Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

WItam!

Dziewczyna KAZAŁA mi żebym znalazł jakieś forum dla facetów i opisał sytuacje i zobaczył komu przyznacie racje, a więc:

Mieszkam z dziewczyna w wynajetym mieszkaniu w srode pojechalem po poludniu do domu bo mialem piątek wolny a ona zostala bo musiala w piatek isc na zajecia. Powiedzialem jej ze dzis wroce koło 20stej. Ale chciałem jej zrobić niespodziankie i nic jej nie mówiac wrocilem o 10.30. Ona jest piżmakiem no to spała jeszcze więc przywitalem ja zaspana. Wytulilem w lozku 40 sekund i powiedzialem zeby dalej jeszcze spala na co bardzo sie ucieszyla i poszedlem rozpakowywac rzeczy do lodowki. NO i jak wrocilem to usiadlem sobie na komputer. A ona wolala mnie do siebie i powiedziala ze jak przyjde do niej na chwile to mi da siedziec na kompie. no to przyszlem na chwile, polezalem i wrocilem na kompa. no i ku** wielki wrzask az uszy bolą. No i mam pytanie.. Czy nie mialem prawa sobie na kopie posiedziec posprawdzac fora wykop onet itp? zajelo by mi to max 40 min a teraz juz klocimy sie ponad godzine. ja jej tam nie wolam w polowie robienia makijazu :/ dobra teraz daje klawiature jej bo sie piekli zeby napisac swoja wersje.

teraz ja:

w srode rano przed 9 wyszlam z domu na zajecia. on pojechal kolo 16 do domu i nie widzielismy sie bo ja jeszcze bylam na zajeciach. dzisiaj rano wrocil do domu wczesniej robiac mi niespodzianke, przytulil mnie na dzien dobry przez 40 sekun DOSLOWNIE i poszedl sie rozpakowac. ja steskniona myslalam ze wroci do mnie do lozka zaraz jak tylko sie rozpakuje na ten lord wielki wlaczyl sobie komputer i siedzi! i siedzi i ja do niego mowie no chodz tyle sie nei widzielismy a ten NIC. ignorancja totalna. mi juz sie rece telepia, wkurzylam sie bo ZAWSZE TAK JEST. zawsze. pierwsze co- komputer, drugie co- telewizja, ewentualnie jak nie ma nic do roboty to wtedy przyjdzie. a nie robic nic waznego. siedzi na demotywatorach albo na innych debilnych stornach. zawsze jestem na ostatnim miejscu i zawsze traktuje mnie jak 5 kolo u wozu. i jak ja mam sie nie wnerwiac. kazda dziewczyna chce zeby jej chlopak okazywal jej czulosc i zajmowal sie nia chociaz troche a ja nawet na to nie moge liczyc bo przeciez demotywatory sa wazniejsze! dziekuje.

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WItam!

Dziewczyna KAZAŁA mi żebym znalazł jakieś forum dla facetów.

W tej sprawie też niestety nawaliłeś:)

Chyba nie myślisz ,że budujący faceci podpisują się dla konspiracji kobiecymi imionami.

Edytowane przez galka

Chłopie, to nie problem z dziewczyną, tylka z Tobą. Problem z dziewczyną to miałabyś wtedy, jakby ją głowa bez przerwy bolała, albo jakby sie szlajała po knajpach całe noce itp. Wolno Ci siedzieć na kompie, bo każdemu wolno (ja też lubie sobie posiedzieć), ale nie może komp być najważniejszy. Tym bardziej, że nie siedziałeś na nim po to, aby zrobić jakieś pilne zlecenie za kilka tysięcy. Strach pomyśleć, jak będzie z Wami za 20 lat, skoro teraz po kilkudniowym niewidzeniu sie, wolisz komputer.

Do dziewczyny: teo kwiatu jest pół światu. Są nawet tacy, co nie potrafią obsługiwać komputera :D

Jesteś dzieckiem neostrady.

Bedziesz siedział przed kompem, właził w durne portale, gadał z loginami i nickami a realna dziewczyna leży odłogiem...

Powinieneś iść na odwyk, przypominasz mi ludzi, którzy na Naszej Klasie logują się codziennie patrząc, czy ktoś się z klasy nie dodał.

Albo dzień w dzień dodają kolejne fotki z życia. Po co to komu i kogo to interesuje?

Na pewno nie Kowalskiego, z którym 20 lat temu w klasie zamieniliśmy 5 zdań przez cały rok szkolny.

Hej, dziewczyno

Ciesz się i trzymaj go, taki chłop to skarb. Masz święty spokój, nie musi cię boleć głowa ani nic innego, jeszcze tego nie doceniasz, ale na przyszłość, jak znalazł :)

A jak coś chcesz od niego, to musisz mu powiedzieć wyraźnie- zamiast "chcę się poprzytulać" mów wyrażnie "przyjdź się pokochać" . :) :) :)

To naprawdę chyba podpucha jest, ale rady są fajne :lol2::lol2::lol2:

Co do chłopa: czy tobie się bzykac nie chce, czy jesteś normalny???

Co do dziewczyny: EZS już wyjaśniła -

Hej, dziewczyno

Ciesz się i trzymaj go, taki chłop to skarb. Masz święty spokój, nie musi cię boleć głowa ani nic innego, jeszcze tego nie doceniasz, ale na przyszłość, jak znalazł
:)

A jak coś chcesz od niego, to musisz mu powiedzieć wyraźnie- zamiast "chcę się poprzytulać" mów wyrażnie "przyjdź się pokochać" .

.