Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

I Spotkanie Forum - zdjęcia (ciężkie!)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tdxls, 22 zdjęcie to nie jest Becik tylko Ivonesca. :lol:

no i Teska a nie Tesca :D

Fotografia rodzinna 1 : robię "łosia" bodajże SP :)

Na drugiej fotografii rodzinnej ktoś (nie wiem kto) przyłozył mi gnata pod żebro :)

- na 11 od góry przy kompie siedzi Ella...

- tekst: Wojtek Jukowski z „Muratora” - „Obsługa techniczna” w pełnym brzmieniu: Wojtek Jukowski z „Muratora” - „Obsługa techniczna rollbaru :)"

No pięknie było, naprawdę cudnie!!!! Dwie uwagi : czy NAPRAWDĘ Redakcja jeszcze tego szampana nie opróżniła, bo dziś znów się pojawił na stronie głównej :o Taka siła woli??????? :lol: :lol:

Leszku, zdjęcie grupki łódzkiej wymaga korekty - Redakcja niezidentyfikowana do końca oraz, jeśli opis od lewej, to najpierw Maciej a potem Tommco. Właściwie, to Tommco mogę adoptować - a co mi tam! :lol:

Ja też załapałam się na zdjęcie o "rozmowach i żartach" Ta z zeszytem to ja.Przyłączam się do słów Teski było super. :D

:p :p

TDXLS zdjęcia wyszły bardzo fajnie.Mam nadzieję, że Redakcja zorganizuje następne spotkanie.Zgłaszam Ciebie na "forumowego" fotografa. :wink:

Kasia

Tdxl. To ja napiszę na których jestem zdjęciach. Po raz pierwszy na 14 zdjęciu. Biorę udział w konkursie wiedzy budowlanej. Stoję po środku z plecaczkiem mojego synka. Następnie jestem na zdjęciu nr 20 i 21 no ale akura wszyscy na nim są :lol:

Na zdjęciu 25 w konkursie małżeńskim startuje moja żona - Kasia (w czarnej bluzce)

Na zdjęciu 26 w tym samym konkursie ja biorę udział.

No i to wszystko :cry:

Wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc. :D

Świadom wielkiej odpowiedzialności jak na mnie ciąży proszę o wszelkie uwagi i pomoc (wszystko jedno czy na priva czy tutaj na stronie) - w końcu wszyscy jesteśmy moderatorami tej strony. :lol:

Z góry przepraszam za wszelkie nieścisłoci i pomyłki.

Pozd.

Leszek