dziennkikpraktyk 10.01.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 nie chodzilo o sex ale o przytulenie (miało byc chwilowe tak jak ona to powiedziala) to ja przytulilem i wrocilem do kompa. chcialem tam spedzic !!!40 min!!! i wrocic do niej. mialem fajna niedziele zaplanowana chcialem z nia ja spedzic ale ona wolala sie poklocic. Tak samo z telewizorem ma, nie przetlumaczy jej ze program trwa 15 min i jak skoncze to bede do jej dyspozycji tylko ona musi na tychmiast wolac mnie o jakies pierdoly i z tego wychodz tak ze ani ja nie ogladne wiadomosci ani jej nie pomoge. i nie hcodiz oto ze moje najpierw najwazniejsze ale ona o pierdoły same mnie woła, gdy cos waznego chce to zawsze lece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 10.01.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Wysmarujcie się dżemem malinowym i siedźcie tak przez 3 godziny to pomoże. Zawsze tak robimy, jak mamy kryzys małżeński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 10.01.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Weź ja chłopie zostaw szkoda twoich i jej nerwów, z babami nie wygrasz, zawsze mają rację . Pamiętaj facet to słońce, a baba to ziemia i to ona powinna krążyć wokoło Ciebie, a nie ty wokół niej. Mogła przecież sama podjeść do Ciebie do komputera i Cie przytulać. Ty ranny ptaszek stęskniony wracasz do domu z łowów przynosisz jedzonko, a ona co robi, śpi w najlepsze zamiast wskoczyć na orbitę i Ci nadskakiwać. Ach kto was Panie zrozumie .......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.01.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 nie chodzilo o sex ale o przytulenie (.......) ale ona o pierdoły same mnie woła, gdy cos waznego chce to zawsze lece. No bracie! Pojechałeś po bandzie. Wychodzi na to, że gdyby w grę wchodził sex, to byś bez wahania... a tak to lepsza myszka w garści niż...... K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 nie chodzilo o sex ale o przytulenie (miało byc chwilowe tak jak ona to powiedziala) to ja przytulilem i wrocilem do kompa. chcialem tam spedzic !!!40 min!!! i wrocic do niej. mialem fajna niedziele zaplanowana chcialem z nia ja spedzic ale ona wolala sie poklocic. Tak samo z telewizorem ma, nie przetlumaczy jej ze program trwa 15 min i jak skoncze to bede do jej dyspozycji tylko ona musi na tychmiast wolac mnie o jakies pierdoly i z tego wychodz tak ze ani ja nie ogladne wiadomosci ani jej nie pomoge. i nie hcodiz oto ze moje najpierw najwazniejsze ale ona o pierdoły same mnie woła, gdy cos waznego chce to zawsze lece. no dobrze, czyli to na serio..... moja rada - dobrze się zabezpieczajcie, żeby nie wpaść, bo do życia jeszcze nie dorośliście oboje, więc żeby się przypadkiem dziecko nie trafiło. A co do sytuacji - dziewczyna dość zaborcza, w pewnym wieku / na pewnym etapie to normalne. Chce się upewnić, ze jest najważniejsza i wychodzi jej z rachunku, że nie. Ty najwidoczniej jesteś mniej zainteresowany w tym związku, albo bardziej pewny jej uczuć, więc nie zabiegasz. Albo ona to zaakceptuje albo nie, na razie walczy, jak dla mnie bez sensu, bo zawsze lepszy jest układ, jak facetowi zależy i "goni króliczka" a nie jak króliczek sam się pcha. Ale to wasza sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 10.01.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Jeżeli dziewczynie powiedziałeś że idziesz na kompa i wrócisz za 40 minut, to nie powinna robic scen. Chyba że Twoje 40 minut to jest 2 godziny, wtedy to i ja bym się zdenerwował. Również jeżeli przyszedłeś się przywitać, to przecież Twoja luba mogła powiedzieć że chciałaby się teraz beztrosko poprzytulać. Ale to są naprawdę pierdoły, ludzie mają większe poroblemy, może się rozstancie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.01.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 WItam! Dziewczyna KAZAŁA mi żebym znalazł jakieś forum dla facetów i opisał sytuacje i zobaczył komu przyznacie racje, a więc: . Stary, łżesz jak pies. 1. Nie jesteś z Rzeszowa. 2. Podany kod pocztowy obejmuje część Stalowej Woli. 3. Jak bedziesz siedział przy kompie, to napisz mi najpierw na PW. Mam blisko, to Cię zastąpię. 4. Uwierz, ze już nie bedzie mieć do Ciebie pretensji, bedziesz spokojnie mógł się demotywować. 5. Wykop zrobi ci sama... 6. Polecam lekturę: Bajka dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.01.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 11.01.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Komp was nigdy nie zdradzi... i zawsze jest jakaś nowa strona do poznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziennkikpraktyk 11.01.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Stary, łżesz jak pies. 1. Nie jesteś z Rzeszowa. 2. Podany kod pocztowy obejmuje część Stalowej Woli. 3. Jak bedziesz siedział przy kompie, to napisz mi najpierw na PW. Mam blisko, to Cię zastąpię. 4. Uwierz, ze już nie bedzie mieć do Ciebie pretensji, bedziesz spokojnie mógł się demotywować. 5. Wykop zrobi ci sama... 6. Polecam lekturę: Bajka dla dzieci 1 nie urodzilem sie tu ale mieszkam obecnie 2 wiem 3 napisalem 4 i tak na demotywatorach jest wiecej smiesznych niz demotywujacych obrazkow wiec sie nie martwie 5 kisiel jest dobry jako deser ale nie sprawdza sie jako sanki 6 nie chce mi sie logowac mozesz mi wyslac na pw dziewczyna sie troche uspokoila jak zobaczyla posty popierajace mnie i sobie teraz siedze na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.01.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ciekawe czy wygodnie się siedzi na kompie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziennkikpraktyk 11.01.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Metafora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.01.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 dziewczyna sie troche uspokoila jak zobaczyla posty popierajace mnie i sobie teraz siedze na kompie albo zmądrzała, odpuściła awantury i zaczęła szukać układu, gdzie to o nią będą zabiegać, a nie ona o kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulkas 12.01.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Rada dla dziennkikpraktyk 1. Kup dziewczynie nowy komputer i wykup jej a) dostęp do internetub) kup jej The sims lub tego rodzaju grę dla dziewczyn 2. kup jej psa lub kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.01.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Kup, kup i zaloguj ją na edarling albo czymś podobnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.01.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Kup jej psa to przynajmniej "problem" przytulania będziesz miał z głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.01.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ... dziewczyna sie troche uspokoila jak zobaczyla posty popierajace mnie i sobie teraz siedze na kompie Dlaczego nie usiadziesz na krzesle? Wygodniej by Ci bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 12.01.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 A może kiedy dziewczyna będzie się chciała poprzytulać to wtedy wołaj sąsiada. Jak dziewczyna ładna, to i chętny się znajdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 12.01.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 No właśnie ładną masz w ogóle ta dziewczynę może tu jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.01.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 No to rośnie nam pokolenie komputerowców - kiedyś każda wolna chwila była okazją do tiruriru-barabara, a teraz do...posiedzenia w necie. Masakra jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts