Widze że się nie kwapicie do wymiany doświadczeń!!!4 dni nikt nic nie napisał?Normalnie wstyd Krabowicze,WSTYD!!!!A przecież ten mały skorupiak dla nas to od pewnego czasu jest całym życiem!I żadnych przemyśleń,żadnych uwag????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Sadowska 26.09.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja mam Kraba-2. Ale jeszcze nie buduję, jestem na etapie adaptacji( wprowadziłam sporo zmian ). W tej chwili rozglądam się za robotnikami i zaczynam kompletować materiały. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek lorek 26.09.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Cześć Kasia!Z czego masz zamiar budować?Jakie pokrycie daczowe planujesz?Piwnice będziesz mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELA i WICEK 26.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Kasiu witaj w naszym klubie! - napisz, co zostało z naszego Kraba po Twoich zmianach.Tomek, nasza nieobecność na forum spowodowana jest wieloma przyczynami: najważniejszy jest oczywiście skorupiaczek - mój mąż poświęca mu więcej czasu niż mnie - zaczynam być zazdrosna, dobrze, że działka blisko, to mogę go (ich)czasem zobaczyć. Teraz zamierzamy zabrać się do rozszalowania stropu, oczywiście nad piwnicą.Musimy też zrobić porządek w naszych finansach, które po pierwszym etapie budowy i wysłaniu uczniów (dwoje licealistów i jedna sztuka w podstawówce) do szkoły przedstawiają sie nadzwyczaj ........... marnie.Ogólnie, wrześniowe oszołomienie mnie też dotyczy, też wracam do pracy. W naszym domu tylko Główny Budowniczy pracuje poza szkołą, zdaje się, że tak jak Ty na zmiany (czterobrygadówka). Cześć pracy, idziemy na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek lorek 27.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Elu! Musze się pochwalić że moja połowica też jest szacownym ciałem pedagogicznym!Biolog. Ja się uwolniłem z kieratu czterobrygadówki.Ale trzy zmiany zostały. Ten Krabik to jest temat rzeka i nie ma powodów do zazdrości HA HA HA !!! My jeszcze nie mamy licealistów ani nawet przedszkolaka! Ale idziemy W/G schematu: Drzewo Dom Dziecko Pierwsze rośnie Drugie tez rośnie{wolno ale zawsze coś} Trzecie !!! Poza tym jestesmy młodym małżeństwem-starz 3 lata. Pzdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek lorek 18.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Widze że Krabiki albo zapracowane albo się nic u nich nie dzieje godnegoopisania!??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 22.11.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witam serce rosnie jak się czyta i widzi piękne realizacje Krabów .Trzymaz za wszystkich kciuki !!! POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts