rafal1983 26.10.2012 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Wzięli 2000zł za kondygnację a od metra to nie wiem ile wyjdzie z tym że ja na nich też chyba 3 tygodnie czekałem bo z terminami ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipanowiec 26.10.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Czy był by to dla ciebie problem gdybyś podał nr. telefonu do murarzy? Dalszą część budowy planujemy na wiosnę. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 27.10.2012 03:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 no problem 722 069 915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipanowiec 27.10.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Serdeczne dzięki dużo nam to pomorze bo nie znamy nikogo sprawdzonego z tamtych stron. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 28.10.2012 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 nie ma sprawy tynkarze mówili że mury proste, a jak tynkarze zadowoleni to znaczy że murarze dobrzy gorzej trochę z drugą kondygnacją którą murowałem sam ale też źle nie było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
8piotrek7 18.02.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam,W tym roku także ruszamy z budową Domu w Kardamonie, i mam taką prośbę , bo widzę iż budujecie w okolicach rzeszowa, czy podałbyś gdzie dokładnie się budujecie, fajnie byłoby zobaczyć jak to w rzeczywistości wyglada, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olo1602 20.03.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam, Rafal możesz mi napisać czy robiłeś badania geologiczne, a jeśli tak, to jaki miałeś grunt ? Ja mam dom w kardamonie 2 czyli to co Ty. Bo jak miałeś również piasek gliniasty, to napisz. wtedy robiłbym takie ławy jak Ty, czyli lał prosto w ziemię. Tylko, że ma spadki na działce i muszę zrobić ławę schodkową. Tu kolejne pytanie, czy ławę schodkową należy zakończyć wieńcem na końcu po wymurowaniu bloczkami? w razie czego piszcie. pozdrawiam nie ma sprawy tynkarze mówili że mury proste, a jak tynkarze zadowoleni to znaczy że murarze dobrzy gorzej trochę z drugą kondygnacją którą murowałem sam ale też źle nie było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 29.04.2013 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Olo nie miałem gliny także nie doradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 29.04.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Jakiej firmy macie blachę?jaka cena?jesteście z niej zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 01.05.2013 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Firma Thyssen Krupp z Blachotrapezu jesteśmy zadowoleni, ale jak kłaść blchę na rąbek to tylko na pełnym dekowaniu pod słońce widać gdzieniegdzie gdzie leżą łaty ceny nie pamiętam jest gdzie w dzienniku chyba podana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 06.05.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 My chyba nie będziemy dawać drewna na elewację, ale to się może zmienić oczywiście Za m2 36,50zł czyli za bieżący wychodzi 18,35zł Sąsiad ma płaską dachówkę grafitową i bardzo ładnie to wygląda ale ma dach "normalny" taki w stylu nowoczesnym nie wiem czy by fajnie wyglądał w tej dachówce, ale o gustach się nie dyskutuje przecież Jakiej firmy macie blachę i gdzie zakupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 06.05.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 blacha firmy thyssen krup z blachotrapezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipanowiec 02.06.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witam ja jak zwykle po poradę, będziemy kryć dach blacho dachówką i szukam dobrego a w miarę przystępnego cenowo blacharza. Jeśli mógłbyś udostępnić nr. telefon do swojego fachowca było by super. Pozdrawiam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jwenkagmail.com 15.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Witam! Tez budujemy kardomona wiec nabiezaco sledze twoj dziennik... W mrowli. Takze czy byla by mozliwosc zobaczenia z bliska twojego domku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 30.08.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Rafał.....dawno nie czytałam Twojego dziennika. A dziś poczytałam i mało nie spadłam z krzesła...Podziwiam Cię. Tyle rzeczy umiesz zrobić sam.!! Taki mąż to skarb!!!!! Bardzo ładnie idzie Ci to wszystko.Skorzystałam z Twoich namiarów na architekta z Draft. Jestem bardzo zadowolona, a moja siostra tez się do niego udała ze swoim domem. Jeśli masz ochotę to zobacz w moim dzienniku budowy jak na razie wygląda mój dom. Jest drewniany:lol2: Mam zrobioną instalację woda, kanalizacja i CO oraz elektryczną. Szukam teraz grzejników i kogoś, kto zamontuje piec gazowy. Moja kotłownia malutka...Powodzenia życzę, bo wybór wyposażenia może być gorszy niż te Twoje sufity hahah już coś wiem na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 04.09.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 No to się ciszę że pomogłem z architektem Jak chcesz kogoś do zamontowania pieca to masz namiar na skrzynce, mój znajomy bardzo dokładnie robi. Robią też przyłącza i instalacje wod-kan. A dziennik przeglądnę jak znajdę chwile któregoś wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 11.11.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ależ Wam zazdrościmy Nie możemy się doczekać kiedy i my bedziemy na swoim ... Pozwodzenia i cudownego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 13.11.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No nie ma jak na swoim Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts