Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nie chodzilo o sex ale o przytulenie (miało byc chwilowe tak jak ona to powiedziala) to ja przytulilem i wrocilem do kompa. chcialem tam spedzic !!!40 min!!! i wrocic do niej. mialem fajna niedziele zaplanowana chcialem z nia ja spedzic ale ona wolala sie poklocic. Tak samo z telewizorem ma, nie przetlumaczy jej ze program trwa 15 min i jak skoncze to bede do jej dyspozycji tylko ona musi na tychmiast wolac mnie o jakies pierdoly i z tego wychodz tak ze ani ja nie ogladne wiadomosci ani jej nie pomoge. i nie hcodiz oto ze moje najpierw najwazniejsze ale ona o pierdoły same mnie woła, gdy cos waznego chce to zawsze lece.

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Weź ja chłopie zostaw szkoda twoich i jej nerwów, z babami nie wygrasz, zawsze mają rację :). Pamiętaj facet to słońce, a baba to ziemia i to ona powinna krążyć wokoło Ciebie, a nie ty wokół niej. Mogła przecież sama podjeść do Ciebie do komputera i Cie przytulać. Ty ranny ptaszek stęskniony wracasz do domu z łowów przynosisz jedzonko, a ona co robi, śpi w najlepsze zamiast wskoczyć na orbitę i Ci nadskakiwać. Ach kto was Panie zrozumie .......................... :)

nie chodzilo o sex ale o przytulenie (miało byc chwilowe tak jak ona to powiedziala) to ja przytulilem i wrocilem do kompa. chcialem tam spedzic !!!40 min!!! i wrocic do niej. mialem fajna niedziele zaplanowana chcialem z nia ja spedzic ale ona wolala sie poklocic. Tak samo z telewizorem ma, nie przetlumaczy jej ze program trwa 15 min i jak skoncze to bede do jej dyspozycji tylko ona musi na tychmiast wolac mnie o jakies pierdoly i z tego wychodz tak ze ani ja nie ogladne wiadomosci ani jej nie pomoge. i nie hcodiz oto ze moje najpierw najwazniejsze ale ona o pierdoły same mnie woła, gdy cos waznego chce to zawsze lece.

no dobrze, czyli to na serio.....

moja rada - dobrze się zabezpieczajcie, żeby nie wpaść, bo do życia jeszcze nie dorośliście oboje, więc żeby się przypadkiem dziecko nie trafiło.

A co do sytuacji - dziewczyna dość zaborcza, w pewnym wieku / na pewnym etapie to normalne. Chce się upewnić, ze jest najważniejsza i wychodzi jej z rachunku, że nie. Ty najwidoczniej jesteś mniej zainteresowany w tym związku, albo bardziej pewny jej uczuć, więc nie zabiegasz. Albo ona to zaakceptuje albo nie, na razie walczy, jak dla mnie bez sensu, bo zawsze lepszy jest układ, jak facetowi zależy i "goni króliczka" a nie jak króliczek sam się pcha. Ale to wasza sprawa...

Jeżeli dziewczynie powiedziałeś że idziesz na kompa i wrócisz za 40 minut, to nie powinna robic scen. Chyba że Twoje 40 minut to jest 2 godziny, wtedy to i ja bym się zdenerwował. Również jeżeli przyszedłeś się przywitać, to przecież Twoja luba mogła powiedzieć że chciałaby się teraz beztrosko poprzytulać.

Ale to są naprawdę pierdoły, ludzie mają większe poroblemy, może się rozstancie. :yes:

WItam!

Dziewczyna KAZAŁA mi żebym znalazł jakieś forum dla facetów i opisał sytuacje i zobaczył komu przyznacie racje, a więc:

.

Stary, łżesz jak pies.

1. Nie jesteś z Rzeszowa.

2. Podany kod pocztowy obejmuje część Stalowej Woli.

3. Jak bedziesz siedział przy kompie, to napisz mi najpierw na PW. Mam blisko, to Cię zastąpię.

4. Uwierz, ze już nie bedzie mieć do Ciebie pretensji, bedziesz spokojnie mógł się demotywować.

5. Wykop zrobi ci sama...

6. Polecam lekturę: Bajka dla dzieci

Stary, łżesz jak pies.

1. Nie jesteś z Rzeszowa.

2. Podany kod pocztowy obejmuje część Stalowej Woli.

3. Jak bedziesz siedział przy kompie, to napisz mi najpierw na PW. Mam blisko, to Cię zastąpię.

4. Uwierz, ze już nie bedzie mieć do Ciebie pretensji, bedziesz spokojnie mógł się demotywować.

5. Wykop zrobi ci sama...

6. Polecam lekturę: Bajka dla dzieci

1 nie urodzilem sie tu ale mieszkam obecnie

2 wiem

3 napisalem

4 i tak na demotywatorach jest wiecej smiesznych niz demotywujacych obrazkow wiec sie nie martwie

5 kisiel jest dobry jako deser ale nie sprawdza sie jako sanki

6 nie chce mi sie logowac mozesz mi wyslac na pw

dziewczyna sie troche uspokoila jak zobaczyla posty popierajace mnie ;) i sobie teraz siedze na kompie :)

dziewczyna sie troche uspokoila jak zobaczyla posty popierajace mnie ;) i sobie teraz siedze na kompie :)

albo zmądrzała, odpuściła awantury i zaczęła szukać układu, gdzie to o nią będą zabiegać, a nie ona o kogoś ;)

...

Dlaczego nie usiadziesz na krzesle? Wygodniej by Ci bylo :yes: