S.P. 24.02.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Tdxls, 22 zdjęcie to nie jest Becik tylko Ivonesca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 24.02.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Tdxls, na zdjęciu o konkursie budowlanym stoją między innymi:Jezier - z niebieskim plecaczkiem orazbws22 - w brązowej kurtce.Może te podpowiedzi się przydadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Tdxls, 22 zdjęcie to nie jest Becik tylko Ivonesca. no i Teska a nie Tesca Fotografia rodzinna 1 : robię "łosia" bodajże SP Na drugiej fotografii rodzinnej ktoś (nie wiem kto) przyłozył mi gnata pod żebro - na 11 od góry przy kompie siedzi Ella... - tekst: Wojtek Jukowski z „Muratora” - „Obsługa techniczna” w pełnym brzmieniu: Wojtek Jukowski z „Muratora” - „Obsługa techniczna rollbaru :)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 24.02.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 No pięknie było, naprawdę cudnie!!!! Dwie uwagi : czy NAPRAWDĘ Redakcja jeszcze tego szampana nie opróżniła, bo dziś znów się pojawił na stronie głównej Taka siła woli??????? Leszku, zdjęcie grupki łódzkiej wymaga korekty - Redakcja niezidentyfikowana do końca oraz, jeśli opis od lewej, to najpierw Maciej a potem Tommco. Właściwie, to Tommco mogę adoptować - a co mi tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 24.02.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 te grupowe to proponuje powiekszyc i podpisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 tak, tak to ja nie Becik wreszcie się dopatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Lesiu Redakcjo...raz jeszcze było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 24.02.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Ja też załapałam się na zdjęcie o "rozmowach i żartach" Ta z zeszytem to ja.Przyłączam się do słów Teski było super. TDXLS zdjęcia wyszły bardzo fajnie.Mam nadzieję, że Redakcja zorganizuje następne spotkanie.Zgłaszam Ciebie na "forumowego" fotografa. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.02.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Cześc Zdjęcia super nie moglam byc ale chociaz sobie pooglądam.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.02.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Tdxl. To ja napiszę na których jestem zdjęciach. Po raz pierwszy na 14 zdjęciu. Biorę udział w konkursie wiedzy budowlanej. Stoję po środku z plecaczkiem mojego synka. Następnie jestem na zdjęciu nr 20 i 21 no ale akura wszyscy na nim są Na zdjęciu 25 w konkursie małżeńskim startuje moja żona - Kasia (w czarnej bluzce) Na zdjęciu 26 w tym samym konkursie ja biorę udział. No i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 24.02.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc. Świadom wielkiej odpowiedzialności jak na mnie ciąży proszę o wszelkie uwagi i pomoc (wszystko jedno czy na priva czy tutaj na stronie) - w końcu wszyscy jesteśmy moderatorami tej strony. Z góry przepraszam za wszelkie nieścisłoci i pomyłki. Pozd. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.02.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 No dobra to obok mnie na zdjęciu nr 14 stoi bws22 (w brązowej kurtce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.02.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Zapraszam do obejrzenia nowych zdjęć ze spotkania w Warszawiehttp://www.dommaksia.prv.pl/ i klikamy w 'Galeria spotkania w Warszawie' pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.02.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 ale fajnie...jak dużo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.02.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Lesiu - na zdjęciu 42 pomiędzy Agacką a mną nie wpisałeś Ivette (siedzi lekko wychylona do przodu). Ona Ci tego nie daruje jak się dowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 25.02.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Jeszcze raz bardzo dzięki za spotkanie! Było suuuper! I jacy wszyscy fotogeniczni budowanie uszlachetnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 25.02.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Ja też dziękuję za ssuper spotkanie Do Kgadziny a co z konkursem na emblemat dla redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 no tak ....wyszło że Wrocław to okolice Grupy Wybrzeża .....ale niech będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 aaaa i coś się chyba pomieszało z podpisem zdjęcia " Kolejni bywalcy kawiarni klubowej......."to nie te osoby tam siedzą od lewej: opal, gaga2, joskul, Teska i tyłem ckwadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Hej Maksiu, na Twoim zjęciu 35-mały tłumek to Cezarr i małżonek Palmy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts