.seban. 09.01.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Czołem Mam małą zagwozdkę w temacie i stąd pytanie do bardziej doświadczonych forumowiczów. Mam do wykonania instalację CO w parterowym budynku - 13 szt. grzejników sumarycznie. W projekcie - rozdzielacz w kotłowni. Spotkałem się jednak z sugestiami, żeby instalację CO zrobić "obwodowo", znaczy bez rozdzielacza - jeden obwód po domu, z którego mają odchodzić poszczególne odbiory. Co lepsze więc? Co wybrać? Jakie wady i zalety? Poradźcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.01.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 ciekawostkaco rozumiesz pod słowem obwodówka,czy zamknięta pętla centralnego ogrzewania, (układ Tihelmana) czy też normalną instalację trójnikową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts