Jolka 26.02.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 W konkursie rodzinnym, ta żona, pierwsza z prawej to ja Jolka. Poniżej, odpowiednio mój Andrzejek. Dzięki za wspaniałą zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 26.02.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Super zdjęcia, można powspominać przyjemne chwile. Nawet załapałam się na kilku zdjęciach Pozdrawiam wszystkich i czekam na następne spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.02.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Szkoda, że nie byłem z Wami - pozazdrościć. Z tego co widać to czadowo było. Może następnym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.02.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Zdjęcia super - oddają dokładnie atmosferą jaka była. Tyle roześmianych twarzyczek ciężko gdzie indziej znaleźć. Moją twarzą powinna zająć się cenzura. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 27.02.2004 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Właśnie niedawno przyjechałam z krótkiego urlopu i prędziutko pragnę donieść że bawiłam się na Spotkaniu bardzo dobrze i w domku z miłymi gośćmi też.I mam nadzieję że nie trzeba będzie czekać kolejnego roku na następne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 01.03.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Dla tych co tam nie byli to jest prezent.Można obejrzeć i chociaż trochę poczuć tą atmosferę,którą są zachwyceni uczesnicy. Brawo Redakcja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 05.03.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Spotkaniu bardzo dobrze i w domku z miłymi gośćmi też.I mam nadzieję że nie trzeba będzie czekać kolejnego roku na następne spotkanie Mili Goście dziękują Miłemu Gospodarzowi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 05.03.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Dla tych co tam nie byli to jest prezent.Można obejrzeć i chociaż trochę poczuć tą atmosferę,którą są zachwyceni uczesnicy. Brawo Redakcja!!! Więcej zdjęć znajdziesz na stronie maksia http://www.dommaksia.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Dobrzykowice: dziekuje za reklame pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.03.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Spotkaniu bardzo dobrze i w domku z miłymi gośćmi też.I mam nadzieję że nie trzeba będzie czekać kolejnego roku na następne spotkanie Mili Goście dziękują Miłemu Gospodarzowi ) Oj tak, tak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 16.04.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Super macie te zdięcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts